Şimdi Ara

casper nirvana cd den ön yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar arkadaşımda casper nirvana p610 serisi laptop var ve içinde win 7 kurulu. format atmak istiyoruz, fakat bir türlü cd den önyükleme sayfası karşımıza çıkmıyor. daha önceden bir çok laptopa format attım ama bunun cd den önyüklemesini yapmak için ne yapmak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. acillllll :(



  • Bios'ta boot bölümünde cdrom ilk sırada mı? birde format seçeneğinde uefi ve legacy seçenekleri var legacy olması gerekir.
  • boot bölümünde cd rom ilk sıra değil bunu diğer laptoplarda veya normal anakartlarda yön veya f5 f6 tuşlarını kullanarak yukarı aşağıya kaydırbilirdik. bundada aynımı. bunun dışında uef ve legacy bunlar hangi bölümde boottalarmı. bunlar tam tanımlı olarak yazarsan çok mutlu olurum. ve diyelim ki bu işlemleri yaptık. ardından f10 ile kayıt ettikten sonra pc yi yeniden başlattığımızda cd romdan mı başlayacak.
  • boot bölümüe bakmamışsın galiba cdrom varsa ilk sıraya alacaksınız uefi ve legacy seçenekleri genelde boot bölümündedir senin modeli bilemiyorum
  • teşekkür ederim bilgilerin için. ben hiç casper marka laptop kullanmadım. formatıda ben değil arkadaşım atacak. ben burdan gerekli olan dvd leri yolladım. casper hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim. piyasada format atan firmaları çok iyi biliyorum. o yüzden arkadaşlarım yada dostum dediğim insanların gereksiz yere para vermelerine gönlüm razı değil. ben kendim format dvd si vede programlar dvd si çeker yollarım ihtiyacı olan arkadaş yada dostlarıma. yeterki ihtiyaçları görülsün. ama karşımdaki laptop casper olunca ve ben hiç casper kullanmayınca sorun çıktı karşıma hali hazırda. yinede teşekkür ederim bilgi paylaşımın için arkadaşım. hoşçakal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.