Şimdi Ara

Casio Ex-Z110 vs HP R717 tercihi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben kendi başıma bir fotoğraf makinesi aldım fakat bu işi bilmediğim için hiç memnun kalmadım Üstelik daha iki ay bile dolmadan bozuldu.Şimdi sizden bu işi bilenler olarak yardım istiyorum.Kendim biraz araştırdım fakat yine kararsızım.

    İki seçeneğim var:
    1.Casio Exilim Ex-Z110
    2.Hp Photosmart r717

    Bunlardan birini tercih edeceğim bana bu konuda yardımcı olmannızı isitiyorum.Yazarken artısını eksisini de yazarsanız sevinirim.Bir üçüncü ihtimal sizin de bana tavsiye edeceğiniz başka marka ve modeller olabilir.Fiyatı maximum 450 ytl olmalı.
    Cevaplarınız ve değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Cevaplarınızı bekliyorum....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just be* -- 9 Ocak 2006 13:40:01 >



  • http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare.html

    buradan güzel karşılaştırma yaparsın bi bak derim
  • Arkadaşlar bu sitede bu işlerle ilgilenen kimse yok mu?Neden yardım etmiyorsunuz??
  • Arkadaşım bence bu makinaları da tercih etme. Hp ve casio açıkçası bu işlerde çok tutulan markalar değil, sonra üzülürsün Bütçen doğrultusunda Canon A520'yi öneririm sana, çok tutulan güzel bir makine ve de en önemlisi Canon...
    435 ytl civarında fiyatı
  • nie acaba?? bu markalara güvenemez miyim??
  • arkadaşım ben casio ex -z110 aldım çokta memnunum...tabiki canon tartışaılmaz ama casio da en az oonun kadar işini görecetir...
  • Cosh_Boy digital camera deyince kimsenin aklına casio yada hp gelmez. Bu konuda daha sağlam markaları tercih etmelisin. En basiti forumda kısa bir arama yap A520 ve senin almak istediğin makinelerle ilgili,demek istediğimi anlarsın
  • A520
  • Selam casioyu bilemem ama HP kullanmış ve kullananları tanıyan biri olarak uzak durmanı öneririm nesi kötü dersen bende sana nesi iyi derim.. Özllikle pil, işlemci ve lcd kalitesi açısından kesinlikle uzak durmanı öneririm..

    Tahminimce casioda hp gibidir gibime geliyor..

    Ben sana canon, nikon yada sony öneririm..
  • tesekkürler benim ilgimi çekti de özellikleri o yüzden
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cosh_Boy

    Arkadaşlar ben kendi başıma bir fotoğraf makinesi aldım fakat bu işi bilmediğim için hiç memnun kalmadım Üstelik daha iki ay bile dolmadan bozuldu.Şimdi sizden bu işi bilenler olarak yardım istiyorum.Kendim biraz araştırdım fakat yine kararsızım.

    İki seçeneğim var:
    1.Casio Exilim Ex-Z110
    2.Hp Photosmart r717

    Bunlardan birini tercih edeceğim bana bu konuda yardımcı olmannızı isitiyorum.Yazarken artısını eksisini de yazarsanız sevinirim.Bir üçüncü ihtimal sizin de bana tavsiye edeceğiniz başka marka ve modeller olabilir.Fiyatı maximum 450 ytl olmalı.
    Cevaplarınız ve değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Cevaplarınızı bekliyorum....





    Arkadaşım, ben de sana aynı şeyi tavsiye edeceğim: HP-den kesinlikle vazgeçmelisin. Servis kalitesi çok kötü. Casio, HP gibi firmalar bu işi öylesine yapıyorlar, bir tecrübeleri yok. Canon, Nikon, Olumpys, Kodak gibi firmalar ise bu işi yıllardır yapıyorlar.
    Sana tavsiyem 390YTL-ye Canon A520-dir.




  • Teşekkürler arkadaşlar peki bu canon un video çekimi de iyi mi
    bir de diğer söylediğim makinalar 6 mp bu canon 3.9 mp yine de canon diyosunuz neden peki ?
    Cevalarınız için şimdiden teşekkürler
  • video çekimi hakkında bilgi verebilir misin?
    quote:

    Orjinalden alıntı: venividivici_md

    arkadaşım ben casio ex -z110 aldım çokta memnunum...tabiki canon tartışaılmaz ama casio da en az oonun kadar işini görecetir...

  • bi yerden sonra (örn 3mp) megapiksel fotograf boyutu ile direkt ilgili.. Bizim için 50 cm lik baskı yapmak önemli diil se o kadar da mp e takılmamak lazım. canon 510 kullanıyorum. hiç bir problem yaşamasdım. ayrıca da 25-30 cm boyutlarda baskı alıyorum ayrıntı mukemmel..
  • bende de aynen... Canon var çook kalite Pikseli de kafana takma. makine kalite olsuun gerisi hikaye..
  • Arkadaşım bende Casio ex Z 110 var.Canon a 520'yi kullanmadım fakat Casiodan gayet memnunum.Özellikleri ve kalitesi gayet iyi. Ufak,Ultra kompakt bir makine.Kısacası senin işini görür ve pişman olmazsın. Canonu tavsiye edenler acaba Casio Ex Z 110'u kullanmışlar mı?Sadece merak ettim.
  • Sayın mühami ve venividivici_md,

    Casio EX-Z500 hakk. bilginiz var mı? Bu makine nasıldır, gerçi biraz pahalı 750 YTL civarında ama???
  • mühami video çekimi hakkında bilgi verebilir misin?
    quote:

    Orjinalden alıntı: mühami

    Arkadaşım bende Casio ex Z 110 var.Canon a 520'yi kullanmadım fakat Casiodan gayet memnunum.Özellikleri ve kalitesi gayet iyi. Ufak,Ultra kompakt bir makine.Kısacası senin işini görür ve pişman olmazsın. Canonu tavsiye edenler acaba Casio Ex Z 110'u kullanmışlar mı?Sadece merak ettim.
  • Makine 2GB'ta kadar olan SD kartlarını destekliyor sanırım.Fakat bende 512 MB'lık kart var.640*480 formatında iyi kalitede bu karta 11-12 dakikalık kayıt yapabiliyor.320*2402ta ise bu süre 27-28 dakikaya çıkıyor. Ayrıca video çekerken zoom yapabiliyor.Dediğim gibi ben video kalitesinden de memnunum.
  • sagolasın benim için video kalitesi çok önemliydi.
    quote:

    Orjinalden alıntı: mühami

    Makine 2GB'ta kadar olan SD kartlarını destekliyor sanırım.Fakat bende 512 MB'lık kart var.640*480 formatında iyi kalitede bu karta 11-12 dakikalık kayıt yapabiliyor.320*2402ta ise bu süre 27-28 dakikaya çıkıyor. Ayrıca video çekerken zoom yapabiliyor.Dediğim gibi ben video kalitesinden de memnunum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.