Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu gün siparişi verdim
    1-2 gün içinde elimde olur
    forumu incelerken benimde açtıklarım dahil bir sürü casper handoffice ile ilgli topici var ve hepsi dağınık
    istiyorum ki artık sabit bir topicimiz olsun ve burada paylaşalım herşeyi
    daha derli toplu olur.


    alıp kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazarsa
    almayı düşünenlere yardımcı olur belki.

    birde birkaç sorum olacak
    1)bu makinede pda'larda kullanılan tüm programlar kullanılabilirmi?
    2)microsoft mobile 5.0 bu cihaza yüklenebilirmi?
    3)Sd kart alırken nelere dikkat etmek lazım?
    4)Wlan kartı kullanna oldumu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DermanS -- 28 Eylül 2005, 19:24:35 >



  • Merhabalar,
    Benim henüz casper ım yok ama cevap vermeyi deneyim.

    1) Evet. Windows mobile üzerine yüklenebilir.
    2) Eten 042 versiyonuna yükseltti romu.
    Ancak casper dan henüz bir haber yok
    3) SD kart alırken, okuma yazma hızı ve kapasite önemli.
    4) Wifi kartları zaten sd yuvasına giriyor.
    BU yüzden sd hafıza + wifi bir kart almak daha iyi
  • Bu arada bende sd-wifi card arıyorum. Nereden satın alabilirim. Ve bu sd-wifi cardın 1 gb olanı varmı? Teşekkürler...
  • hem hafıza hemde wifi olan kartlar var mı??? Yani 2si 1 arada
  • tabi ki var. sandisk in bir modelinde wi-fi + 256 mb hafıza var. ama baya uzun bir kart oluyor. cihazda kocaman bir çıkıntı yaratıyor
  • Merhabalar,

    Geçenlerde burada birisi mini sd wifi kart demişti.
    Ona bakmak lazım
  • Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık bir ay önce M500 aldım. Öncelikle şunu belirteyim. i-mate jam M500den daha küçük. Her şeyi bildiğim kadarıyla aynı. Bu nedenle i-mate daha kullanışlı. İkinci olarak (daha m500 çözemedim, pekde çözecek bilgim yok) kullanma kılavuzu çok yetersiz. 5-6 sayfalık düğmeleri tanıtan bir kitapçık. Halbuki daha kapsamlı bir kılavuz olmalı... Biraz geç oldu ama önemli, cihaz MMS alıp gönderemiyor. Dün gittiğim casper bayisi de nedenini bilemedi. ana merkezden haber bekliyorlar. Program soran arkadaşlar için yazıyorum adobe acrobat yükledim pdf dosyalarımı gayet güzel görebiliyorum. Bende software konusunda sıkıntıdayım. Bulamıyorum. Özellikle ingilizce-türkçe sözlük arıyorum. Şimdilik bu kadar cihazı çözdükce sizlerle paylaşırım.




  • software arayan arkadaşlar
    gittigidiyor sitesinde full dvd pda softwareleri satılıyor 8-10 ytl
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Muffin

    Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık bir ay önce M500 aldım. Öncelikle şunu belirteyim. i-mate jam M500den daha küçük. Her şeyi bildiğim kadarıyla aynı. Bu nedenle i-mate daha kullanışlı. İkinci olarak (daha m500 çözemedim, pekde çözecek bilgim yok) kullanma kılavuzu çok yetersiz. 5-6 sayfalık düğmeleri tanıtan bir kitapçık. Halbuki daha kapsamlı bir kılavuz olmalı... Biraz geç oldu ama önemli, cihaz MMS alıp gönderemiyor. Dün gittiğim casper bayisi de nedenini bilemedi. ana merkezden haber bekliyorlar. Program soran arkadaşlar için yazıyorum adobe acrobat yükledim pdf dosyalarımı gayet güzel görebiliyorum. Bende software konusunda sıkıntıdayım. Bulamıyorum. Özellikle ingilizce-türkçe sözlük arıyorum. Şimdilik bu kadar cihazı çözdükce sizlerle paylaşırım.


    arkadaşım 5-6 sayfalık kitapçık benimde moralimi bozmuştu ama cd nin içinde kullanma klavuzu varmış pdf formatında. bilgisayardan bakacaksın artık. mms bendede çalışmıyodu nasıl olduğunu anlamadım ama aletin windowsunu yeniden kurdum ve düzeldi şimdi çalışıyo. sende yeniden kurup deneyebilirsin ama sonradan kaydettiğin bilgiler-programlar siliniyo ha dikkat. (sim karttaki isimler hariç). ingilizce -tükçe sözlüğü bi yabancı sitede bulmuştum ama unuttum şimdi. bulursam söylerim. bide i-mate jam tabiki daha kullanışlı ama fiyatıda çok fazla. bide benim gibi aletin camındaki koruyucuyu çıkarmayan varsa derhal çıkarsın çünkü görüntü daha canlı oluyo. üstelik camda çizilmiyo.




