Şimdi Ara

canon yazıcı sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dostlar merhaba, öğrenciyim ve elimde ilk bilgisayarımı aldığımda yanında verilen canon ip 1300 yazıcı var. Yazıcının siyah kartuşu yok sadece renkli kartuşu mevcut.


    1- ben üniversite bölümünden dolayı ayda 300-400 sayfalık baskı yapmam gerekiyor, elimdeki bu yazıcı sizce beni götürür mü yoksa hiç bulaşmadan yeni bir yazıcı mı bakmalıyım (Bütçem açıkcası kısıtlı)


    2- yazıyla baskı yapmaya çalıştığımda herhangi bir şey basmadı bende kartuşu kontrol edeyim dedim (8+ senedir baskı yapılmadı) dolum yapmak için kartuşta açılması gereken delikleri açtığımda içinde süngerimsi bir yapı vardı ve grimsi renkteydi (kürdan batırdım renk gelmedi) bu kartuş hala çalışabilir vaziyette mi demektir?


    3- renkli kartuşun içerisi siyah boya koymam mantıklı mı yoksa yazıcının üç rengi karıştırarak bana siyah vermesini beklemek daha mı mantıklı?


    sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler








  • ucuza muadil bir kartuş alıp baskı denemesi yaptım, cayır cayır çalışıyor alet. Sağda solda duran yazıcılarınız varsa ve basit çıktılar alıyorsanız yenisine yönelmeyin dostlarım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.