Şimdi Ara

CASIO da paslanma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Casio Z120 makinem var. 4-5 aylık bir makine. Makinenin vidaları bariz bir şekilde paslandı, aynı paslanma makinenin bazı köşelerinde de var. Böyle bir deneyim yaşayan var mı? Servise gönderirsem değiştirirler mi?

    Selamlar



  • çok enteresann ...
  • kardes dıs kaplamasının paslanmaması lazım bı hata denk gelmıs sana bendede s600 var 1,5 ay oldu pırıl pırıl bence garantıye yolla kesınkez değiştirirler 4 aylık bi makıne paslanıyosa
  • kullandığım casio saatler aklıma geldi ve hiç şaşırmadım.farklı kategoriler ama huylu huyundan vazgeçmiyor.saatlerin de çerçeveleri silinirdi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tawara

    kullandığım casio saatler aklıma geldi ve hiç şaşırmadım.farklı kategoriler ama huylu huyundan vazgeçmiyor.saatlerin de çerçeveleri silinirdi.

    ne alaka saat le fotoğraf makinesi arkadaşım o saatleri yapmayan tek ülke biziz sanırım tayvan,çin,malezya,vs vs yapmayan kalmadı 2 aydır casio z120 kullanıyorum hergün yanımda taşıyorum çok şükür paslanma gibi bir problemi olmadı


    kardeş sen makinayı yetkili servise göstermende fayda var makineyi senin haricinde kullanan var mı yani üzerine pas veya pasa benzer leke yapıcı bir sıvı dökülmüş olabilir.
  • Paslanma değilde kararma falandır, die düşünüyorum.
    kullanılan malzeme kalitesizliğinden, yada eli çok terleyen birinin kullanmasından vs olabilir.
    elinizdeki ter ph'ı çok düşük ve asitik özellik gösterebiliyor. ve bir süre sonra metal malzemede kararmalar yapabiliyor.

    quote:

    Orjinalden alıntı: fgenc

    Casio Z120 makinem var. 4-5 aylık bir makine. Makinenin vidaları bariz bir şekilde paslandı, aynı paslanma makinenin bazı köşelerinde de var. Böyle bir deneyim yaşayan var mı? Servise gönderirsem değiştirirler mi?

    Selamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.