Şimdi Ara

CASE LER HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu case ler in hangileri daha değerli hangilerinden ne item düşüyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler..



  • burning caseler en degerlileridir.Burning red caselerini 250k dan alabilirim
  • Caseler 3 çeşittir:
    1. Red Case
    2. White Case
    3. Blue Case
    Red Case'ler en değerli kutulardır. Ondan sonra White Case'ler, en değersizleri de Blue Case'lerdir.
    Her case grubu kendi içerisinde 3 gruba ayrılır.
    a. Burning
    b. Flowing
    c. Glowing
    Mesela Red Case'leri ele alalım;
    Burning Red Case en değerli kutudur. Ondan sonra Flowing Red Case, En değersizleri de Glowing Red Case'lerdir. Aynı şey White ve Blue Case'ler için de geçerlidir.
  • Burning = Silah verir.
    Flowing = kıyafet.
    Glowing = takı. (Açılması kolay kolay pek tavsiye edilmez)

    Geçen gece uykusuzluk ve sinir üzerine, 2 tane gold bar, 3 tane silver bar, zor bela kastığım 6mil bu kasalara harcadım işe yarar bir halt vermedi. Pts 3800, o sinirlede charları silip birdaha oyuna elimi sürmeyeceğim diye yemin ettim. Sabah olduğunda tekrar bilgisayarın başına geçip oyunu açtım, bütün pişmanlığımla yeni char kasıyorum.... Diyeceğim o ki. Siz siz olun kasalara fazla kafa takmayın, itemlerinizi diğer oyunculardan almaya gayret edin... Sayğılar
  • bence siz siz olun bu kasaları npc ye satın =) hem zamandan tasarruf hemde pot parası çıkartırsınız.. flowing red ler kolay alıcı bulur hatta çoğunlukla "WTB > flowing red case" yazılarını görebilirsiniz(en azından benim zamanımda öyleydi)... bu nedenle flowing red leri saklayın gerisini satın... flowing red den 75 lvl armor u düşebiliomuş duyumlarım böyle..

    Golimer üzüldüm senin için... ama oyunda tek bişeye takıldığınızda oyundan birden soğuyosunuz.. mesela sadece craft a takılırsanız yada pet kasmakla uğraşırsanız... ben craft maduruyum bide toxic yanınca daha kötü olmuştu =)
  • Flowing blue de craftd da cıkıyor bana five dragon boot +3 düstü sd80 def.30 super bişi sureklı acıyorm artık :ama para kalmadı hehe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.