Şimdi Ara

Casper dolandırıcıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mediamarkt'tan casper excalibur G750 aldım. Bozuk çıktı(CSGO da ekran gitmesi oluyor oyunun ortasında,Stronghood crusader 1 açılmıyor,Stronghold crusader iki kasma sorunu var,Watch dogs 1 kapandı ve bilgisayar kendini kapattı bir de oynadığımda gitti save dosyalarını sildi). Bende mediamarkt ile görüştüm. Kutu açık alamayız iade edemezsiniz dedi. Casper da inceleyelim dedi ben de teknik servise götürdüm bilgisayarın sorunlarını çekmiştim telefondan. Gösterdim tamam dedi. Not düşerim dedi adam. Diğer gün verdim. Gitti derken 2 hafta sonra geldi. Bir şey yok fan testi bakımı yapıldı dedi ama normalden daha da ısınıyordu ve format atmışlardı ayrıca hata verme süresi daha aza indi. Yani normalde 2 saate bir hata alıyordum bu 15 dakikaya indi. Sonra daha elimde bir hafta belki kaldı belki kalmadı geri gönderdim sonra bios ta problem var dediler. Bios update yapmışlar. Geri göndermişler. Pek de test edemedim zaten moralimi bozdular. Bilgisayarı açarsam kırasım geliyor. Fiyatı 6810 lira üstünde olduğu için tüketici mahkemesine başvurmayı düşünüyorum. Lütfen yardım edin. Ne yapmalıyım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Tekrar servise gönderin sorun giderilmez ise yenisini isteme hakkına sahipsiniz..Yardımcı olmazlar ise tüketici mahkemesine başvurun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • net olarak söylüyorum casper seri çöp üretiyor. ama telefonları nasıldır bilmem.
  • Hem casperi hem de mediamarkti mahkemeye ver. Ayipli mal satmaktan dolayi kesin kazanirsin. Zamaninda teknosa ve toshibayi verdim bu sekilde 9 ay suren surec sonunda kazandim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoloji biraz şans işi seri üretimlerde böyle çürük elmalar çıkabiliyor ama firmalar bunu bir türlü kabul etmiyor.
  • oyun için laptop alınacak ise bence msı alınmalı.
  • Casper'ın sahibi karşında olsa dolandırıcı diyebilir misin? Markayı böyle karalama. Git merkezlerine yardım iste. Adamlar koca şirket senin bir tane cihazınla batmaz yardım eder sana.
  • Kutusu açılmış ürünü nasıl alamıyorlar böyle saçmalık mı olur? Servise götürmek ile hata yapmışsın.İade hakkın var dava açabilirdin.Geçmiş olsun.Tüm belgeler ile tüketici haklarını aramanı tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.