Şimdi Ara

CASUS TELEFONLAR VE ÇALIŞMA SİSTEMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CASUS TELEFON NERELERDE KULLANILIR NE İŞE YARAR ?

    GSM Cep Telefonlarında Casus SMS Teknolojide Gelinen Son Noktayı Sizlere Çözüm Olarak Sunuyor. Artık Yakınlarınızın Cep Telefonu Mesaj Trafiğini Ele Geçirmek Çok Kolay. Casus SMS ile Çocuklarınızın Güvenliğini En Üst Seviyelere Çıkarabilirsiniz.Onu Kötü Alışkanlıklar dan Ve Zaralı Olabilecek Kişilerden Korumak Artık Hiç De Zor Değil Tüm Yapmanız Gereken Casus Telefonu Takip Etmek İstediğiniz Kişiye Hediye Amaçlı Vermektir Bu Sayede Telefonda ki Gizli Mesaj Yönlendirici Modül Yazılımı Sayesinde Tüm Sms Ve Mesajların Birer Kopyası Gizlice Sizin Telefonuza Da Gelecek.Casus SMS Yönlendirme Modülü Sayesinde Kafanızdaki Soru İşaretleri Birer Birer Kaybolacak.Üstelik İstediğiniz Zaman Bir Sms Komutu Gönderip Mesaj Yönlendirme Uzaktan Devre Dışı Bırakabilir Ve İzleme Yapmak İstediğniz An Tekrar Açabilirsiniz Üstelik Uzaktan Yönetim Özelliği İle Daha Fazlasını Yapabileceksiniz.Hedef telefonu Gizli (Görünmez) Sms Komutlarıyla Kumanda Edebilir Yönlendirme Numarasını Değiştirebilirsiniz. Casus SMS cep telefonu modül yazılımları size ömür boyu çok ucuza özel mobil dedektiflik yapabilir. Genelde Bu Tür Ürünleri Birbirlerinin Telefon Görüşmelerinden Mesajlaşmalarından Şupelenen Eşler Almayı Tercih Ediyorlar Ama, Günümüzün Şarlarında Neredeyse Artık Cep Telefonu Kullanmayan İnsan Yok Kadar Az. Bu Sebeple Casus Telefon Hemen Hemen Hekes İçin Uygun Bir Ürün Haline Gelmiştir. Casus Telefon Çocuklarınıza Taciz Veya tehdit Mesajı Gelmesi Durumunda Önlem Almanızı Sağlar. Çocuğunuzun Kötü Alışkallıklarını Önceden Öğrenip Önlem Almanızda Çok Büyük Bir Etken Olur.Eşinizden Supeleniyorsanız Alacağınız Casus Telefonu Kendisine Hediye Amaçlı Verip Gereken Takip'i Sağlayabilirsiniz İsterseniz Çalışanlarınıza Verip İş Yerinizde Arkanızdan Neler Çevrildiğinide Öğrenebilirsiniz.



    WWW.POWERPRONET.COM

    Casus telefon Özellikleri

    Sms Takip
    Sms Takip Yönlendirme Sistemi İle (Telefona Gelen Giden Smslerin Birer Kopyasını Size Eş Zamanlı Olarak Gönderir)

    Çağrı Takip
    Sizin Belirlemiş Olduğunuz Bir Telefon Numarasına ( Gelen ve Giden Aramaları Cevapsız Çağrıları Size Sms Yoluyla Rapor Olarak Gönderir )

    Sim Kart Takip
    Sim Kart Takip sistemi İle (Sim Kart Değiştirildiğinde Size Anında Sms Yoluyla Takılan Sim Kartın Bilgilerini Gönderir) Telefonu Açtığı Andan İtibaren Sizin Belirtdiğiniz Numaraya Telefonun Açıldığını Belirten Sms Gönderir Sizi Telefonun Açıldığına Dair Bilgilendirir

