Şimdi Ara

Casper Via A4 mü Vestel Z40 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karar verdim bu defa yerli alacağım. parça çinden geliyor doğru iyi de neyin parçası çinden gelmiyor ki.
    telefonda oyun falan oynamam. aklıma takılan 4 gb/6gb ram ve işlemci olayı. güncel fiyat. Z40 2270 TL. VİA A4 2100 TL. sizce hangisini tercih etmeliyim.



  • kullanan yok mu
  • Bu ikisini kıyaslıyorsak eğer Z40 daha mantıklı. Ekranın amoled olması, işlemcinin daha iyi olması, çerçevelerin metal olması gibi üstünlükleri var. Ki bunlarda az buz farklar değil. Ama ben olsam ikisini de tercih etmem. Ikisinin de işlemcisi mediatek ve çokta iyi işlemciler değil. Ram farkı çok önemli değil ama işlemcileri kötü. Kameraları da kötüdür büyük ihtimal. Android update'leri zaten büyük sıkıntılıdır bu cihazlarda. Android 8.0 ile çıkan Z20 ye vestel 1 güncelleme bile verip 9.0 a yükseltmemiş. Yani tavsiye etmiyorum. Giriş, orta segmente sahip Xiaomi, Samsung cihazlar alsan daha fazla memnun kalırsın. Yine de sen bilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 17 Temmuz 2020; 18:51:59 >
  • İlla ikisinden biriyse casper tercih ederim. Bu fiyatlara baya iyi bir cihaz. Ben 3gb ramli p3 kullaniyorum daha performans adina bir sorun yasamadim ki gun icerisinde canina okuyorum telefonun banamisin demiyor. Bununda arkasi cam sanirim guzel bir detay. Android 10 guncellemeside almaya basladi a4. Casper tasarim olarak guzel isler cikardi son serilerde.

    Bunlarin disinda teknik destek olarak hic birsey bekleme. Casperin cihazlarinda gereksiz yazilim hatalari olabiliyor destek olmadigi icin boyle kullanmak zorunda kaliyorsun. Kendine has bir arayuzu yok google uygulamalarina baglisin hoş casper yerine google uygulamalari daha iyi bence.kameralarindan birsey bekleme varmi var demek icin konmus a4 de oyledir buyuk ihtimal. Son olarak bence burada montajda degil direk uzerine marka basip piyasaya suruyorlar yani yerli denemez buna
  • İşlemci ve kamera olarak vestel önde.Yazılım desteği olarak ikiside kötü ancak casper daha iyi.Ekran olarak vestel daha iyi.

    Eğer telefonda oyun falan oynamayacaksanız ikiside günlük kullanımda pişman etmez.Donanım ve kasa kalitesi olarak vestel daha iyi ancak casper ında yazılım ve fiyat avantajı var.Karar sizin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theblackside

    İşlemci ve kamera olarak vestel önde.Yazılım desteği olarak ikiside kötü ancak casper daha iyi.Ekran olarak vestel daha iyi.

    Eğer telefonda oyun falan oynamayacaksanız ikiside günlük kullanımda pişman etmez.Donanım ve kasa kalitesi olarak vestel daha iyi ancak casper ında yazılım ve fiyat avantajı var.Karar sizin
    teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.