Şimdi Ara

CD Projekt, Cyberpunk 2077’nin toplam gelirini ve The Witcher 4’ün durumunu açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CD Projekt, Cyberpunk 2077’nin toplam gelirini ve The Witcher 4’ün durumunu açıkladı
    Cyberpunk 2077, zorlu ve hatalarla dolu çıkışının ardından oynanabilir hale gelmesiyle birlikte büyük satış rakamlarına ulaştı. Polonyalı stüdyo CD Projekt Red, 2023 yılına dair mali raporunu yayınlarken ek olarak bilimkurgu birinci şahıs nişancı oyununun Aralık 2020'de piyasaya sürülmesinden bu yana 750 milyon doların üzerinde gelir elde ettiğini açıkladı.



    Cyberpunk 2077, 750 milyon dolardan fazla kazandırdı



    CD Projekt, Cyberpunk 2077’nin toplam gelirini ve The Witcher 4’ün durumunu açıkladı
    CD Projekt Red, paylaştığı slaytta Cyberpunk 2077'den elde edilen kazanç ile 2023 genişleme paketi Phantom Liberty'den elde edilen kazanç arasında bir ayrım yapmıyor ve toplamda 750 milyon dolardan fazla gelir elde edildiğini aktarıyor. Ancak, yukarıdaki grafikte gösterildiği üzere, oyunun satışları 2021'de yavaşlamış, 2022'de toparlanmış ve 2023'te Phantom Liberty’nin çıkışıyla ciddi oranda artmış gibi görünüyor. Cyberpunk 2077, piyasaya sürüldüğü tarihten 2023 yılı sonuna kadar 25 milyonun üzerinde kopya satarken, Cyberpunk oyununun genişletmesi "Phantom Liberty" ise 5 milyonun üzerinde sattı.



    CD Projekt, Cyberpunk 2077’nin toplam gelirini ve The Witcher 4’ün durumunu açıkladı
    Cyberpunk 2077 özelinde CD Projekt Red, Netflix'te bir dizi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu dizi için Anonymous Content ile birlikte çalışılıyor. Anonymous Content’i True Detective, Mr. Robot, 13 Reasons Why ve Maniac gibi dizilerden tanıyoruz. CD Projekt Red, ayrıca Orion kod adlı devam oyunu üzerinde de aktif şekilde çalışıyor. Ancak kaynakların ve personelin çoğu yeni The Witcher üçlemesine aktarılmış durumda.



    Ayrıca Bkz.Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunu erişime açıldı 



    CD Projekt, Cyberpunk 2077’nin toplam gelirini ve The Witcher 4’ün durumunu açıkladı
    CD Projekt Red, çalışanlarının yaklaşık üçte ikisinin (403 kişi) yeni bir üçleme olan "Project Polaris" üzerinde çalıştığını teyit etti. Bu yılın ikinci aşamasında ise üretim aşamasına geçilecek.Yeni IP olan Hadar kod adlı yapımda ise konsept aşamasında bulunuluyor.The Molasses Flood liderliğindeki Witcher yan ürünü Sirius üzerinde çalışan ekip, CD Projekt'in son güncellemesinden bu yana boyut olarak değişmedi ve 40'ın biraz altında personel sayısıyla kalıyor. Burada da erken üretim sürecinde bulunuluyor. The Witcher Remake için de aynı şekilde konsept aşama çalışmaları sürüyor.



    CD Projekt Red'in net kârı 481,1 milyon zlotiye (120,66 milyon dolar) ulaşarak analistlerin 428 milyon zloti olan beklentileri aştı. Yılın geliri yüzde 29 artışla 1,23 milyar zlotiye (308 milyon dolar) ulaştı. 




    Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/97189/cyberpunk-2077-has-made-over-750-million-since-launch/index.html
    Kaynak:https://www.reuters.com/technology/polands-cd-projekt-full-year-net-profit-rises-39-2024-03-28/







  • Ahlaksızlığı gidermek için oyunun arkasında durdular mantığı nasıl bir kafa yapısıdır? Oyunu ön sipariş edip bitmemiş bir oyunu sattılar 3 yıl sonra toparlayacaklarsa çıkıp "oyun çok iyi efsane, ps4 ve xbox oneda mükemmel çalışıyor, rol yapma oyununun kurallarını biz çizicez demek yerine oyunumuz bozuk ve eksik yatırımcılar yüzünden eksik çıkartmak zorundayız 3 yıldan daha fazla bir sürede toparlanıp oynanabilecek hale gelecektir anca o zaman alıp keyifle oynayabilirsiniz" diye. Çıkıp adamlar arkasında durma vs gibi şeylerle kendinizi avutmayın olması gerekeni yapsınlar temiz düzgün oyun çıkarsınlar, alışmasınlar oyuncu silkelemeye.
  • CD Projekt, Cyberpunk 2077’nin toplam gelirini ve The Witcher 4’ün durumunu açıkladı
  • Ahlaksız firma. Dua etsinler W3'ün hatırına insanlar aldılar oyunlarını yoksa kepenk kapatmışlardı .

  • O kadar olay oldu ama ne yapıp edip yine sattılar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cyberpunk I geçenlerde oynadım. İyiydi, parasının hakkını verir. Tavsiye ederim. Sadece bir , bir türlü öldüremediğim ve beni sürekli öldüren boss en son kolon a sıkışmıştı, öyle kolayca öldürmüştüm

  • Cyberpunk a doyamadım. yeni ek paket çıksada 20. defa yeniden bitirsem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

    Ahlaksızlık görmek isteyen Fntastik'e baksın. Arkasında durmadılar kapattılar gittiler. Bu adamlar öyle veya böyle mallarının arkasında durup Series S gibi temel bir konsolda şu anda müthiş görüntülerle 60 fps oyun oynatıyorlar. Haklarını yememek gerek.