    Ortam Dinleme Modu
    GSM Hatlarını Kullanarak Dinleme Yaptığından Dolayı Dünyanın Heryerinden, İstediğiniz Zaman, İstediğiniz Kadar, Telefonun Bulunduğu Ortamı (Dolayısı İle Taşıyan Kişiyi) Dinleyebilirsiniz. Dinlenecek Kişinin Üzerinde Bulunabilecek En Etkili Dinleme Sistemidir. Taşıyan Kişi Tarafından Asla Fark Edilemeyecek Bir Dinleme Cihazıdır.Casus Telefon Size Özel Dinlenebilirlik Özelliği Dışında Tam Ve Eksiksiz Bir Biçimde Normal Telefon Fonksiyonları İle Kullanılabilmektedir. Casus Telefon, Kendisine Tanımlanan Kod İle Dinlemek İstediğiniz Süre Dk Yı Smsle Mesaj Olarak Gönderebilmekte ve 20 Saniye Sonra Telefon Sizi Gizlice Aramaktadır ( Hiçbir Şekilde Zil, Sinyal, Işık, Titreşim Veya Uyarı Tonu Bildirmeksizin Arar) Ve Casus Telefon'un Bulunduğu Ortamı Dünyanın Heryerinden, Mesafe Sınırı Olmaksızın Dinlemenize Olanak Sağlar.Velilerin Çocukları Hakkındaki Endişelerine Mükemmel Bir Çözümdür. Sağlık Sorunu Olan Kimsenin Ailesi Tarafından Merak Ve Endişe Edilmesi Durumunda Kendisine; Telefonu Açamasa Dahi Uzaktan Ulaşarak Bilgi Edinebilmeyi Mümkün Kılar.Mobil Ve Kolay Taşınabilirliği Yanı Sıra Sınırsız Mesafeden Dinleme Yapılabilirliği Sayesinde, Her Ortama Kolaylıkla Bırakabilir Ve Uzaktan Kolaylıkla Ortamı Dinleyebilirsiniz.

    Temel Çalışma Sistemi Ve Ürün Hakkında Bilgiler
    Normal Nokia Cep Telefonu İle Tüm Özelliklere Ve Görünüme Sahiptir.Telefonlar İkinci El Olup Açılmamıştır Tamir Görmemiştir.Casus Telefonun Çevresindeki Konuşmaları Tüm Dünya Çapında Dinleme Olanağı Sunar. Telefon Casus Dinleme Modunda Hiçbir Şekilde Sinyal, Işık , Titreşim Ve Uyarı Tonu Bildirmeksizin Bağlantıya Geçilir.900 1800 MHz GSM Sistemlerine Uyumludur. Kullanımı Kolaydır. Kullanım Klavuzu Mevcuttur

    Yer Belirme
    Yer Belirleme O an Telefonun Nerede Olduğunu Hangi Şehirde İlde Ve İlçede Olduğunu Öğrenmenizi Sağlar. Bu Modül Yazılım Üçüncü Parti Bir Server Kullanmaz,Canlı GPS Özelliği Yoktur,Fakat Navigasyon Yazılımı İle Harita Üzerinde Konumlandırma Yapar(Örneğin Google Eart). Ve Ayrıca Size Hedef Telefonun Bulunduğu Bölge İsmini (Opertörün Hücre Bilgilerini Kullanarak) Sms Olarak Gönderir.SİM KART Değişirse Bile Yeni Takılan Sim Kartın Numarası Size Gizli Sms Olarak Hemen Gelecektir.Bir Lokalisasyon SMS Raporunda Aşağıdakiler Bildirilir: TIME:ZAMAN IMSI :Bu Numara Sim Kartta Saklanır Bu Operatör Tarafından İse İmsi Bildiğimiz Cep Telefonu Numarasına Dönüştürülür. İstenirse Sim Kart Değiştirilmeden Cep Telefonu Numarası Değiştirilebilir. Aynı Zamanda Farklı Sim Kartların Da Aynı Numarayı Paylaşmasını Sağlar.SIGNAL: Sinyal Gücü,Baz İstasyonuna Olan Uzaklığı Tahmin Etmek İçindir.CELL ID:Baz İstasyonu İsmini Gönderir.(Kadıköy Gibi) Yukarıdaki Rapor Tek Bir Sms Olarak Size Sadece Sorgulama Yaptığınızda Gelecektir.ister Günde Bir Kez İsterseniz Defalarca Sorgulama Yapabilirsiniz. Gelen Sms Bilgileri İle Google Eart Plus Kullanarak Tam Olarak Konum Bilgisi Edinebilirsiniz.

