Şimdi Ara

Canon R50 aldım ​

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam. Burada yeni biri. Uzun bir süre kamera alıp almama konusunda kararsız kaldıktan sonra sonunda aklımı kaybettim ve RFS 18-45IS lens, pil şarj cihazı ve kabloyla birlikte yeni R50 paketini satın aldım.


    Bunun çok fazla olmadığını ve yeni akıllı telefonların da bana güzel fotoğraflar çekebileceğini biliyorum, ancak bir kamera alıp etrafımdaki dünyanın ve ailemin fotoğraflarını çekme isteği duydum.


    Çok araştırdım ama size birkaç sorum olacak:


    Kamera SD kart olmadan hemen çalışmıyor değil mi? Kingston veya sandisk kartı almayı düşünüyorum. Bu kameranın iyi çalışması için 126 GB yeterli mi? Ayrıca kullanmadan önce format atmak gerekiyor mu?


    Bu lensin en iyisi olmadığını biliyorum ama bundan sonra hangi lensi satın almalıyım (tabii ki hemen değil, bütçeyi çoktan aştı) Ucuz ve iyi bir adaptör var mı?


    Bana bu kit ile ilgili özel bir şey önerir misiniz?


    Şimdiden teşekkür ederim!




    vlc.onl
    VLC – Download VLC Media Player for Windows, Mac, Android & iOS
    https://vlc.onl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1ngar -- 3 Aralık 2023; 18:58:11 >







  • Youtube da Canon Türkiye destekli Photosensia isimli bir kanalı olan iyi bir eğitmen var onu takip eden. Bilginizi arttırın fotoğraf çekmediğiniz zamanlarda bu tür videoları izleyin makinenizi ve lensleri başlangıç için gayet güzel anlatıyor :) Bence çok doğru bir model seçmişiniz amacınıza göre o noktada içiniz rahat olsun, kit lensler mükemmel lensler değillerdir ama başlangıç için sınırlarınızı keşfetmede elinizeden çok güzel tutarlar. Kit lensinize güvenin derim :) Ben de 10 gün önce yaklaşık, Canon R10 aldım aynı kit lensi kullanıyoruz yanına ben bir de nasibimde varmış aldığım yerde 50 f1/8 RF lensini gördüm Canonun hemen onu da aldım portreler için ve sığ alan derinliği istediğim daha pek çok fotoğraf için fiyatına göre bence çok mutlu ediyor o lensi de. ileride bi incelem fırsatınız olursa bakarsınız. Hayırlı olsun şimiden. Başlarda iyi fotoğraf yakalayamazsınız sakın yılmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 4 Aralık 2023; 23:44:47 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.