Şimdi Ara

CAPS Yapın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam forumdaşlar!


    Aşağıdaki CAPS'lerin tümü Gifler.im ile yapıldı.



    CAPS Yapın



    Yeni online uygulamam http://www.gifler.im/ yayında.

    Gifler.im hem GİF’lerin, hem JPG’lerin hem PNG’lerin sıradanlığını ortadan kaldıran, animasyonlu giflerin içindeki istediğiniz kareyi çekip alabildiğiniz, hem animasyonlu hem de animasyonsuz tüm görsellerin üzerine dilediğinizce yazı yazıp CAPS’leyebildiğiniz bir site. CAPS’lemek derken resmin üstünde belli yere belli formatta yazı yazmak aklınıza gelmesin. Yazının büyüklüğünü, rengini, kontürünü ve hatta resim üstündeki yerini bile dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.
    Düşünün; komikli bi resim gördünüz ve paylaşmak istiyorsunuz. Ama dediğim gibi, ya animasyonlu bir gif ve içinden sadece bir karesini çekmek istiyorsunuz ya da tam CAPS’lik. Eski metodu kısaca gözden geçirelim; Resmi bilgisayara kaydeder, sonra bir uygulamada açar (ki animasyonlu gif örneği için elde iyi bi uygulama olması şart) sonra istediğiniz işlemi yapar, kaydeder ve sonra paylaşma adımına geçersiniz. Gifler.im’de ise; Chrome Extension’ına tıklar istediğiniz resmi seçer siteye gönderirsiniz. Chrome’da bildirim çıkınca butona tıklar direk görselin olduğu sayfaya gidersiniz. İster dilediğiniz kareyi çeker alır, isterseniz CAPS yaparsınız. İşiniz bitince temiz temiz arkadaşlarınızla paylaşırsınız. Ne gereksiz Save’ler yüzünden bilgisayarınızda istemediğiniz dosya olur ne de şunu yapçam, bunu yapçam diye kasmazsınız. Sonra sitede gezer dolaşır, başkalarının yaptıklarına bakarsınız. Güler, eğlenirsiniz… Oooohhh, misss.. Var mı daha keyifli zaman öldürme yolu?
    Şimdilik sadece Chrome Extension’ı (ŞURADAN ulaşılabilir) ile resim yüklenebiliyor. Sebebiyse sörf yaparken takip ettiğiniz içerik ve keyiften uzaklaşmamanız, resim Save etmek için bölünmemeniz yani. İster at kenarda dursun sonra yap yapçağını, ister hemen tıkla ve Gifle.
    Bi de üyelik için form doldurma derdi de yok. Hem Facebook hem Google hesabınızla tık diye oturum açabiliyosunuz. Anne kızlık soyadına kadar alanlar var ya loginde, benim o kadar detayla hiç işim yok :))
    Site henüz betada. İlerleyen zamanda kullanım ve isteklere göre daha fazla şeyler yapmayı da planlıyorum. Dış kaynaklardan girilecek video adresinden Gif yapmak, Gif’e müzik eklemeyip video yapmak, Instagram gibi fotoğraf filtreleri filan ...

    Bi deneyin derim….
    Yorumlarınızı da bekliyorum...

    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallenmastema -- 3 Aralık 2016; 13:37:14 >







  • henüz çok yeni yayına alındı.
    Değerli katkılarınızla komik gifler olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.