Şimdi Ara

Carom3D Alternatifi Arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
8.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    bende eskilerdenim. Nickim CoCo idi. 3 bant oynardım.

    carom3d.org sitesinden az önce oyunu indirdim fakat 360 total security programı Truva atı virüsü içeriyor diyerek kurulum dosyasını karantinaya taşıdı.
    Truva atı (HEUR/QVM36.0.Malware.Gen)

    ne iştir anlayamadım. youtube da bu site üzerinden çakmasını oynayanlar video felan atmışlar, ayrıca anladığım kadarıyla sitesi üzerinden istediğin ıstaka ve profil özelliklerini request yapın diyorlar sanırım donate karşılığı istediğin profilimi satıyorlar ?

    bu site üzerinden aktif olarak oyunu oynayan varmı acaba ?
  • Orası bildiğim kadarı ile oyunun bir fanı tarafından açılan bir site. Bağış var ama istediğin nick ve ıstakayı request ediyorsun adam senin için hazırlayıp veriyor. Hal böyle olunca da eski tadı kalmıyor oyunun aslında. Çünkü RPG hırsı ortadan kalkmış oluyor. Birde eskisi gibi kalabalık değil haliyle bu yeni oyun. Maç yapmak için önce anlaşacan sonra denk getirecen falan.. Ben pek beğenmedim işin doğrusu.
    Keşke geri gelse carom
  • http://www.poolelite.com/ tam bir alternatif olamıyor ama, hiç yoktan iyidir
  • Çok geç gördüm ☺ Carom3d açıldığında bir kaç kişiydik sitede Türk yoktu bizimkiler sonradan keşfettiker uzun süre sitede birinciliğim vardı nick asilx birinciliğe oynayan bir rakip vardı nicki hala hatırlıyorum Lidor ☺.ozaman tamamen ücretsizdi sonradan paralı oldu,ilerde bu oyun paralı olur diye ozamanki oyun kurulum setup saklamıştım hala durur.oyun neredeyse tüm günümüzü kapladığı için mecburen bırakmak zorunda kaldım hayli çalışmak ve maç yapmak gerekiyordu çünkü.şimdi hala bazen kendi kendime antrenman yapıyorum,tabi 2003 teki pc ler nerde şimdikiler nerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel oyundu bee, ilk altın tebeşire çıktığımda kafaları yemiştim dün gibi hatırlıyorum o anı
  • Kapanalı yıllar olmuş, halen oyunu aramaya devam ediyorum.. Tamamen kapatacağına satsana be kardeşim haklarını!!!
  • Yıllarımızı verdik carom3d'ye kardeşimle. Ben neysede kardeşim MoKoKo o zamanlar dünya 3. cüsüydü listelerde. Herif tek ıstaka 3 bantı bitiriyordu genelde :) Hatta 2 tane hesap satmıştı 1000'tl civarına tee o yıllarda 2000 başlarında. Hey gidi günler hey. Şimdi yerini tutan bir tane adam gibi oyun yok. Steamde virtual poollar var ama onlarda aynı tadı vermiyor.
  • MOSAD kullanıcısına yanıt
    MoKoKo nikini hatırlıyorum.. masada o varsa çıkardım direk maç başlamadan
  • duygulandım aq bende 2002'de başlamıştm hayatımı siktiler sonra kapattılar oyunu :D
  • Bende arıyodum bi tane buldum ondada ıstaka geliştirme falan var faceten bağlanabılıyosun direk oyunun adı pool elite, internet explorer dan baglanıyosun. sırf sana yazmak için iki saat girdim geçengun okumuştum bilirim caromun eksikliğini bu oyunu bulunca hemen yazdım sana ve diğer arkadaşlara da tabiki hadi iyi eğlenceler. tabi 2014 te yazmışsın en son mesaj da 2016 da gelmiş bakalım okuyan olurmu.
  • farsighted F kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık. Bakalım hemen.
  • Son 1 haftadır bende arıyorum. Bulan varmıdır acaba ? Carom3d nin kapandığına inanmak zor geliyor.
  • Caroom un tadı hiçbirinde yok valla. Ne enteresan bir karar şu güzelim oyunu yönetemiyorsan sat, neden kapatıyorsun anlamıyorum.
  • Arkadaşlar ben de yaklaşık 10 sene 15 sene bu oyunun müdavimlerindendim. yıllardır ara ara girer internete araştırırım bu oyun açıldı mı diye. Geçenlerde tesadüf olarak farkettim http://www.carom3d.org/ sitesinde sağ kısımda bulunan " Request registration " a tıklarsanız size kayıt olmanız için bir sayfa açıyor. burada username, e mail, country, leve,l cue level, password kısımlarını istediğiniz gibi doldurduktan sonra mail adresinize onay maili geliyor. Mail adresinden gelen maili onayladığınızda üyelik işleminiz tamamlanmış oluyor. http://www.carom3d.org/ adresinde download information yazısı altında " Latest version download: Carom3D game client " e tıklarsanız internetten herkesle beraber oynayabileceğiniz oyun iner. Sonrasında rar. dosyasını klasöre ayıklayıp Neoact set up tan oyunu kurup online a basarak eski günlerdeki gibi oyun serverını bulabilirsiniz. Ben bulduğum için çok mutluyum ve sizlerle paylaşmak istedim. bu bilgiyi elden ele kulaktan kulağa yayarsak serverdaki oynayacak insan sayısını arttırabiliriz ve belki eski kalabalıklığı yakalayamasak ta oda açtığımızda çok rahat oynayacak oyuncu bulabiliriz. şimdiden iyi oyunlar...





  • yazganel Y kullanıcısına yanıt

    Bizim zamanımızda zaansero crazyhorse magyar falan vardı. Benim bi ara nick vardı gümüş taç Soldier. Oyun olsa tekrar onu oynarım başka bişey oynamam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MOSAD kullanıcısına yanıt

    Haha. Mokoko benim kankiydi hala da görüşürüz kendisiyle çok iyi çocuktur. Beraber listelerde hep üst sıralardaydık. Türk'lerden ombudsman falan vardı ortam harikaydı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AoGVinsanity

    Ben firmaya carom3d'yi devralmak için mail attım, samsungla ortak proje olduğu için satışını yada devrini yapamıyorlarmış.

    Samsung'a da atsana bi mail. Bakarsın olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.shooterspool.net sitesini inceleyebilirsiniz. Caromdan daha iyi olduğunu söylüyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pkcn P kullanıcısına yanıt

    Çok daha iyi hocam. Simülasyon direk. Varsa oynayan Erkin Azcan diye aratsın eklesin beni. Tam sürüm aldım ben 3 bant oynamak isteyenlerle oynarız.

  • Ben de sizin gibi bu oyunu çok severdim. çok nickim vardı. Jon_Turk Only_Friend bunlardan biriydi. bu oyunu keşfettikten sonra sayemde arkadaşlarıma ve kağıthane bölgesindeki tüm cafelere yayılmıştı :) hatta çeliktepede mahallemizdeki bilardo salonu müşteri gelmediğinden Carom3d için pc almıştı. 2002 de askere giderken tüm hesaplarımı ablama bırakmıştım günlük ranking puanını alması için :) İnşallah açılır tekrar umutla bekleyeceğim.


    Not: https://www.instagram.com/caroom3d/ bu profil baya veri paylaşmış zamanının tüm oyuncularını görebilirsiniz kendimi göremedim KEnSin PitoN falan orada (: ben bazı görselleri paylaşıyorum nostajji yapabilirsiniz.









  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.