Şimdi Ara

Carlosu getirecek paranız vardı niye getiremediniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Süleyman Eren’den Açıklama
    23.08.2006 12:38

    Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Süleyman Eren, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu’nun bugün yazılı basında yer alan açıklamalarına yanıt verdi.
    Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Eren’in, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in “İstesek 2 saatte Roberto Carlos’u getirirdik” şeklindeki açıklamasına, bugünkü gazetelerde, “Carlos’u getirin parasını biz verelim. Ze Roberto ile görüşemediler bile... 1 ay bu konu ile kamuoyunu meşgul ettiler. Sahte menajerlerle Beşiktaş’ın parasını kaptırdılar. Beşiktaş’ı Avrupa’da kimse tanımıyor” diyen Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu’na yanıtıdır:

    “Sayın Başkanımız’ın ifadeleri asla Fenerbahçe’yi hedef almazken, İlhan Ekşioğlu’nun Beşiktaş’ı hedef alan bu açıklamaları gündeme gelme ve polemik yaratma çabasından başka bir şey değildir.

    Beşiktaş’ın istediği her futbolcuyu transfer edecek gücü olduğu ortadadır. Beşiktaş’ın Nobre, Delgado gibi yıldızlardan sonra Ricardinho’yu da transfer etmesi belli ki İlhan Ekşioğlu’nu çok üzmüş. Zira kendileri uzunca bir süre Roberto Carlos’un transferiyle kamuoyunu meşgul edip, bunu gerçekleştiremediler. Aynı şekilde aylarca dünyanın en ünlü teknik direktörlerini getireceklerinden söz edip, Zico ile anlaştılar.

    “Carlos’u getirin parasını biz verelim” sözleri Fenerbahçe’nin bir yöneticisine yakışmayacak ifadelerdir. Bu açıklamayı yapana, “Madem getirecek paranız vardı niye getiremediniz? Paranız var da lobiniz yoksa biz size yardımcı olalım” deriz.

    Kamuoyunu meşgul etme konusunda Kulübümüz’e yönelik suçlamalarda bulunan İlhan Ekşioğlu da çok iyi biliyor ki, bu konuda kimse Fenerbahçe ile yarışamaz. Hatırlanacağı gibi bütün yaz boyunca Fenerbahçe Başkanı Sayın Aziz Yıldırım, “geliyorum, gidiyorum” diyerek kamuoyunu yeteri kadar meşgul etti.
    Öte yandan Beşiktaş’ın sahte menajerlere para kaptırdığını iddia eden Ekşioğlu, bunu ispatlamak zorundadır. Aksi halde kendisi bu sözlerinden dolayı müfteridir.

    Sayın Ekşioğlu’nun Avrupalılar’ın Beşiktaş’ı tanımadığını iddia eden sözleri ise bazı gerçeklerden habersiz olduğunu da gösteriyor. Dünya futbolunun en saygın kurumlarından IFFHS istatistiklerinde, Beşiktaş’ın Fenerbahçe ve Galatasaray’ın çok önünde yer aldığını kendisine hatırlatmak isterim. Bu sıralama Beşiktaş’ı tanımayan Avrupa’nın Fenerbahçe’yi ne kadar tanıdığını da göstermektedir!

    Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.”

    Süleyman Eren
    BEŞİKTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi







  • bakalım kucuk taharetini en uzağa hangisi yapacak...
    yazık ya koskoca kluplerin yoneticileri bunlar...
  • ne güzel işte mahalle kavgalarına devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 23 Ağustos 2006; 13:41:09 >
  • Çok güzel bir açıklama yapmış Bjk yönetimi altına imzamı atar, kaşe bilem basarım...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zanetti35

    Çok güzel bir açıklama yapmış Bjk yönetimi altına imzamı atar, kaşe bilem basarım...

    parmakta basmazsan hiçbir gecerliliği olmaz
  • yıldız ve nobre evet evet öyle çok canımız sıkıldı nobre gidince demirören işine bak artıkk yeter sıktın ya...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 23 Ağustos 2006; 13:22:49 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehman

    yıldız ve nobre evet evet öyle çok canımız sıkıldı nobre gidince demirören işine bak artıkk yeter sıktın ya...


    aynı şey sizin yönetiminiz içinde geçerli hepsi aynı şeyin soyu
  • yok ya demirören son açıklamalarıyla baya bir mesafe kaydetti
  • Yöneticeler benim babam snein babanı döver tarzında konuşuyorlar bizde burda birbirimizi yiyoruz. eleştireceğimize hala bizimki haklı sizinki haklı muhabbeti yapıyoruz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zanetti35

    Çok güzel bir açıklama yapmış Bjk yönetimi altına imzamı atar, kaşe bilem basarım...



    huuuu işte gönüllü mercimek..
  • Nobre Delgado Ricardinho Kleberson yıldız değildir. Murat Hacıoğlu Luciano yıldızdır
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS

    Yöneticeler benim babam snein babanı döver tarzında konuşuyorlar bizde burda birbirimizi yiyoruz. eleştireceğimize hala bizimki haklı sizinki haklı muhabbeti yapıyoruz.