    İstediğiniz An Durdurup Çalıştırma
    Hedef Telefona Göndereceğiniz Bir Kısa Mesajla Programı O An İçin Devreden Çıkarabilirsiniz. Gönderdiğiniz Mesajla Hedef Telefona Mesaj Olarak Gitmez. Karşıdaki Kişi Durumu Fark Edemez.
    Ayrıca İstediğiniz Her Telefonla Takip Yapabilirsiniz. Takip Yapacak Telefonun Hangi Hattı Kullandığı Önemli Değildir. Turkcell Avea Wodefone Herhangi Birisi Olarabilir Hedef Telefona Hangi Hat Takılırsa Takılsın Asla Problem Yaşamazsınız Ayrıca Numarayı Bize Bildirmeniz Gerekmez Kendiniz Belirlersiniz.

    Uzaktan Yönetim sistemi
    Casus Telefonun Tüm Özellikleri Uzaktan Başka Bir Telefonla Gönderilen Sms Komutları İle Yapılmaktadır. Uzaktan Yani Herhangi Bir Telefondan Göndereceğiniz Sms Komutları İle İstediğiniz Ayarları Değiştirmek Münkün Olur.Gönderilen Sms Komutları Hedef Telefonda Asla Görünmez Ve Herhangi Bir Belirti Göstermez. Yani Göndermiş Olduğunuz Sms Komutu Mesaj Olarak Ulaşır. Fakat Işığı Bile Yanmaz, Titremez, Zili Çalmaz. Gerekli Komutu Alır, Raporları İstediğiniz Aralıklarla İstediğiniz Numaraya Gönderir. Aynı Zamanda Bu Telefon, Sim Kart Değişim Algılamasına Sahiptir. Telefondaki Sim Kart Değiştiğinde Yeni Sim Kartın Telefon Numarası Hemen Size SMS İle Bildirilir. Uzaktan Yönetim Kodlarını Yeni Takılan Hatta Göndermelisiniz. Peki, Bu Numarayı Nasıl Öğreneceksiniz? İste Bu Olasılık İçin Geliştirilen Sim Kart Değişim Algılaması Özelliği Size Hemen Yeni Hattın Numarasını Gizli Bir SMS İle Bildirir. Gelen SMS, Telefonun Giden Mesajlarında Kesinlikle Görünmez. %100 Gizli Bir Mesajdır.


    CASUS TELEFON ÜZERİNE EN İYİ FİYAT BU SİTEDE EĞER PİYASADA BU CİHAZLARDAN İHTİYAÇ DUYUPDA ARAMIŞ İSENİZ BU SİTENİN NE KADAR UCUZ RAKAMLARA SATIŞ YAPTIĞINI FARK ETMİŞ OLURSUNUZ CASUS TELEFON PİYASADA ORTALAMA 2000 YTL CIVARINDAN SATILIYOR FAKAT AŞAĞIDAKİ SİTEDE RAKAMLAR GAYET MAKUL

    WWW.POWERPRONET.COM

    KONU HAKKINDA BİRDE VİDEO BULDUM SMS TAKİBİNİ ANLATIYOR UYRUN LİNK

    http://video.google.com/videoplay?docid=-3631004240594368571



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein_Team -- 6 Eylül 2008; 17:01:02 >







  • çinliler bu konuda biraz geç kaldı

    eline sağlık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 6 Eylül 2008; 16:17:19 >
  • Paylaşım için Teşekkürler Dostum
  • KONU HAKKINDA BİRDE VİDEO BULDUM SMS TAKİBİNİ ANLATIYOR UYRUN LİNK

    http://video.google.com/videoplay?docid=-3631004240594368571
  • bu konuda demo yazılım bulabilen varmı ?
  • 1-2 gün önce bununla ilgili başlık vardı.biri 6600 satıyordu hazır yüklenmiş programı ile.

    ilgilenenler biraz geçmişe bakmaları yeterli
  • bu üründen almak isteyenler
    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/PowerProNet_Gsm/adresinden alabilirler
  • paylaşım için ellerine sağlık
  • bişi ddeğil umarım kimsenin ihtiyacı olmaz olanada allah yardımcısı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.