Şimdi Ara

CARMİNAT TOMTOM İLE VİDEO MP3 OYNATMAK TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
15
Favori
141.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Live için bende bekliyorum inşallah kısa sürede gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laguna III aracım var. uzaktan kumanda yok joystick var. Uzaktan kumanda ebayde satılıyor. benim araba da calısır mı acaba bilgisi olan var mı?

    http://www.ebay.com/itm/NEW-SEALED-TomTom-GO-510-710-910-Car-GPS-Remote-Control-tom-500-700-bluetooth-/360519235962?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53f09ef97a
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mng

    laguna III aracım var. uzaktan kumanda yok joystick var. Uzaktan kumanda ebayde satılıyor. benim araba da calısır mı acaba bilgisi olan var mı?

    http://www.ebay.com/itm/NEW-SEALED-TomTom-GO-510-710-910-Car-GPS-Remote-Control-tom-500-700-bluetooth-/360519235962?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53f09ef97a

    2010 Fluence 105 hp dizel privilage ninki megane ııı sport tourer de çalışmadı.Sizin aracınızda sport tourer ile aynı ise çalışmayabilir.Uzaktan kumanda tertibatı olması gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OR-PATİENCE -- 13 Mart 2013; 21:50:57 >




  • OR-PATİENCE cevap icin tesekkurler.

    benim aracım 2010 laguna executive
    uzaktan kumanda sanırım bluetooth üzerinden kumanda ediyor. Benim aracımdaki carminat tomtom sistemi telefon icin bluetotth sistemini destekliyor. Bu sebeple kumanda calisir mi diye merak etmistim.


    sanırım birsekilde denemeden emin olamayacagim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkan3300

    quote:

    Orijinalden alıntı: Akustik

    Merhaba erkan hocam linkte nerden indiriyoruz. ben ilk defa yapacağım da aracım Kangoo 2012

    daha doğrusu başka bir hafıza kartına ikinci linki olduğu gibi kopyalayıp kursam multimedya çalışırmı?


    tomtom live mi değilmi ilk ona bakın. tomtom live değilse assadaki dediklerimi tek tek yapın..
    1. yeni aldıgımız sd kart genelde fat 32 olur. değilse pc ye takıp biçimlendirmeden fat32 yapın.
    2. http://www.tomplayer.net/tomplayer_v0.241_stand.zip bu dosyayı indirin.
    3. winrar ile acıp dizine cıkarın. kısacası zip dosyasını acın. disrip die klasor varsa onun icindekileri yoksa direk cıkan dosyaları kopyala yapıp.
    sd kartın icine girip yapıstır diyin.
    4. kartı arabayı calıstırmadan orjinal ile değiştirin. ama değiştirmden once aux girisine alın arac teyibini.
    5. teyp acma butonu kullanın veya aracı calıstırın. sonra kullanın :)
    music klasorune mp3lerinizi video klasorunede videolarınızı gerekli bilgiler 1. sayfada

    erkan3300 arkadaşa gerçekten teşekkür ederim.
    Azimli çalışmaları sonucunda umudum olmayan benim aracımda da sonunda hem mp3 hemde clip.video,film seyretmemi sağladı.
    gerçekten bravoo
    bahtiyar olasın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cobanali007

    navigasyon kartını güncellerken orjinal kartımı kaybettim.
    tomtom homedan geri yükleme bir türlü sonlanamıyor.
    bilgisayardaki belgelerimden yüklediğimde de hafıza kartı bağlandığında turkey öğesi bağlanıyor deyip
    bu cihazda kullanılamayan harita turkey-453 hatası veriyor.
    bir fikri olan var mı acaba?
    navigasyonu çalıştıramıyorum.
    şimdiden teşekkürler...




    aracım 2012 grand scenic

    bende var aynı araç. yardımcı olabilirim
  • selam arkadaşlar carminat life ile sadece video oynatma şansı varmıdır bilgi verirseniz sevinirim grand scenic 2012 yeni kasa aracım var
  • Merhaba Erkan Hocam,
    Aşağıda belirttiğim konu hakkıda yardımcı olmanı rica ediyorum.

    2011 model fluence privilege araç sahibiyim. Formun tamamını okudum kaçırdığım alanlarda olabilir ama aşağıda bahsedeceğim sorunun farklı olduğunu düşünüyorum.

    4GB SDHC Sandisk card aldım FAT32 ile formatladım. CARMİNAT TOMTOM  İLE VİDEO  MP3 OYNATMAK  TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013

    Form da önerilen sürümlerin, hepsini sırası ile denedim (tomplayer_v0.241_standart, tomplayer_v0.240b6, tomplayer_v0.240b5, tomplayer_v0.230, tomplayer_entegre_v0.241 ve tomtom klasörüne update_0.240 ıda kopyalayarak) ama sadece tomplayer_v0.240b5 sürümü çalıştı diyer sürümler ise kum saati ve siyah ekran arasında gidip geldi.

    Fakat tomplayer_v0.240b5 sürümünde .avi olarak corverte ettiğim videolar devamlı takılmakta, ses çalışıyor fakat görüntü atlaya atlaya ilerliyor, sesle görüntü senkronize değil ve sonunda da tamamen donuyor, sigortayı sökmek zorunda kalıyorum. Ekranın üstünde de 2cm kadar bir siyahlık var ve o şekilde donuyor.

