Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir şey fark ettim geçenlerde. Filmler sinema salonlarına artık dijital olarak geliyor ve gönderiliyor sanırım hatta internet üstünden gönderiyorlar. Bizim şehir bir marvel filmine gittiğim de girdiğim seans dublajlı seanstı. O saatte o vardı normal de altyazısı tercihimdir. Film başladı altyazılı hemen durdurdular. Dublajlı olan yok ama beklerseniz Türkçe olanı yükleyeceğiz dediler 30 dakika geçti ve gelip uzun sürecek yüklenmesi isterseniz sonraki seansa bilet verelim veya altyazılı izler misiniz diye sordular. 10-15 kişi filandık salonda. İlk seanstı. Ben hariç herkes çıktı ve tek başıma altyazılı olarak izledim. Diğer insanlara para iadesi yapıldı çünkü sonraki seansı beklemek istemediler. Netten indirdiklerini nereden anladın belki başka şekilde yüklemeyi kast etmişlerdir diyen olabilir ama Türkçe seslendirmeli olarak film gelmemiş ellerine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

    Düşmez, en iyi ihtimalle Asya bölgesinden kamera çekimi düşer

    Alıntıları Göster
    Görüntüsü kaliteli düşse bile seslendirmesi sinema seslendirmesi gibi olabilir. Yıllar önce birinin evinde film izlemiştim görüntü sanki Bludisk den Mp4 çevrilmiş gibi kaliteli ama ses kalitesi görüntünün aksine inanılmaz kalitesizdi. Sanki sinema salonun içinden ses kaydı yapılmış ve o ses kaydı kaliteli görüntü üzerine montajlanmış gibiydi.

    Değişik bir format var. O formatta sinemaya giden orjinal kaydı, bu film makarası ise ondan veya makarasız görüntü yansıtıcısı kullanan bir sinema salonuysa o cihaza bağlı olan haddisk veya usb bellekten dosyayı alıp ses kalitesini düşürüp yayınlıyorlar. Yani söz ettiğim formatı yapan kimse sinema salonlarından birinden veya o salonda çalışan makinisten destek alarak bu işi yapıyorlar başka tür imkanı yok dediğim formatı yapabilmelerinin.




  • Filmi hafta sonu izledim. Genel olarak ortalama bir filmdi. Görsel olarak güzeldi fakat hikaye olarak bana göre zayıftı.
    Puanım 7/10.
  • Captain Marvel rekor üstüne rekor kırdı!

    https://www.cnnturk.com/amp/yasam/captain-marvel-rekor-ustune-rekor-kirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captain Marvel izleyen iki eleştirmen yorum yapmış. Dün videosunu koymuştum buraya

    İki yönetmen çekmiş filmi ve ikisinin de daha önce büyük film deneyimi olmasını bırakın sinema filmi deneyimi bile neredeyse yokmuş. Dizi ve benzeri yapımlarda yer almışlar. Büyük bütçesi olan ilk filmleri de Captain Marvel olmuş. Türkiye de olsaydı yönetmen seçerken daha önce benzer işte çalışıp çalışmadıklarına bakılırdı ama Amerika da buna neredeyse hiç bakmıyorlar. Takdir ediyorum diyor.

    Onlar başka şeylere bakıyorlar önce. Hatta iki yönetmen teklifi bir tiyatro oyunu izlerken almışlar. Menajerleri aramış oyun arasında ve tekliften söz etmiş. Bunlarda önce inanmamışlar ve google dan bakmışlar ciddi ciddi adları geçti mi diye. Sonra oyunu izlemeye devam etmişler.

    Bir sürü mesaj görmüşler telefonlarında. Oyun arasında

    Beklemedikleri bir durum muş.

    Eleştirmenlerden biri Thanos hayranıymış ve filmi izledikten sonra artık Thanos düşünsün diyorum demiş. Yorumlardan anladığıma göre Thanos'un cidden Captain Mervel tarafından durdurulacağını sinema eleştirmenleri de düşünüyor.