  • evet, bence de no-frost alınır...

    quote:

    Orjinalden alıntı: SovietStar


    quote:

    Orjinalden alıntı: zanetti35

    Çok güzel bir açıklama yapmış Bjk yönetimi altına imzamı atar, kaşe bilem basarım...



    huuuu işte gönüllü mercimek..
  • SIRA BİZİMKİLERDE,BEKLEYELİM GÖRELİM ONLAR NE YUMURTLAYACAKLAR
  • kavgada bile sölenicek laflar değil...fenerbahçeden zahir zemberek açıklamalar bekliyorum...altta kalmamaları lazım
  • VALA SÜLEYMAN EREN AZ BİLE SÖYLEMİŞ BİDE DEMİRÖREN İN SÖYLEDİKLERİNİ ÜZERLERİNE ALINMIŞLAR BUNUN AÇIKLAMASI NE ŞİMDİ DEMİRÖREN KOMPLEKSİ DEĞİL Mİ? DEMİRÖREN TİGANAYA ROBERTO CARLOS'U TAVSİYE ETMİŞ TİGANA RİCARDINHO'YU İSTEMİŞ OLAY BU KADAR BASİT. TİGANA İSTESEYDİ 2 SAATTE GETİRİLDİM DEMİŞ F.B İLE NE ALAKASI VAR.

    HE F.BLİ ARKADŞALARIMDA MADEM ÖLE ZE ROBERTOYU NİYE GETİREMEDİNİZ DERSE SÖLİCEK BİŞEY YOK ÇÜNKÜ HAKLILAR TABİ TİGANA ZE ROBERTO OLMAZ RİCARDİNHO OLSUN DEMEDİYSE
  • abı bular ne acıklamalara bak.. 100.yıl panayırı olucak galiba fenerbahçe için şimdiden üzüldüm bu başkanla.. bizimkide parlak olmasa bile bizim 100 yılımız şanlı geçti herkesin bildiği gibi.. kazıdık hafızalara çünkü..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shane

    DOSTUM ADAMLARA HAKSIZLIK YAPMA KAPIDAN SOKMAYIP TRANSFER GÖRÜŞMESİ DAHİ YAPMADIĞIMIZ @TÜMÖR Ü BAŞKANLARI YILDIZ DİYE KENDİ TARAFTARLARINA POMPALADI YA,YILDIZ YILDIZ DİYE DİYE ELLERİNDE BİR TEK RİCARDİNHONUN YEDEĞİ ALEX KALDI YA BİZİM 100. YILIMIZ F.B NİN 104.YILI YA O YÜZDEN TRANSFERDE GÖLGEMİZDE BİLE KALAMADILAR YA ,CL MAÇINDA CANLA ÖNDERE FORVETTE DE SEMİHLE M.HACIOĞLUNA KALDILAR YA ARKADAŞ O YÜZDEN BİRAZ ASABİ NE SÖYLEDİĞİNİ BİLMİYO
    quote:

    Orjinalden alıntı: Freelancer

    Nobre Delgado Ricardinho Kleberson yıldız değildir. Murat Hacıoğlu Luciano yıldızdır



    sen varya çok komiksin çok kopardın herkesi...... atmanın bu kadarı da görülmemiştir tümerle transfer görüşmesi yapmamışlar aç gözünü iyi oku Fb nobreyi kiralıyodu almıyodu bile adam yeterli olmadığı avrupada iş yapmadığı için sonunda da saldı süper topçun ricardinho 1750 milyon euro nobre 6 milyon euro vay be alexin asına bak ne bonservis var adamda ne büyük topçuymuş ki avrupaya gitmeyip türkiyeye gelmiş tümere her maç takıyor millete hani nobre naptı süper kupayı kazandırdı dimi:)yaw yeter artık bunların başkanları ayrı komik taraftarları ayrı komik yine yazıyorum işinize bakın 3senedir ligde hayal kırıklığından başka bişey yaşamadınız israf edilen paranın haddi hesabı yok işinize konsantre olun bunu yaparken de gsnin desteğiyle değil tek başınıza olun hadi kolay gelsin sizeyeter artık ben sezonun başında havlu atan sonunda da gsye göz kırpan bir bjk değil sonuna kadar şampiyonluğa oynayacak bir rakip istiyorum söyle başkanına ortaya çıkıp standup yapacağına lige konsantre olsun yok FByi kadıköyde yendik o bize yeter diyosun daha lafım yok sana belki bu sene de yenersin mutlu olursun işte napcan başka..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 23 Ağustos 2006; 15:08:09 >




  • sanki fenerliler biraz daha uzağa işiyo gibi şu an sidik yarışında....beşiktaşlılardan atak bekliyorum...geride kalmayın
  • A.Y. önce "bugün fb de R.Carlos lar Morientes ler(yazarken bile gülesim geliyor) konuşuluyorsa bu, geldiğimiz noktayı gösteriyor" diyor alamayınca "biz R.Carlos la hiç ilgilenmedik ki, siz çıkardınız" diyor onun eteklerinde kendini birşey sanan Ekşioğlu "R.Carlos un bonservis ve maliyeti 18 milyon euro, kimse alamaz" diyor. Ayrıca madem ilgilenmediniz, adamın maliyetini nasıl biliyorsun bu kadar
    Tam bir komedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallinlove -- 23 Ağustos 2006; 15:15:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.