  • Oyun cidden muazzam. Hem oynanış hem hikaye ve karakterler, hem sinematik sunum... Bu halde olmasa ve düzgün pazarlansa şu an çok iyi anılırdı.

  • Çöp. Bende enayi gibi bunu ön sipariş verenlerdenim. 2 yıl sonra düzelttik dedikleri oyunu açıp yine aynı çöpü görünce sildim gitti. RPG diye inanıp almıştık. Ne umduk ne bulduk :)

    Bu oyunu hala alıp oynayan varsada yazık. Ödüllendirin böyle.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyuna çöp diyen arkadaşlar adına gerçekten üzüldüm, oyunun ilk versiyonu travma yaşatmış sanırım size. Ben şu an oyunu 3. kez bitireceğim ve her oynadığımda da ayrı bir keyif alıyorum, farklı seçimler farklı diyaloglar… Bitince Rdr2 yi 4. sefere başlayacam ??

  • oyunu 3 yıl erken çıkarıp milleti kandırmak ahlaksızlıktır dolandırıcılıktır kim ne derse desin, ps store oyunu kaldırdı sorgusuz sualsiz ödemeleri iade etti witcher 3 ün kazandırdığı ne varsa silip attılar bir daha asla güvenmem bu firmaya..

  • Yine yorumlarda ağlamalar başlamış arkadaşlar oyun 2.0 sürümü ile tam anlamıyla oynanabilir hale geldi
    Ben 1.06 sürümünde bile sorunsuz bitirmistim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Ahlaksızlığı gidermek için oyunun arkasında durdular mantığı nasıl bir kafa yapısıdır? Oyunu ön sipariş edip bitmemiş bir oyunu sattılar 3 yıl sonra toparlayacaklarsa çıkıp "oyun çok iyi efsane, ps4 ve xbox oneda mükemmel çalışıyor, rol yapma oyununun kurallarını biz çizicez demek yerine oyunumuz bozuk ve eksik yatırımcılar yüzünden eksik çıkartmak zorundayız 3 yıldan daha fazla bir sürede toparlanıp oynanabilecek hale gelecektir anca o zaman alıp keyifle oynayabilirsiniz" diye. Çıkıp adamlar arkasında durma vs gibi şeylerle kendinizi avutmayın olması gerekeni yapsınlar temiz düzgün oyun çıkarsınlar, alışmasınlar oyuncu silkelemeye.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkçe dilini resmi olarak eklediği sürece sıkıntı yok. Varsın hatalar olsun. Güncelleye güncelleye düzelir. Beni Türkçe yamayla uğraştırmayan her firmaya selam olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Hacı adamlar diyor ki. Bitmesine daha 3 yıl olan oyunu çıkarıp 3 yıl çöp oynamaya mahkum ettiler ahlaksız iş yaptılar diyor. İsterse 2 sene sonra cillop gibi oynanabilir hale gelsin. Bitmemiş leş gibi oyunu piyasaya sürmüşsün sen bir kere.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu şirketin borsaya açılması kendilerine çok büyük fatura çıkarttı. Umarım ileride bundan vazgeçerler.

  • Adamlar para ödeyenlere geçte olsa sağlam bir oyun sundular. Üstüne o dönem isteyenlere iade de yaptılar yani adam sana oyunu kitleyip 1 sene bekle de demedi.

    Evet çıkışı sancılıydı ancak hataları telafi edip oyunu toparladılar üstüne sorun yaşadıkları kendilerine ait oyun motorundan da vazgeçip unreal engine kullanmaya başladılar.

    Tamamen hızlı büyümeleri sonucu hissedarların baskısı yüzünden o tarz fiyasko bir çıkış yaşandı.

    Dersler ve gereken aksiyonlar alındı, yola devam, ben CDPR’den razıyım.

    Oyun ilk çıktığında bile RX 470 ile sorunsuz bitirmiştim evet fps çok iyi değildi ufak tefek buglar falan da vardı ama 30 saat keyifle oynadım. Boş bi vaktimde DLC’yi alıp tekrar sıfırdan oynayacağım.

    Üstüne oyunlarını da Türkçe ve özel fiyatla getiriyorlar bizim millet nankör.. bize sahip çıkana bende sahip çıkarım bu kadar basit.

    Yeni Witcher oyunu teknik olarak çok iyi olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 30 Mart 2024; 17:56:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • LAV-25 kullanıcısına yanıt
    Tamamda sanki sorunlu oyun bir tek bu firma çıkardı
    Sorunlu çıkmasına rağmen ubisoft ea games sony alt firmalarının oyunlarından bin kat daha iyiydi
    Böyle detaylı bir açık dünya güzel bir hikaye hangi oyunda var
    Özellikle dlc ile muhteşem bir geri dönüş yaptılar
    Evet sorunlu çıktı mı çıktı toparlandı mı toparlandı
    Adamlar istese o haliyle bırakıp yeni oyun yapmaya başlardı
    Böyle firmalara sahip çıkılması gerek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CD Projeckt her oyununu Türkçe yapıyor. Bu şirketin oyunları özellikle tercih edilmeli. Cyberpunk evet sorunları vardı olabilir sorun çıkar ve çözülür ki çözdülerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki sene ultimate/complete edition'ı alıp oynamayı düşünüyorum kısmetse :D

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.