Şimdi Ara

cd/dvd driver exe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar acer 7720g intel duo marko wista diz ustum var ne kadar aradiysam bulamadim.bana surekli cod 39 diyee bir sorun veriyo bu sorun cd dvd surucumle alakali galiba zaten cd yada dvd de kullanamiyorum. sistem back up calismiyo

    calissada 5 ila 10 gunluk bi geri alim sozkonusu o da isimi gormuyo.case id sine ulaabilsem acer in sitesinden tekrar repair yapabilecegim.yardimci olabilecek bi arkadas varsa lutfen.tesekkurler



  • http://support.microsoft.com/kb/314060/EN-US
    çözümü bu olması lazım
    kısaca başlat çalıştıra regedit yaz

    HKEY_LOCAL_MACHINE>>SYSTEM>>>CurrentControlSet>>>Control>>>Class>>>{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

    burda UpperFilters.bak dosyasını yandan sileceksiniz. reset atın yine çlışmıyorsa orada LowerFilters.bak var onuda silip tekrar reset atın kolay gelsin.
  • allah razi olsun. matrix kapinizda kopek olsun ne muradiniz varsa gorun. o kadar siteye yazdim bi allahin kulu cevap vermedi.sagolun varolun.siz ler lazimsiniz bu memlekete .1000 kiside bi tane sizden dogsa kurtulmusuz biz:) hakkinizi helal edin cok tesekkurler .
  • ustteki mesajlarimda ne kadar tesekkur ETSEM azdir.birkac sorunum daha var yardimci olursaniz sevinirim.
    ADS INSTANT HDTV PCI BILGISAYARDA YUKLU GORUNMUYOR. TRUSTED PLATFORM MODULE1.2 BUNDADA SARI BIR UNLEM ISARETI VAR MICROSOFT ISATAP ADAPTER #5 BUNDADA SARI BIR UNLEM ISATERI VAR. BI EL ATARSAN COK MUTLU OLURUM KARDES SEN ANLIYON BU ISTEN BI ELL AT LUTFEN SAGOL VAROL.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.