    Ayrıca benim navigasyon uzaktan kumandalı video oynadığı sırada, kumandanın sağ alt tuşuna basınca video player üstünde oynatmaya devam ediyor.
    CARMİNAT TOMTOM  İLE VİDEO  MP3 OYNATMAK  TOMPLAYER (YENİ 27.01.2013
    Video player da Kontras ayarlarını çok yavaşta olsa yapıyor, fakat video yürütücüsü , ses tuşları, ileri alma, geri aşma, durdurma düğmelerine kumanda ile geçiş yapamıyorum, ses tuşuda ekranda kapalı görülüyor kumanda ile açamıyorum. Kumanda ile biraz oynayıncada ekran donuyor sigortayı tekrar söküp takmak gerekiyor.

    Yukarıda anlattığım durumları nasıl aşabilirim ? Videoları nasıl sorunsuz bir şekilde izleyebilirim ? konu hakkında yardımlarını rica ediyorum.




  • Tomtom navigasyon güncellemesini ücretsiz yapabilme şansımız var mıdır? Az bir ücret olsa ödeyip yaptıracağım ama güncelleme ücretleri gereksiz pahalı.
  • Valla benim bir fikrim var
    En ekonomik yol önce 3 aylık olan güncellemeyi yapmak (40 50 tl civarı sanırım) sonra üç ay bitmeden de yıllık yaptırmak. Ozman yıllık için %50 indirim veriyor sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: airwolf26

    Valla benim bir fikrim var
    En ekonomik yol önce 3 aylık olan güncellemeyi yapmak (40 50 tl civarı sanırım) sonra üç ay bitmeden de yıllık yaptırmak. Ozman yıllık için %50 indirim veriyor sanırım.

    Hocam 3"-4" inclik navigasyonlar omur boyu guncelleme hakki ile 100.-TL civarina satilirken bir kac guncelleme yapacagim diye o kadar para vermenin alemi yok.

    Fiyatlar dusmusken bunlarin istedigi rakamlar Resmen kazık...

    3 yada 6 aylik 10.-TL yap bizde legal yolla bu hizmeti alalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar navigasyon ekranında saat doğru iken tom playeri açtığımda saat 1 saat geri görünüyor. bunun ayarı nereden yapılıyor bir bilen varmı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kralsant

    Arkadaşlar navigasyon ekranında saat doğru iken tom playeri açtığımda saat 1 saat geri görünüyor. bunun ayarı nereden yapılıyor bir bilen varmı acaba?

    Hem saat hemde kilometre 5 Km/Saat eksik göstermektedir.Ayrıca Tüneller girildiği zaman Ekrandaki Km saati sıfırlanmaktadır.
    Ayarı konusunda henüz bir çözüm yok sanırım
  • muhtemelen yaz saati ayarlarındandır menüyü kurcalayın arabam bende değil o yüzden yardımcı olamıyorum.
  • Bence navigasyon doğru gösteriyor hızı. Otomobiller her zaman yüzde 3- 6 oranında fazla gösterir. Tünele girince uydu bağlantısı kesildiği için hızı gösteremez doğal olarak.
  • arkadaşlar selam,

    clio3 tomtom modelinde bu navigasyonda video oynatmayı başaran varsa msj atabilrmi telefonda bir kaç soru sormak istiyorum saolun
  • iyi günler megane 3 coupe um ve CARMINAT TOMTOM LIVE im var . dediğiniz adımları şu şekilde yerine getirdim fakat bir türlü açamadım tomplayerı.yeni aldığım sd kartı fat32 32 kb olarak biçimledim ve distrib klasörün içindeki tüm dosyaları içine attım audioların içine mp3leri videoların içine videolarımı koydum .gelelim naviye, içinde orjinal kart bulunduğu sırada arabayı start ettim . cd çalar radyo harici üçlüsünden hariciyi seçtim . aracı stop ettim sd kartı çıkart a bastım . aracın kapısını açtım tomtom tamamen kapandı ve orjinal kartı çıkartıp yerine tomplayerlı kartı taktım . naviyi tekrar açtım kum saati belirdi ve belli bir süre sonra harita bulunamadı diyor. tom player arayüzüne ulaşamıyorum sadece navide harita dışında gördüğümüz diğer şeyler geliyor ekrana HARİTA BULUNAMADI yazısıyla beraber. yardımcı olursanız çok sevinirim .




  • Live modellerde dedikleriniz maalesef yapilamiyor. Bende de Scenic3 var. Bende gecen yil denemistim. Fakata calismadi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    scenic 2012 sahibi olup da dahili tomtom navi si olan arkadaşlar ben de 2013 scenic aldım henüz teslim almadım, full donanımlı geri vites kameralı sistem var

    sizden isteğim bu tomtomla ne yapılıyor ne yapılamıyorsa sırası ile yazmanız, gereksiz ve bilinçsizce uğraşlara girmemem için sizin yazacaklarınız klavuz olacaktır.
    bekliyorum

    saygılar
  • selamlar,
    cuma gunu megane hb aldim, sifir km. uzerinde navigasyon paketi ile geldi. cihazdaki sd karti cikarip bilgisayara taktim, tomtom home uygulamasini yukledim, hesap actim tomtom'da. buraya kadar hersey normal.
    bayi'den bana soylenen 6 ay icinde ucretsiz bir guncelleme yapabilecegim idi. tomtom home uygulamasindan guncellemeleri kontrol et diyorum, yeni harita'yi getiriyor ekrana ancak satin alma'ya yonlendiriyor. bu haritayi ucretsiz nasil guncellerim? bayi'den bir promosyon kodu falan alip programa girmek mi gerekiyor?
    bin kusur liralik cihazdaki guncellemelerin ucretli olmasi da ayri bir fiyasko. 400 tl'ye alip kardesime verdigim next cihazinda bile omur boyu ucretsiz harita guncellemesi vardi.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.