Şimdi Ara

Çaresizlik..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamünaleyküm öncelikle 24 yaşındayım gazetecilik 4 yillik okuom fakat 1 sene uzadı bu 5. senem yine de bitirmem için yaz okuluna gitmem lazım bı de yarim dönem yine okumam lazım yaz okukuluna gidemem zaten param da yok kalacak yer de neyse zaten bölüm boş.
    Ben yeniden hazırlanıyorum fakat bursum yok KYK bursu yine verirler mi bilmiyorum burs olmadan nasıl okuyabilirim kendime inanıyorum ve güveniyorum evdekiler bitir diyorlar paran yok okuyamazsın diyorlar hem bölümde iş yok hem de bekle nereye kadar ben kimseyi dinlemem arkadaşlar yardım lütfen..



  • YEniden hazırlanıp ne okuyacan bu sefer,hepsi aynı boşver bitir bölümünü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hepsi aynı değil sağlam bişey okurum
    Bitiremem çünkü yarım dönem daha uzadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_Lon3Ly

    Hayır hepsi aynı değil sağlam bişey okurum
    Bitiremem çünkü yarım dönem daha uzadı
    Saglam bisey ne okuyacan?20-30 bine falan mi girerim diyosun.
    Okullar ve yaz okulu uzaktan egitim bul okul katil iste,son sinifta okul mu birakilir 4 sene aklin nerdeydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de yaz okulu okuyamamam okul uzamış bı de bitiremem hem bunca süre okuyup işsiz kalmaktan daha iyi değil midir bırakmak ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark_Lon3Ly

    İyi de yaz okulu okuyamamam okul uzamış bı de bitiremem hem bunca süre okuyup işsiz kalmaktan daha iyi değil midir bırakmak ?
    Taa en baştan işsiz kalacagın bellıydı zaten bu tur bolumlerde (en azından gorukurde)bilmiyorum 4 sene geçtikten sonra bırakmak,2. sene bıraksan anlarım,alttan çok mu dersın var ,uzaktan egıtımde geçin işte bi şekilde ne uğraşıyonuz tekrar gırmeyle vs çalışsan en başta çalışmaz mıydın?iyi bi yer için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 5 Şubat 2021; 17:46:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum tekrardan hazirlanacagim istediğim gibi olursa bırakacağım bunu ama nasıl okurum sorun orda işte....
  • Bu bölümden mezun olunca işsiz kalacağınızı anlamak için dört yıl okuyup okulu uzatmayı beklemenize gerek yoktu. Hangi güdüyle bu bölüme başladınız, merak ettim.


    Bölümü bitirince polislik, subaylık sınavlarına girebilirsiniz ilgi alanınıza girerse. O yüzden bitirmek en mantıklısı. İkinci bölüm okumak istiyorsanız açık öğretim fakültelerindeki herhangi bir bölüme sınavsız şekilde kayıt yaptırabilirsiniz.

  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum inan ünlü bir gazeteci olurum gazıyla geldim sonra zamanla ilgimi çekmedi sonunda baktım bitecek gibi değil iş ilanları yok ee ben de neden kendimi ypliprataym bitireceğim ayaklarıma bitecek gibi görünmüyor zaten

    Geç olsun güç olmasın mantığı benim ki bence halen de geç değil yeniden adam akıllı okurum fakat okumak için nerden burs bulurum veya nasıl bokuyabilirim işte kafamı karıştıran mesele bu kimse bununla ilgili konuşmamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.