Şimdi Ara

CCleaner yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar senelerdir CCleaner kullanırım bunun full sürümünü uzun zamandır bulamıyorum eskiden DAT dosyasını değiştirip crack vs uğraşmadan full sürüm yapabiliyordum şu an o DAT dosyasını bulamıyorum

    sizin sisteme zarar vermeyen ve yararı olduğunu düşündüğünüz bir program varmı ? veya CCleaner Güncel cracklı pro sürümünü nasıl elde ederim bilgisi olan varmı ?




  • CCleaner yazılımı Windows 10 öncesinde işe yarıyordu ama Windows 10 ve 11 için gereksiz yazılımdır kullanmayın gerek yok. Ayrıca temizlik yapacak diye crack ile virüs bulaşmasını bile göze alıyorsunuz. Temizlik yapacaksan windows 10 ve 11 için ayarlarda depolama kısmında gereksiz dosyaları temizleme seçeneği var hatta akıllı temizleme ile ayda bir temizlik yaptırabilirsin. Yok daha tatmin olmadım diyorsan prefetch temp ve %temp% içeriğini temizleyebilirsin yine rahatlayamadım diyorsan internette temizlik .bat dosyaları var onları kullanabilirsin.

  • Anladım hocam CCleaner ile prefetch temp ve %temp% klasörlerindeki içerikleri kendi temizliyordu ama manuel olarak daha temiz olur diyorsanız manuel yapmakta fayda var. Forumda yeniyim diğer konularıma bakıp bilgi sahibi iseniz tavsiyelerinizi okumayı bekliyorum hocam teşekkürler yanıtınız için




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99siel -- 26 Mart 2023; 2:41:33 >
  • Melih Albayrak kullanıcısına yanıt

    ccleaner yüzlerce yeri temizliyor k hocam kim uğraşır tek tek yüzlerce programı yeri temizlemeye akşama kadar bitiremeyiz, ccleanerin otomatik programlı sekilde yaptıgını yapmaya.

  • worldforger W kullanıcısına yanıt

    Temizlenecek bir yer yok dostum. O eskidendi temizlik programları falan. Windowsiçinde zaten temizleyici var ve gereken yerlerin temizliğini yapıyor. Sürekli temp klasörlerini prefetch klasörlerini temizlemek performansa hiçbir etkiside yok. Normal disk temizleme işlemi yapın Windows içindeki yeterli başka ek bir şeye gerek yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 10 Nisan 2023; 18:49:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melih Albayrak kullanıcısına yanıt

    dostum sormak istedigim windows bilgisayardaki tum progrmaları vs temizliyor mu ccleaner technician falanda tahmini temizledigi 200-300 alan var, otomatik temizleme de var. kendisi düzenli her şeyi temizliyor.

    windows temizleyicisi de temp dısında böyle temizliyorsa güzelmiş ben duymamıstım acıkcası .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldforger -- 10 Nisan 2023; 19:26:3 >
  • worldforger W kullanıcısına yanıt

    Windows sadece kendi kısımlarını temizliyor. Diğer programların dosyalarına karışmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.