Şimdi Ara

Casper Nirvana CSD 4200 Grafik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşlemci : Intel Core i5-4200M İşlemci, İşlemci Hızı 2.50GHz., Intel Turbo Bost Teknolojisi İle Maksimum 3.10 GHz., 3 MB Intel Akıllı Bellek
    İşletim Sistemi : Windows 8.1
    Ram : 4 GB DDR3
    Harddisk : 500 GB Sata
    Ekran Kartı : 3 GB DRR3 Nvidia GT840M Optimus Ekran Kartı -2 GB Ayrılmış Bellek


    bilgisayarı daha dün almış bulunmaktayım fakat grafik işlemci ile ilgili sorun yasamaktayım. Optimus teknolojisi kullanılan bu bilgisayarda nvdia denetim masasına gelip grafik işlemci kullan dediğim zaman Ayrılmıs Video Belleğim 0MB olarak gözüküyor ve bu benim coğu oyuna girmemi engelliyor. aynı sekilde oyunu sağ tıklayıp grafik işlemci ile çalıstır diyorum hata alıyorum. nvdia denetim masasında oyunu ekliyorum yüksek performans ayarlarını atıyorum fakat yine grafik işlemciye geçiş sağlanamıyor. yetkililerle tartışmalarım sonucu bu durumu kabul ettiremedim arızalı diyorum reddediyorlar oyunda sorun var diyorlar filan bilgisayarcıya götürdüğüm zaman bana sorun olduğunu söyledi yazılımsal olarak çözemedik. iade hakkımı kullanmamı engelliyorlar şuan garantiye gönderdim ısrarla hata olmadığını söyledikleri için garantiden gelcek sonucada tedirginim bu konu hakkında görüşlerinizi alabilir miyim sizce sorun nedir nasıl çözümlenir yazılımsal olarak bilgisayarcıda denedi sorun çözümlenmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozalpkilic -- 19 Kasım 2014; 15:59:14 >







  • yardımcı olabilecek kimse yok mu bilgisi olan ?
  • Maalesef casper'in bu ekran kartı sorunları hiç bitmiyor amd kartlarda daha beteri oluyor.Nvidia sitesindeki yazılımı kabul etmediği oluyor kendi sitesindeki optimize edilmemiş sürücüsü kurmak zorunda kalıyorsun oda işe yarasa.Öncelikle şöyle yapın Dahili kart sürücüsünü intel sitesinden güncellediniz mi?Onu kaldırıp kurmayı denediniz mi?Daha sonrasında nvidia sürücüsünü komple kaldırıp nvidia sitesinden kurmaya çalışın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.