Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar henuz baslik acma hakkim olmadigi icin affiniza siginarak bu mesajima sizlerden cevap bekliyorum .gecen hafta canon s70 im elime ulasti fakat ingilizce bilmedigimden yeterli derecede verim alamiyorum makineden turkce kılavuz konusunda bana yardim edermisiniz lutfen
  • hem bu baslik destek icin acilmis .banada bi destek cikarsaniz cok sevinicem
  • bacetepe : S70 fotoğraf makinesi değil mi? sorunu yanlış yerde sormuşsun burası video kamera destek hattı.
  • SANYO C5
    arkadaslar yaaa benbu makıneyi alayımmi almayayimmi? 5 megapixel ozelligi sony dvd 203 gibi modellerde göremedim 3 mp var onunda fiyati 2.799 YTL sizce megapixel 5 olunca sanyo bir adim one gecniyor bu arada ben daha once kamera bıle elime almadim ama alıca iyi birsey olsun istiyorum yardım lütfen 2 milyara kadar cıkabılırım fiyat konusunda.
  • Volkan hani vazgeçmiştin.
    Sen uslanmazsın, git al o Sanyo'yu
  • Daha önce kamera elime almadım diyosun, 5mp olunca bir adım öne çıkıyo falan diye iddaa ediyosun. Tekrarlayayım Sanyo kamera olarak 300K dir. Yani 1 megapikselin 3 te biri.
  • bu adamlar neden peki 5 mp lik kamera goruntu kalıtesı var dıyor bana yaaaa :(((( baba tamam sen ne al dersen onu alacam bırazdan gıdecem ve alacam sen su de yeter ok ? daha fazla bulandırmayacam kafamı bu arada zaman ayırdıgın ıcın tesekkurler
  • Sevgili arkadaşlar,
    30xOptical Zoom a sahip olduğu için PANASONIC almayı düşünüyorum. Ama görüntü kalitesinden emin değilim.SONY almayı düşünüyorum çünkü hareketli görüntüde en iyisidr.Sizce yanılıyormuyum? Sony de optical zoom lar düşüktür.
    YARDIM ederseniz sevinirim.Teşekkürler.
  • optik zoomun fazla olması iyi kamera olduğunu göstermez, aksine daha üst model kameralar daha düşük zoom kapasitesine sahiptirler. 30x optik zoomlu modeller tüm markalarda vardır.

    Sony hareketli görüntüde en iyisidir diyemeyiz. Panasonicte optik image stabilization fonksiyonu sayesinde el titremelerinden fazla etkilenmezsiniz bu Sony'ye göre avantaj sayılır. Ama Panasonic 'in esas silahı 3CCD kameralardır , ve bir çok Sony modelinden daha kaliteli görüntü çekerler. Panasonic alacaksanız 3CCD alın. 30x optik zoom önemli değil.
  • arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
    quote:

    Orjinalden alıntı: dagulapeyi

    arkadaşlar. yardımlarınızı rica ediyorum

    Canon Mvx 300 'u nasıl bilirsiniz.Ben kamera konusunda çok bilgili değilim ama mercek konusnda canon u cok begenıyorum powershot a300 3,2 megapiksel fot. makınem var ve sony 5,0 dan daha iyi verim alıyorum.
    kameradada oncelikli tercihim o yuzden canon fakat fiyat çok önemli bir kriter.Sizce Mvx 300 u almalımıyım sanırım suan piyasada 1200 ytl civarında fiyatı.
    yada bana önerebileceğiniz başka modeller varmıdır.

    Şimdiden herkese teşekkur ederım.....

  • merhaba,

    çözmeye çalışmaktan yorulduğum bir sorunum var. panasonic gs17 video kameradaki görüntüyü bilgisayara aktarmaya çalışıyorum.
    teknik destek usb'nin bu modelde desteklenmediğini söyledi. dv girişi ise bilgisayarımda yok. eğer dv girişi destekleyecekse bilgisayara bunu taktırmayı düşünüyorum ama çalışıp çalışmayacağından emin olamıyorum.
    bilgisayarda xp home edition kullanıyorum ve makineyi kesinlikle görmüyor.
    derdim sadece görüntüyü hard diske aktarabilmek. bir çözümünüz varsa çok sevinirim.

    haydar
  • ozur dilerim dikkatsizligime verin arkadaslar s70 olayi icin kusura bakmayin yeniyim de acemi acemi
  • galilee : iee1394 kartları genelde sorun çıkartmazlar. XP otomatik olarak kartınızı tanır. Uygun bir yazılım görüntülerinizi harddiske atabilirsiniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: *albay*

    aranızda MV850İ yi webcam olarak kullanabilen var mı?
    dv messenger diye bi program varöış ama o da XP de çalışıyormuş...ben win2000 kullanıyorum webcam olarak nasıl kullanabilirim arkadaşlar?

    yok mu bi bilen ?
  • Panasonic NV-GS75 3CCD Dijital Video Kamera aldım. Emin olun çok iyi bir araştırma yaptım. Sony DCR-HC2E ile arasında gidip geldim ama yarışı panasonik kazandı!!!! Tarafsız olan yani bir değil birçok markanın satışını yapan mağazalarda çalışan elemanlar çok düşünmeden panasonik diyor 3CCD gerçekten sony nin tüm artılarını kapatıyor ve 1 adım öne geçiriyor.
    İZMİR'de oturan arkadaşlar Reklam değil ama yardımcı olmak için size bir adres veriyorum.Değerimi bilin...
    Mavişehir EGS' deki "egemen " mağzasından Serhat Yavuz referanslı gittiğiniz taktirde bu ürünü KDV dahil+Çanta+Kaset 1.255 YTL (nakit/tek slip)' ye alabilirsiniz.
  • arkadaşlar mini-dv kaset lerde sony iyi miş , birde panasonic kasetleri var ve sony göre ucuz.sizce nasıldır , bir de bu dv kasetlere lp bir de yanılmıyorsam mp çekim modu varmış bunlar arasıdaki fark nedir? ayrıca alacağım kamerada sd card yuvası varmış , yalnız ben dv kasete jpeg resim kaydedebilirmiyim?
  • merhaba swordfish arkadaşım, bugünlerde bende bir video kamera almak için araştırma yapmaktayım. sağolsun arkadaşların verdiği bilgilerden yararlanarak sony dcr hc40e almaya karar vermiştim şimdi sizin almış olduğunuz Panasonic NV-GS75 3CCD dikkatimi çekti nasıl kullanmaya başladınızmı memnunmusunuz. ebat olarak sony ile farkı varmı bahsedebilirmisin biraz. ayrıca güle güle kullan hayırlı olsun.
    ahmet-libya
  • yavuz kardes bana PANASONİC NV-GS 120 tavsiye ona güvenm ek boynumuzun borcu ne ögrendiysen sayesinde tabii ama kullanan arkadaslar varsa yorumlarini bekliyorum arkadaslar.
  • Panasonic GV-NS250 kamera aldım.İlk izlenimlerim çok iyi.Kamera çok portatif ve kullanışlı , çekim yaptıkça buraya yorumları yazarım.Alacak arkadaşlara tavsiyem ; Sony HC-90E ile bu kamera arasında çok gittim geldim ama bu kamera ağır bastı.Düşünmeden alın derim ben...
  • kardes ayni sey bende var üstat yaaa panasonic nvgs 140 dusünuyorum ama bir tarafimda sony dvd 403e diyor ama bakalım sonunda panasonic olacak sanirim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.