Şimdi Ara

casio z-60 hk yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam
    arkadaşlar casio marka dijital foto.mak. almayı düşünüyorum z-60 modelini fiyat/per. ı makul geldi.. gerçi biraz daha ucuza a530 var. casio yu tercih etmemim en önemli sebebi 2.5 inc ekranı ve inceligi genelde yanımda taşımayı düşünüyorum..

    aranızda casio marka foto makinesi deneyimi olan var mı?

    casio markasını önerirmisiniz?

    aslında nikon almayı düşünüyordum fakat istediğim modelin sesli video kaydı yok :( L4 alıcaktım fiyatıda çok uygun hepsiburada adresinde 8 taksit ve 1gb kartı ile beraber..

    uzun lafın kısası bu aralar foto.mak. alıcam ve bu konuyu yalamış yutmuş arkidişlerin yardımına ihtiyacım var..



  • ben daha önce z40 şimdide z600 kullanan bir casio kullanıcısı olarak sana şunu söyleyebilirim , pil ömrü ve hız olarak rakipsizler . çektiği fotoğraflarda amatör cihazlar için oldukça kaliteli sadece makroda çok başarılı olamayabiliyorlar bazen. ben bundan sonrada gözüm kapalı casio alırım sanada tavsiye ederim (daha önce hp 735 . hp 945 , sony t7 kullanmış biri olarak bu yorumları yapıyorum)
  • slm dostum bende s600 kullanıcısıyım ve arkadasımın dediği özelliklerede video yu eklemek istiyorum hiç bi dijital fotoraf makınesı casıo nun video kalıtesıne yaklasamaz bile 640*480 de 30 fsp cekım yapabiliyo ve 1,30 saate kadarda kesıntısız pil dayanıyo oldukca kalıtelı sadece arkadasında dediği gibi makro cekımlerde bazen uzaklıktan dolayı problem oluyo ama oda kotu denılemez 15 cm den cekım yapılabılıyo ama senın dediğin z60 modelı ise bizim kullandıgımız s600 ve z600 modelınde daha iyi bi macro cekımıne sahıp bizimkılerın mesafesi 15 cm senın alacağın makınenınse 10 cm ben her zaman tavsıye ederim herkeze ve lafımında arkasındayım bundan sonrada casıo bundan oncede casıoydu kuskun olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.