Şimdi Ara

Casio exilim z80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim dijital fotoğraf makinemin markası : casio exilim ex-Z80 sorunum ise şöyle makine flaşla resim çektiğinde resim çizgi çizgi çıkıyor aydınlık bir ortamda flaşsız resim çektiğinde ise ekran tamamen beyaz çıkıyor resim hiç görünmüyor hatta renk falan çıkmıyor lütfen yardım edin ne yapabilirim 1yıldır kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım :(

    daha iyi anlamanız için resimde ekledim

    [img=http://img25.imageshack.us/img25/4420/cimg0241d.jpg]

    [img=http://img194.imageshack.us/img194/7263/cimg0244t.jpg]

    Arkadaşlar durum bundan ibaret işte,ne yapayım bilemedim hiç bişeyi yoktu birden neden böyle oldu anlamadım ne yapabilirim sizce bi fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim ..







  • arkadaşlar içinizden bilen bi arkadaşımızın olmasını ümit ederek sormuştum bu soruyu ama galiba sizlerde nedenini bilmiyorsunuz ne yapacağımı hiç bilmiyorum yinede konuyu inceleme zahmeti gösteren arkadaşlara teşekkürler..
  • ben casıo z850 kullanıyorum. ancak böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. bence casıo yetkili servisi var, mecidiyeköy ortaklar cad. de. oraya bırak. bi kaç gün sonra sana arızasını ve fiyatını söylüyorlar, onay verirsen yapıyorlar.

    tabi bu İstanbul geçerli, başka yerdeysen kargo ilede yakın bir yetkili servisle görüşüp gönderebilirsin. mersa elektronik ilgileniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydek34 -- 17 Temmuz 2009; 22:49:08 >
  • cevap için teşekkürler arkadaşım ben Ankara'da yaşıyorum burda bi yer bulup götürcem artık ama güvenilir bir yer yada casio teknik servisi varmıdır bilemiyorum .. ama neden böyle olduğuna hiçbir anlam veremedim hemde durup dururken..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.