Şimdi Ara

carisma teknik yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar
    ustalara selam..
    2000 model carisma 1.6 sahibiyim. aracım 1 ay öncesine kadar zıpkın gibiydi. fakat ne olduysa eski ataklığı yok üstünde, ve benzini ve gazı çok yakıyor. hesapladım benzinde şehiriçi-şehirdışı karışık net 50 kuruş yakıyor. yakmasını geçtim gaza yüklenince boğulma oluyor. özellikle 2. viteste yapıyor. ve dahi uzun yolda 100 km yi geçtikten sonra araçta bi zorlanma oluyor sanki vınlama yada motor bağırıyor gibi bir ses var sanki devir iyicene yükselmiş gibi bir ses..
    bulunduğum yerde düzgün usta yok . bu gün itibari ile sanayide bi özel servise gittim aynen sorunları aktardım adamın bana söylediği aynen şu: -biz şimdi buna ne yapacağız ki? bende dedim ki tabelada mitsubishi yazıyordu bakar ilgilenirsiniz diye geldim. ne yapacağını ben bilmem sorunu siz bulacaksınız.. vel hasılı kelam düzgün usta bulunsa hiç böyle internetlerde kendime derman aramam gider veririm arabayı cillop gibi yapar alırım geri.
    fakat ustaya güven olmayınca biz de böyle birebir görüşemediğimiz kıymetli ustaların ve tecrübe sahibi ağabeylerin bilgisine başvuralım diyoruz..
    özel servisteki usta hava akış sensöründen olabilir bu arıza denemeden anlayamayız dedi.. eğer o ise çok pahalı bi parça orjinal çıkması 400 tl. muadil olanların sıfırı 430 tl acaba kısa vadede sağlıklı çalışır mı orjinali gibi?
    ve bir de bu boğulma olayı benzin filtresinden olabilir mi?
    not: gittiğim özel serviste bilgisayara bağladılar herşey sağlam çıkıyor ve aracın arıza lambası yanmıyor (bi problm göstermiyor)
    not 2: 10 gün önce 4 ad. buji ve 1 ad. buji bobinini değiştirdim. motorun sesi azaldı çekişi arttı fakat bu dediğim sorun halen düzelmiş değil acil bir çözüm bulmam gerekiyor.







  • Çıkma parça temiz ise sorun olmaz ilk gün ki gibi kullanırsınız... Ama gel görelim ki ustaya nasıl güveneceksiniz ?
    Çevrenizde eşinizin dostunuzum gittiği güvendigi bir usta araştırın onlar arabayı alıp delice kullanacaklar ve sorunun ne olduğunu bu şekilde bulacaklardır kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.