Şimdi Ara

casper nirvana h36y fan hiç yavaşlamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bilgisayara 2 ay kadar önce gazoz dökülmüştü o an yapmam gereken herşeyi yaptım ama tamirciye götürememiştim yoğunluktan, elektrik geliyordu ama açılmıyordu. 1 hafta kadar önce tamirciye götürdüm cüzzi bir miktara anakartı temizlemiş falan pc ilk aldığım günkü gibi oldu sıcaklık 35 dereceyi bile geçmiyordu ama açılıştan kapanışa kadar fan bir saniye bile durmuyor. Görev yöneticisine bakıyorum değerler normal keza boştayken bile durum böyle. Bilgisayarı kasım 2010 dan beri kullanıyorum yıllarca wow oynattı sağolsun yasadıgım sorunlarda hep benden kaynaklı oldu taş gibi ürün çıktı su sorun çözülse de olur çözülmese de ama çözebilsek sahane olur gece bir odada 3 kişi varken sıkıntı olabilir, buz gibi üflüyor ayrıca o konuda ilk aldığım haldeki gibi bilgisayar.



  • Speedfan ve Evga Precision ile fan hızını kontrol edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmportant

    Speedfan ve Evga Precision ile fan hızını kontrol edebilirsiniz.

    speedfan denedim fanları görmüyor.
  • Biosdan ayarlara bak. Ordan da olmazsa yapabileceğin bir şey yok. Masaüstü olsa çaresi bulunurdu ama laptopda olmuyor.
  • Valla biosta öyle bir secenek yoktu hiçbir program fanları bile görmedi. Sabahtan 3-4 kez elektrik kesildi her seferinde pc kapandı batarya olmaması sebebiyle. 3-4 saattir kullanıyorum sıfır ses şu an Arada yükseliyor program falan acarken eskisi gibi oldu yani, sorun çözüldü konu kilit Elektrik kesinyisi de ilk defa bi işe yaradı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.