Şimdi Ara

casio al 180 batteryless (module 668)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • casio al 180 batteryless (module 668)

    Herkese iyi akşamlar. Elime casionun eskiden üretmiş olduğu solar panelli al 180 modeli geçti. Model nosu 668. Elimde bir tane de 2505 module sahip aynısından daha var. Fakat 2505 modul olan seri de güneş paneli fake ne yazık ki

    yani board ile bir bağlantısı yok, sadece görsel olarak konmuş sırf eskisine benzesin diye ve ucuz üretim olsun diye yapıldığını düşünüyorum. Ama 668 modul lü olan da gerçek solar panel var ve 2 adet yay ile board a bağlı ve pili şarj ediyor.

    Kapağını açtıktan sonra ilk baktığım pili oldu çünkü pili şarj edilebilir olmalı diye düşündüm. CR 2016 serisi standart pil takılıydı. bende hem temizliğini yapmak için heryerini söküp taktıktan sonra daha pili takmadan masada bekleyen saate göz attığımda pil olmamasına rağmen ışık altında çalışıyordu. Bu beni sevindirdi gerçekten. Solar kısmı hakkını veriyor çünkü .

    Şimdi sormak istediğim bir soru var bilen varsa ve cevaplarsa çok sevinirim. CR tip pil kullanmak istemiyorum çünkü şarj edilebilir değil. Haliyle şarj edilen bir pil takmam lazım. Ancak model numarasını bir türlü internetten bulamadım. Sadece GC type kapasitör kullanılabilmeli diye yorumları okudum. ( Panasonic GC Super capacitor .) Model numarası ile ilgili ya da bu tür pili bulabileceğim bir yer biliyormusunuz acaba. Teşekkür ederim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.