Şimdi Ara

Casper Teknik Servis Hasarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba forumda yabancıyım ilk defa yazıyorum, umarım doğru yere yazıyorumdur.
    30.06.2017 tarihinde aldığım casper f600 i7 7500u 12gb gt940mx dizüstü bilgisayarımı 2-3 ay öncesine kadar sorunsuz kullanıyordum,
    bazı tuşları bozuldu bende garantisi olduğu için evime yakın bir teknik servise götürdüm oradaki arkadaşlar genel merkeze yollayacaklarını söylediler bunun 15-20 gün süreceğini belirttiler bende cihazımı geri aldım kendim götürmek için. 21.03.2019 tarihinde casper ümraniye genel merkezine gittim bazı tuşların çalışmadığını söyleyip cihazımı verdim 15-20 dk sonra bana cihaza sıvı teması olduğunu, ücretli şekilde tamir edeceklerini söylediler, bende bunun mümkün olmadığını söyledim ve açtıkları cihazıma baktım sıvı izi falan göremedim, teknik servisdeki çalışanlar ısrarla sıvı temasından olmuştur dedi bende cihazımı toplayıp geri verin yaptırmıyorum dedim. 30 dakika civarı bekledikden sonra cihazımı aldım, acele bir şekilde teslim kağıdını imzalattılar cihazı eve getirip açtığımda klavye içeri göçük bir şekilde takılmış, panel ve ekranda delik gibi iğne ucu büyüklüğünde delikler olduğunu farkettim ve bu küçük deliklerden bir tanesi tam ekranın ortasında, siyah arkaplanda beyaz bir şekilde parlıyor.
    özetlersem; teknik servise sadece bazı tuşlar çalışmadığı için götürdüm ücret çıkardıkları için yaptırmadım, cihazımı bana geri verdiklerinde klavye içine göçmüş panel ve ekranda iğne büyüklüğünde delik vardı. teknik servise götürmeden önce cihazımın resmini çekmiştim ve sonrasındada çektim onlarıda ekleceğim.
    başına buna benzer bir olay gelen varsa ve yardımcı olurlarsa çok memnun olurum iyi akşamlar.

    cihazımın servise gitmeden önceki hali

    Casper Teknik Servis Hasarı

    Casper Teknik Servis Hasarı

    Casper Teknik Servis Hasarı

    Casper Teknik Servis Hasarı

    Casper Teknik Servis Hasarı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34Enes34 -- 22 Mart 2019; 22:30:33 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.