Şimdi Ara

Casper Aldım, Çok Pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba, samsung bilgisayarım artık kullanılmaz olunca ben de fiyatına aldanıp adana çarşı teknosadanhttp://www.teknosa.com/urunler/125032774/casper-cntkp-2815a-14-notebook#url bu ürünü aldım ama almaz olaydım. İki günde kanser etti beni. NE 1080 video izletiyor, masaüstünde ufak bir yenileme yaparken bile 3 saniye bekliyor. Performans berbat. Acaba ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum bilmiyorum ki. Chrome ve Mozilla kurdum, açana kadar sabrım tükeniyor zaten.
    Ne yapmalıyım, İade şansım var mıdır? Eski Samsung makinem o bitmiş haliyle bile bundan iyi çalışıyordu inanın ki!







  • aldığın gibi iade et bir haftada iade etme şansın var casperla uğraşma
  • İade et kardeşim ve Asus öneririm teknis servis falan harika bence seni üzmez
  • Casperdan kesinlikle uzak dur zaten.lenovo tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Teknosa iade alır mı ki. Geçen sene ne fotoğraf makinesi almıştım. Adamın anlattığı ile makinenin hiçbir alakası yoktu. Ama geri almadı. Aşmışsın dedi. Şimdi ben makineye ofisi falan kurdum.
    Alırlar mı acaba, nasıl diyeyim, ne diyeyim. Öyle bir şansım varsa sabah hemen götüreyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper yine öyle böyle idare eder de sen çok düşük özellikte modelini almışsın be hocam, en fazla netbook olur bundan
    iade edebiliyorsan hiç durma
  • Üzülme ama bilinçli olmak gerek.Neye ihtiyacın var?ürünün özelliklerini araştır,donanım hakkında bilgi sahibi ol ondan sonra ürünü al.Yoksa alacaksın ürünü kullanacaksın sonrada vay efendim bunu beğenmedim casper rezil.Burada Casper avukatlığını yapmıyorum,tüketicinin akıllanmasını istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevi bileyim hocam işte ucuz geldi, satıcı da övünce. Allah'tan oyun falan oynamıyorum ancak dizi film izlerken ciddi sıkıntı olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • osman sifil O kullanıcısına yanıt
    Mağaza satışlarında müşterinin ürünü görerek satın aldığı varsayılıp iade işlemi firma inisiyatifine bırakılıyor diye biliyorum. Teknosanın sitesinde mağaza-iade başlığı altında yazan yazı da şöyle '' Teknosa mağazalarından yaptığınız alışverişlerde, satın aldığınız üründen vazgeçmeniz durumunda, fatura tarihinizden itibaren 30 gün içinde ürün ve faturanız ile birlikte size en yakın Teknosa mağazamızı ziyaret ederek tüm mağazalarımızda süresiz olarak kullanabileceğiniz iade çeki hizmetimizden faydalanabilir ya da değişim/iade işlemi yapabilirsiniz.Satın aldığınız ürünün, kullanılmamış, paketi hasar görmemiş, tüm aksesuarları ile birlikte tekrar satılabilirliği bozulmamış olması gerekmektedir. Değişim/iade işlemlerinde ürün faturasının da ürün ile birlikte ibrazı zorunludur. '' Ürünün yeniden satılabilirliğini bozmadan diyor ya sen paketi açtığın için sorun çıkarabilirler. Ama yinede şansını mutlaka dene derim eğer iade edebilirsen de indirim çeki veriyorlar zaten iyi bir araştırma yapıp yeni bir model alırsın




  • Eyvallah hocam bugün bir denicem bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giriş seviyesi cihaz alıp beklentilerinizi yüksek tutmuşsunuz.İade işlemi gerçekleşmez ise bence windowsu kendiniz kurun.Gereksiz ve sistemi yavaşlatan uygulamalar yüklü olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.