Şimdi Ara

Casper VIA V8 video inceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
5.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ulen türk mallarına biraz para verip türk şirketlerini kazandırsanız belki zamanı geldiginde bu adamlarda samsung lg ile baş edecek duruma gelecektir... v4 aldım memnundum şimdide bunu alacam umarım bir gün casper herşeyiyle tamamen türk malı bir ürün ile piyasa girer...

  • casper via v8 kötülüyorsunuz ama kullanmadan neyi yorumluyorsunuz. Casper telefon dünyasına son olarak yeni girdi. Oyüzden bir yer edinebilmeleri için elinden gelen herseyi yapmaları lazım. Bu işlemci anlattığınız kadar kötü mü ? alanlardan ses yok kullanmayanlar ha bire kötülüyor. bilgisayar olayında kötü olablir ama telefonla farklı kulvardalar yani. Kullandıysanız yorum yazın sorunlarınızı söyleyin ama yani kullanmadan kimsenin aklını karıstırmaya hakkınız yok. bunu yazzdım ama şimdi casperda calısıyor denebiliir ama öyle bisey yok söyleyeyim

  • 900 TL ederi var en fazla. O fiyattan satısa başlasa iyi bir tercih olurdu. Bu fiyattan tutmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü telefon değil, MT6592 Turbo gayet başarılı bir işlemci ve çipset. Kasa inceliği ve ekran çerçeve oranıda güzel. Birtek fiyat nedeniyle eleştirilebilir bana kalırsa. Forumdaki bir çok kullanıcı gibi bende Türkiye'den -fahiş fiyatlar nedeniyle- telefon almadığım için bu kısmı beni çok düşündürmüyor tabi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere bu inceleme reklam reklam reklamdır. Mesut Çeviği de bekleriz. Türkiye'de satılan resmi olarak ilk sekiz çekirdekli telefonları Zopo'nun telefonlarıdır. Mesut Bey Zopo zp998 i yerden yere vurmuştu incelemesinde. Tarafsız değilsiniz dediğimizde de hepimizi banladılar konudan. Bu telefonun 998 den çok fazla bir özelliği yok. İşlemci hızı 1,7 ghz den 2,0 ghz e çıkmış. Performans olarak beğenmemişlerdi telefonu ama o arada neler olduysa casper süper bir cihaza olmuş. Gm disco 2 ile neredeyse aynı olan bir cihazı 1200 tl den satmak insanları enayi yerine koymaktır. Açık söylüyorum bu telefona 1200 tl veren kişi enayidir. Sonuçta gm de casper da bu cihazları kendi üretmiyorlar. Çinden firmalarla anlaşıp kendi adlarına ürettiyorlar. Mtk 6592 nin en kralı 300 dolar civarındadır. Gm nin 888 tl satabildiği telefonu 1200 tl ye satmak ayıptır. Bu telefondan daha uyguna 888 tl ye disco 2 ve Zopo zp 998 var. 998 ile bu telefonun farkını inanın normal bir kullanıcı anlayamaz. Ha 5 inç istiyorum derseniz zp 980+ var 759 tl ye. Bu veya diğer telefonlar satar bence ama bu telefon ölü doğmuştur. Bu telefonu alan insanlar ya telefondan anlamayan sadece casper diye alan insanlar veya parası çok nereye harcasamda param çöpe gitsin diyenlerdir. Zopo nun bir avantajı da bataryanın çıkabilmesidir ve kutusundan 2 tane batarya çıkmasıdır. Birde micro sd olayı var orasıda sıkıntılı. Şimdi Zopo yu çok övmek istemiyorum ama bize gelirken yaşattıklarından sonra casperdan daha iyi fiyatlandırma yaptıkları ortaya çıktı. Zaten disco 2 çıkınca fiyatları düşürdüler. Herkes para kazanıyorda bu casper mi kazanmıyor. ayıp yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsace34 -- 28 Ağustos 2014; 12:09:15 >




  • zopo ve gm'i incelmedim bilmiyorum ama bu telefonun kasasi oldukca sık ve kaliteli , hani digerlerinden pahali olmasi anormal degil bence ama 1200 lirada etmez.1000 lirayi gecmemeliydi kesinlikle.bugun inceleme firsati buldum oldukca guzel bir telefon yapmislar.tabi casper degil teena mi neydi o herifler yapmis telefonu.ama su durumda benzer cipsetli urunleri 350-400 lira asagiya bulabiliyorsanız ordaki malzeme kalitesi kurtarmiyor telefonu.
  • Teknosa da gördüm.

