Şimdi Ara

Canon Powershot SX720 HS Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli dostlar,
    Favorim olan ve bir süredir satışa sunulmasını beklediğim Canon SX720 ile ilgili değerlendirmelerinizi bekliyorum.
    Esasen uzman bir Nikon'um var ama projeci ve genelde uzaklardaki şantiyelere seyahat eden birisi olduğumdan tünel gibi kapalı ortamlarda (aydınlık) çekim yapabilen, gece dışarıda kaliteli foto yakalayabileceğim, bu arada gezip gördüğüm bölgelerde geniş açıyla manzara fotoları da yakalayabileceğim, uzaklardan telezoomla detay yakalayabileceğim, süper zoom, ultra hafif, dslr olmayan ama onlara yakın kalitede, objektif yükünü kaldıracak, fiyatı 1000 TL'leri geçmeyecek, wifi bağlantılı bir kamera (fotoğraf makinesi) arayışı içerisindeydim.
    Sanırım aradığım makine Canon'un Martın sonunda Amerika'da piyasaya çıkaracağı Powershot SX720 HS..
    Nikon (Esasen favori markam), Fujifilm, Sony, Pentax vs hepsiyle karşılaştırdım.
    270 gr ağırlığı ve 25-750 mm zoom'uyla sanırım hayatımı kurtaracak ve sevdalandığım bir makine :)
    Fikrinizi alabilir miyim acaba? Henüz piyasaya sürülmemiş olsa da P900, Sx410 ve Sx60'ı gibi yakın makineleri tecrübe ettiyseniz memnun kaldınız mı? Nikon P900, P600, Canon Sx540, SX50 ve 60 modellerinde fiyat ve ağırlık ciddi farkediyor; bilmediğim hafif başka süper zoom var mıdır?
    Teşekkürler, selamlar,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick06ali -- 2 Mart 2016; 16:41:12 >







  • Sx710 bile saydığınız diper Canon modellerinden iyiydi. Sx720'de zum oranı biraz daha artmış ama diyafram azcık daha kısılmış, gerçi fark edilecek de bir değer değil 3.2'den 3.3'e çıkmış. Sırf fazladan 10x zum için yenisine yeni çıktığı için fazladan para dökmek isterseniz sizin bileceğiniz iş tabi ama Sx710'dan imaj kalitesi olarak hiç farklı olacağını sanmıyorum. Sx710'da da 802.11b/g/n with NFC mevcut. Özellikle böyle 1 üst modele para vermek bana göre boşa para harcamak gibi bir şey oluyor. Çünki 1 üst modellerin çıkış amacı artık önemli yenilikler getirmek değil. Amaç bu yıl fotoğraf makinası alacaklara diğer markalar arasında "Bak ben de varım" demek. Yani rafta, online mağazada güncel olarak görünmek.
  • Merhaba, yorumunuz için teşekkür ederim. Sx710 u burada unuttum evet, onunda katmak lazım listeye, mukayese etmiştim halbuki..Sx710u tercih etmedim çünkü bu modelleri yeni inceleyebildim, hazır incelemişken yeni modeli bekleyebilirim diye düşündüm. Para bayılmaktan ziyade seçim sebebim 1-makineyi hindistandan alacağım %30 daha ucuza, iki model arasında orada 20 usd fark var. Yeni modelin fiyatı kesin değil,internet fiyatı, eğer 50 usd 100 usd gibi farklar çıkarsa almaktan vazgeçebilirim de, o zaman sx710 olabilir. 2-sx720 nin düz şekli daha fazla hoşuma gitti.
    Selamlar,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.