Şimdi Ara

Casper CTA E07 11Z Format Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Geçenlerde Casper CTAE07 11Z tablet'in faturası olmadığı için ve cihazın üstünde modeli olmadığı için İmageBurningTools programı ile CTA E07 14A rom'unu yüklemeye çalıştım.

    İmageBurningTools programı ile cta.fix.zip ile tabletin içindeki rom'u başarılı bir şekilde sildim. Fakat CTA E07 14A rom'unu yükleyemedim.Yüklemeye çalıştığımda %3 'e gelip başka bir porta yükleme atlayip devam ediyor. %92 de kalıyor. Bazen %77 'de kalıyor. Tabletin bağlı olduğu USB portu duruyor.

    Kutusunu günler sonra buldum. Modeli CTA E07 11Z olduğunu seri numarasından taratip öğrendim.Fakat casper sitesinde sadece SD Kart versiyonu var. Onuda indirip hafıza kartıyla format atmaya çalıştım olmadı.Tablet açılmıyor hiç bir şekilde. Bu modelin PC Versiyonu olması lazım sanırım. Bir türlü bulamadım.Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi acaba ? Konuyla ilgili resimler aşağıdadır.
     Casper CTA E07 11Z Format Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazafaka -- 31 Mart 2014; 13:01:10 >







  • Konu güncel...
  • Resimde goruldugu kadariyla islemler dogru fakat bu islemi win7de degilde xp isletim sistemi uzerinde dene o zaman olacak. Win7 sorun cikartiyor bu islemde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu başka cihazda deneyerek hallettim. tşkler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mazafaka

    Konu güncel...
    hocam aynısı benim de başıma geldi cta fixle sildim şimdi tablet hiç açılmıyor e07 11z driveri da bulamıyorum . Acaba sen nasıl yaptığını paylaşabilir misin..
  • ts1967ts T kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar tableti düzeltemediyseniz ve atıl şekilde duruyorsa parça olarak satın almak isterim uygun fiyata verirseniz tabi aynı cihaza sahibim sadece LCD ve dış ekran kırıldı sıfırdan tamir ettirsem harcadığım para değmeyecek tablete 2.el parça şeklinde bakıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.