    Ekran kalitesi bana vasat geldi.

    Onun yerine
    http://www.hepsiburada.com/liste/lg-g2-d802-32gb/productDetails.aspx?productId=telceplgg232g&categoryId=371946&SKU=TELCEPLGG232G-B

    50-100 lira daha verin telefonu görün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 28 Ağustos 2014; 23:02:21 >
  • Caspervia8 dün aldim. Makina güzel ve kullanisli duruyor! Ama batarya felaketttt! Kontür atar gibi batarya gücü düşüyor! Ne halt ettim bilmiyorum! 4 saatte sarj edebildim. Makina 2 saat ancak dayaniyor! Uykuda kaldikca batarya iyi de ben bunu uykuda kalmasi icin mi aldim!Sırf bu yüzden bile iade etmeye yeter! Batarya için bayiye tekrar danisacagim. Olmazsa iade etmek icin mahkemeye bile gidilir!

  • Gayet guzel bi telefon teknolojinin amiral gemisi iphobe ve samsungda olmayan ozelliklere sahip gayet hizli ve kullanisli,10 yil boyunca iphone kullandim alisamam diye cok korktum ama alistim batarya performansi bence mukemmel batarya isindikca performansi dahada artiriyor bence aksi yonde yorum yapanlara aldanmayin cunku bugun cin gibi bir ulkede orjinal samsung parcalariyla kolpa telefon parcalari ayni fabrikada uretiliyor,casper elektronik pazarda bu urunle bence mukemmel bir giris yapmis

  • bende 2 gün önce aldım casper via v8 i telefon harika ama tek sorun biraz ısınma yapıyor özellikle arka kamera tarafı

  • Bütün ürünleri iphone benzediği açıkca ortada.
  • Vallaha telefonu alalı 1.5 ay oldu telefonda ön ve arka kamera, hız, performans, görüntüler müthiş. İphone kullanmış biri olarak söylüyorum, ki iphone en çok şarj yiyen telefondur. Ama bu iphone'u 2 ye katlamış şarjda. Arkadaş durduğu yerde telefon % 15 şarjmı yer geceden sabaha yahu. Eline alıp bi bi twt bi face bak 15 dakikada %15 ila 20 arrası şarj yiyo. Böyle güzel bir telefona yakışmamış casper. Duy sesimi. Şarj aleti cepte geziyorum yeminlen.

  • Gaziosmanpaşa Bereç'teki Casper Ana bayisi ve yetkili teknik servisinden 1149 liraya aldım telefonu çokta memnunum öneririm 0212 545 64 64 numaraları ellerinde varmı sorarsınız
  • slm CASPER VİA V8 ASLINDA CASPERİN KENDİ ORJİNAL ÜRÜNÜ DEĞİL.1000 ADET ÜZERİ SİPAERİS VERİRSEN SENİN MARKANI BİLE YAZARLAR MARKAYI BOSVER ADINI BİLE YAZARLAR MARKA DİYE.

    SİMDİ BU ÜRÜNÜ İNCELEYİN.SÖZDE CASPERİN V V8 DİĞE CIKARTIĞI ÜRÜNÜN ORJİNAL MARKASI
    http://www.micromaxinfo.com/canvasknight/

  • Abi kötü yorumların hepsi kıskançlıktan başka bişey değil. Casper Via V8 dediğimiz telefon 3bin liralık İphone6 Plustan iyi özelliklere sahip bi telefon. Ve siz bu telefonu lg ve sony gibi saçma sapan markalarla karşılaştırıyorsunuz. Gerçekten şaka gibi. Casper Via V8 kullanıcısıyım ve iphone kullanan tüm arkadaşlarım şimdi benim telefonumu görünce kendilerine gereksiz yere çok fazla para verdikleri için sövüyorlar.

  • Telefon gayet güzel ama yeni gelen guncellemeyle on kameraya yuz guzelligi ayari geldi ve sevmedim nasil kaldirabilirim?

  • casper tek geçerimmmm tekkk ..

  • Ben begendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel telefon da 1000 civarı olaydı iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numara engelleme varmııı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.