  • imate jam neye göre daha kullanışlı???
    bir kere m500'ün 128 mb flash romu var yani WM 2005 updatei yapılabilecek (imate için mümkün gözükmüyor)
    ikincisi m500ün işlemcisi(samsung) imate'ten(intel xscale) %30 daha fazla performans veriyor.
    imate biraz daha küçük ve metal kasaya sahip.

    kullanışlılık kişiden kişiye değişen bir şey yorumları objektif yapalım lütfen...

    ayrıca wifi+sd kartlar maximum 256 mb oluyor (sandisk) ve oldukça uzun oluyorlar.

    software arayanlar, internette "pocket pc" diye aratırlarsa tonlarca site bulabilirler. m500 software diye aratırsanız pek bir şey çıkmaz.

    mesela:

    ücretsiz yazılım için
    http://www.pocketpcfreewares.com
    http://www.eitcenter.com/pocketpc/download.htm
    oyunlar için
    http://www.pocketgamer.org
    http://www.pdarcade.com/
    http://www.pocketmatrix.com/




  • m500 e microsoftpocet 5 yükleyen veya deneyen oldumu acaba?
  • Arkadaslar Bende M-500 kullanıyorum. Cihazda bir sorun var ama neden kaynaklandıgını anlamadım. Telefona cagrı gelınce arada sırada hıc gelmeden kıtlenıyo. Normal olarak calıyor ama ben ekranda cagrı felan gormuyorum. Aslında tam olarak kıtlenmede degıl arka planda saat batarya start menusu normal olarak calısıyo. Bu neden kaynaklanabılır... Tesekkurler
  • Hadi yaw kilitleniyor mu?
    Başka problemler yaşıyanlar var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: apuha

    Arkadaslar Bende M-500 kullanıyorum. Cihazda bir sorun var ama neden kaynaklandıgını anlamadım. Telefona cagrı gelınce arada sırada hıc gelmeden kıtlenıyo. Normal olarak calıyor ama ben ekranda cagrı felan gormuyorum. Aslında tam olarak kıtlenmede degıl arka planda saat batarya start menusu normal olarak calısıyo. Bu neden kaynaklanabılır... Tesekkurler


    yeniden başlatmayı bi dene. olmazsa sistemi yeniden kurması için reset at. windowsu yeniden kursun. bunun için açma kapama düğmesine basılı tutup aynı anda reset tuşuna basman lazım ama kaydettiğin tüm veriler(sim karttaki telefonlar hariç) silinir. bendede memory hatası vermişti öyle yapınca düzeldi.
  • merhaba ben türkcell hat kullanıyorum gprs ayarlarını nokia 6510 da yapmıştım ama bu cihazda yani casper hand office de gprs ayarlarını yapamadım internete girmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fidalgo12345 -- 3 Ekim 2005, 20:39:19 >
  • Merhabalar,
    Ben birşey sormak istiyorum.
    Bu aletin cep telefonu olarak kullanımı rahat mı?
    Yani çağrı atmak mesaj atmak.
    Taşımak falan?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fidalgo12345

    merhaba ben türkcell hat kullanıyorum gprs ayarlarını nokia 6510 da yapmıştım ama bu cihazda yani casper hand office de gprs ayarlarını yapamadım internete girmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim


    nasıl yapıldığını bilmiyorum. aldığımda ayarlıydı. ama turkcell kullanıyosan sakın internete girme çok kontör yiyo. ama msn de sorun yok yarım saatte 1 kontör falan gidiyo.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Maxipower

    Merhabalar,
    Ben birşey sormak istiyorum.
    Bu aletin cep telefonu olarak kullanımı rahat mı?
    Yani çağrı atmak mesaj atmak.
    Taşımak falan?


    cep telefonu kullanımı öyle diğer cep telefonları kadar rahat değil ama zorda değil. zor olan tek bişey var oda mesaj yazmak. gelen mesajları arayarak yanıtlıyorum düşünün işte. taşıma olayıda 6630 dan yüzde 10 daha zor. ya zaten arkadaşlar bu aleti sırf cep telefonu niyetine almayın. bu bir cep ofisi ve telefonlarla kıyaslanamaz. bide bu alet geldiği şekliyle içeriği çok sade zaten siz ona programlar oyunlar yükleyerek bi işe yarayacak hale getirmeniz lazım. kamera olayına değinecek olursam kapalı alanda tam bir fiyasko. ne kadar ışık olursa olsun karanlık çekiyo. açık havada ise sorun yok. bluetooth la veri aktarımı çok yavaş. şöyleki k750 ile saniyede 25 kb civarında aktarım yapılırken bu alette saniyede 5 kb. ama aletin en önemli özelliği havası karizması. çok dikkat çekmesi. 1-2 kişiye gösterirken etrafa 5-10 kişiyi toplayabilmesi. herkesin oha alete bak deyişlerini çok duydum. tuş takımını ekranda görüp ona dokunmatik olarak basıldığınıda görünce tam şok oluyolar. yani son olarak şunu söylim eğer çok mesaj yazan biriyseniz sakın almayın.




  • M500 ün içinde yüklü olarak gelen sesle kumanda özelliğini deneyen oldu mu? Türkçe ses desteği var mı? Programın ismi nedir? Ben de XDA2i var. Microsoft Voice Command for Windows Mobile 2003 programı var benim bildiğim bu iş için yapılan. Bende demosu var sadece ingilizce destekliyor. O nedenle contact isimlerini değiştirmek zorunda kaldım. (Brother, sister, dad vb. gibi). Bunun full ü olan veya m500 deki programı bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
  • sonunda cihaz geldi

    makineyi kapatmayı bile beceremedim.
    güç butununa istediğin kadar bas
    saadece ekran kapanıyor tek tuşla herşey yenien başlıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DermanS -- 28 Aralık 2005 8:34:10 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.