    O değilde Avengers Sonsuzluk Savaş'ı filmini bulup tekrar izlemek istiyorum. Yeni film öncesi bir hafızayı tazelemek için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 13 Mart 2019; 17:10:59 >




  • Kadınların bu kadar ön plana çıkarıldığı bir dünyada tabi ki Miss Marvel halledecek Thanos amcayı...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi izledim film ;
    Matrix-Galaksi koruyucuları -superman- green lantern- geçmişi olmayan adam- filmlerinin karışımı.
    Ayrıca filmin sonunda kaptanmarvelin thonusun tarafinda olmasını üzücü ve sinir edici buldum. Pardon spoiler verdim ama yalan spoiler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • After credits sahnesi türkçe dublaj. Spoiler tabii ki..

    https://youtu.be/ADcsG8EYSVQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • https://www.youtube.com/watch?v=Z2GFgopW-Ps&t=222s


    Filmin inceleme videosu. Bu kanalın incelemeleri severek izlerim ama şuan şoktayım çünkü seslendiren kişinin Arka Sokaklar dizinde Emniyet müdürü olan Arif Müdür olduğunu öğrendim. O diziyi aslında izlemem ama 2-3 bölüm izlemek durumda kalmıştım ve orada görmüştüm bu oyuncuyu.
  • Avengers End Game için yeni fragman çıkmış. Captian Marvel neredeyse hiç yok fragmanda. 13 saniye görünüyor onda da kostüm yok günlük kıyafet var üzerinde.


    Captain Marvel filmin sonunda Avenger Üstüne geldiği sahnede yaşlanmış gibi görünüyordu ama End Game fragmanda göründüğü kısımda hiç yaşlanmış durmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 14 Mart 2019; 16:40:23 >
  • Beyler sinemada izlenirmi 14 tl olmuş değermi sizce hayal kırıklığı falan olmasın yoksa evde izlemekmi mantıklı biraz bekleyip açıkcası? İzlersem altyazılı izlerim...
  • Filme 10 üzerinden 4 puan veririm. Gitmeye değmez, paranızı çöpe atmayın arkadaşlar.
  • Filme 10/7 veririm.Bu kötü bir puan çünkü diğer origin filmleriyle(dc+marvel) kıyaslayarak bu puanı verdim ki marvel origin filmleri bu klasmanda genellikle 10/8 alır.Derseniz ki normal sinema puanlaması yap 10/5.5'luk bir filmi aşamıyor maalesef benim gözümde(en son mortal engineste böyle düşünmüştüm ikisi de aynı kötü).Filmde ne hikaye var, ne doğru düzgün ''power'' var arada erkeklere yönelik saçma saçma laflar var.Epik sahne bile tam epik değil; captain marvel ha şimdi herkesi mahvedecek diyoruz yok olmuyor o da yok.Çokta yorum yapılacak bir film değil; izlemek isteyen izlesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 14 Mart 2019; 22:26:50 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Senin bahsettiğin durumu geçen aylarda yaşadım Venom filmini 1080 p hd kaliteli izledim ama gel gelelim ses kalitesi sinema çekimiydi sesi son ses açtım ona rağmen ses az geliyor anlaşılması zor ve rahatsız ediciydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepImpact.

    Senin bahsettiğin durumu geçen aylarda yaşadım Venom filmini 1080 p hd kaliteli izledim ama gel gelelim ses kalitesi sinema çekimiydi sesi son ses açtım ona rağmen ses az geliyor anlaşılması zor ve rahatsız ediciydi.
    Bu formatın bir adı vardı ama şuan unuttum tam adını



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Mart 2019; 0:4:26 >
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    forumda bilet satanlar var ondan al, 14 tl verme
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    İzledim gerek kalmadı bilet satanlar benim işime gelmez hocam hem aynı şehirde bile olmayabiliriz. Para vermeden evden izledim.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    bilet için aynı şehirde olmaya gerek yok, ben daha önce sattım da aldım da nerden izlediniz kalitesi nasıl?
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    Sitelerde bir tane buldum baktım başta fena değildi ses iyiydi görüntü o kadar kötü değildi açtım izledim. internette var
    fullhdfilm
    veriyor ama diğerleri de yayınlamış.

    Pek beğenemedim filmi iyi yapmışım bir tek after credit sahneleri yoktu izlerken....
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    kalite kötüdür diye bakmamıştım
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.