Şimdi Ara

Carraro 804 vs Sedona 300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumu ve interneti araştırdım, bu bisiklet hakkında pek fazla bilgi yok ( hatta neredeyse hiç yok ). Hem şehir içinde turlamak, canım sıkıldımı yuvacığa doğru çıkmak, yeri geldimi 1-2 haftalık turlara çıkmak için bir bisiklet arıyorum. Carraro ön göbekteki dinamo yüzünden işime geliyor telefon, ışık vs. şarj etmek için. Fakat öğrenebildiğim kadarıyla bu bisikletin bir ağırlık sorunu var, yaklaşık 17 kg ağırlıkta! 1-2 haftalık turlarda zaten heybe vs. dolu olunca şehirlerarası yollarda ya da bayırlarda çok fark etmeyeceğini düşünüyorum. şehir içinde ise ağırlık sıkıntı yapacaktır muhtemelen.

    Öte yandan Sedona 300 hakkında kötü bir yorum bulamadım. Ağırlığı hakkında bir fikrim yok fakat bagajı çıkartınca şehir içinde çok rahat ve güzel bir bisiklet haline geliyor. Tura çıkma planımda olduğu için parçaları kolayca bulabilmek açısından 26" bisikletlere baktım ama şehir bisikletlerinde 26" seçeneği nerdeyse hiç yok. MTB'den çevirebilirim fakat hem 28" jantların uzun yol performansından vazgeçmek istemiyorum, hem de iç dış lastik değişimi için ekstra bir miktar daha harcayacağım ki bu parayı aksesuarlara harcamayı tercih ederim.


    Bisiklet sıfır alınacak, 1000 liraya yakın bir bütçem var. Arka bagaj olmalı, ön amortisör kilitli olursa iyi olur. Ağırlığı yüzünden carraro'dan soğudum biraz, sedona'ya daha yakınım ama bu fiyat aralığında aradığım kriterlerde başka bisikletler varmıdır?







  • Salcano city sport 40 aklıma baya bi yattı, dış görünüş olarak güzel duruyor, tek eksiğim bagaj ve çamurluk, onlarda halledilemeyecek türden şeyler değil. Ama sanırım jantları değiştirmem gerekebilir, tura çıkınca sert bir darbe alırsa jant yamulacakmış gibi duruyor tellerin diziliminden dolayı.


    1-2 öneride bulunsanız da bende kendi kendime konuşmasam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.