Şimdi Ara

CANON S90 yada başka max 800 tl tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir süre sonra SLR almayı düşünüyorum ancak SLR den önce premium compact bir makine ile giriş yapmak istiyorum. Bir süredir araştırıyorum ve canon s95 üzerinde bayağı bi yoğunlaştım ama maalesef garantili olarak 1100 tl nin altında yok. Max 800 tl limitim var ve hızlıal.com da 798 tl ye canon s90 var. Özellikle her iki makineyi de bilen ve kullananlardan yardım bekliyorum. video çekmek gibi bir ihtiyacım yok önemli olan foto kalitesi. s90 s95 den foto kalitesi bakımından ne derece zayıftır ya da zayıf mıdır? bir de bütçem dahilinde tavsiye edeceğiniz başka makineler var mıdır? Ve ayrıca ileri seviye de olsa compact bir makineye bu kadar para vermeye değer mi yoksa hiç uğraşmayıp giriş seviye bi SLR mi alsam biraz daha bütçemi artırıp. ne dersiniz.



  • s90 ve s95 i dusunurken bir de lx3 cikti karsima.

    vatan da lx3 619 tl
    hizlial da s90 798 tl

    aklim s90 dan yana ama 180 tl fark da kafa karistiriyo.

    lutfen yardim
  • Türkiye garantili olmak zorunda mı ?
  • panasonic lx3 ve canon s95 kullandım bana göre lx3 resimleri daha keskin renkleri daha canlı boyut önemli değilse lx3 diyorum
  • hocam vatanda stok yok sanırım...
  • öncelikle teşekkürler. türkiye garantili olmasinda fayda var çünkü nerden baksan yarım milyardan fazla para verecegim. boyut olarak lx3 beni bozmaz. benim derdim foto kalitesi ve makul bir fiyat. gönül s95 den yana ama çok pahalı. eğer s90 foto kalitesi olarak aşağı kalmazsa 798 tl makul gibi. eğer vatan da stok varsa lx3 de olabilir ama karar vermek zor. bir de ilk mesajda dediğim gibi acaba bir miktar daha para ekleyip giriş seviye slr mi alsam. yaw ne pis birşey bu kararsızlık.
  • Bence S90 alın.
  • lx3 vatan da stoklarda yok. o zaman kaldı s90. bu forumda daha önce okumuştum s90 ve 95 aynı kalitede fotoğraf çekimi yapar diye ve aynı zamanda gece çekimlerinde s90 daha zayıf diyen de vardı. s95 sıfırı tr garantili 1100 tl civarı.

    s95 gittigidiyorda yurtdışı 800 tl civarı
    s90 tr garantili 800 tl

    foto kaliteleri konusunda hiç bi endişem olmasa s90 alıcam ama yukarıda da dediğim gibi biraz çelişkiler de mevcut.
  • Para ve zaman kaybi.

    Dslr alin, cok ust model olmasina gerek yok 1000 liraya bile bulunuyor. İmaj kalitesi bu slrvari cihazlara 10 basar.
    Madem slr'ye de gecmeyi dusunuyorsunuz, bosuna zaman kaybetmeyin. Eninde sonunda zaten alacakmissiniz.
    Ha fotografciligin size gore olmadigini anlarsiniz; o zaman aldiginiz fiyata satarsiniz bu makineyi hemde hizlica. Slr like = Olme esegim olme. Aldiginizin yarisina zor satarsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.