Şimdi Ara

CD Projekt Red satın alınmakla ilgilenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CD Projekt Red satın alınmakla ilgilenmiyor
    Cyberpunk ve The Witcher geliştiricisi CD Projekt Red, şirketin görevden ayrılan CEO'su Adam Kiciński’ye (1 Ocak'ta CEO'luk görevinden ayrıldı ve Baş Strateji Sorumlusu rolünü üstlendi) göre satın alınmakla ilgilenmiyor. Kiciński, bunların tamamen söylentiden ibaret olduğunu ve gerçekçi olmadığını aktardı.



    CD Projekt Red kendi yolunda ilerleyecek



    Yapılan açıklamalara göre CD Projekt Red, herhangi bir büyük kuruluşa dahil olmakla ilgilenmiyor. Bununla birlik firma birkaç yıl içinde daha da büyük ve güçlü bir organizasyon olmayı hedefliyor. Kiciński, CD Projekt Red’in iddialı planları olduğunu ve bağımsızlığa değer verdiklerini söylüyor.



    CD Projekt Red satın alınmakla ilgilenmiyor
    Kiciński ayrıca şirketin 2024 yılında kendi satın almalarını yapma potansiyeli hakkında da konuştu. Aktarılanlara göre CD Projekt Red, şu anda bir satın alım planlamıyor olsa da firmanın stratejileriyle örtüşen ve süreçleri hızlandırabilecek fikirlere açık. Öte yandan sadece mali nedenlerden dolayı bir satın almayla ilgilenilmiyor. CD Projek'in Cyberpunk 2077 için çıkardığı son genişleme paketi Phantom Liberty ve 2.1 güncellemesi, 2020'deki sarsıntılı çıkıştan sonra oyun hakkındaki düşünceleri neredeyse tamamen pozitife çevirdi.



    Ayrıca Bkz.2023 Steam Ödülleri kazananları açıklandı: İşte yılın oyunu!



    CD Projekt Red ise halihazırda tüm odağını yeni The Witcher oyununa çevirmiş durumda. Firma geçtiğimiz kasım ayında 330 geliştiricinin (CD Projekt’in büyük bir kısmı) Witcher oyunu için çalıştığını ve bu sayının 2024’ün ilk yarısında 400’e çıkacağını açıklamıştı. Firmanın yine önemli miktardaki geliştiricisi ise Cyberpunk'ın devam oyunu üzerinde görev alıyor.




    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/cd-projekt-red-not-interested-in-being-acquired/







  • Maalesef CDPR gibi bir örnek zor gelir Polonya ve birçok küçük firma için başarı öyküsü resmen adamlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cyberpunk dolandırıcılığından sonra zaten bu zırtapozları alacak firmayı öpsünler. Öyle bir şu kadar senedir geliştiriyoruz, şöyle müthiş böyle etkileyici diye balonu şişirdiler ki, sanırsın RDR2 kalitesinde oyun geliyor. Beğenen arkadaşlar kusura bakmasın ama anlatılanla tezgaha konan şeyin alakası yoktu. Dolandırıcılık dememin sebebi de budur. Witcher serisinin tamamını yıllar önce aldım ama bundan sonra CDPR'dan bir şey almayı düşünmüyorum, başka dolandırıcılara bakacağım, teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 4 Ocak 2024; 08:53:51 >
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt
    düzeltti adamlar mükemmel oldu, oyunun ilk günkü versiyonuyla alakası yok. şu an cyberpunkun detayıyla rekabet edebilecek bi oyun yok. dünyası zaten ayrı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 4 Ocak 2024; 13:56:33 >
  • Başta ne dedim? Oyunu gelmiş geçmiş en mükemmel oyun gibi, pazarlama başarısıyla biz gibi enayilere sattılar. Witcher gibi kaliteli bir şey bekledik. Sen alıp da yok sonradan düzeltilir diye mi başlıyorsun oyuna? Ayrıca detay görmek istersen RDR2'yi baz alırsın, Cyberpunk'ı değil. Olay görsele veya kombat stiline göre değerlendiriyorsan, zaten sen rockstar'ın ne yaptığını hiç anlamamışsın. Rockstar'ın detay konusunda ne derece kafa kırık olduğunu, youtube'ta yıllardır ortaya halen çıkartılmaya devam eden RDR2 gizemleriyle izleyebilirsin.

  • Huan8 H kullanıcısına yanıt
    Kendi düşünceme göre RDR2'den daha iyi. Hiçbir oyunda bu görsellik yok şu an. İlk çıktığında yerden yere vurmuştum. Son hali ile oynarsanız anlarsınız. RDR2'de mekanlar sade ve yapılar karmaşık değil. Ancak Cyberpunk'ta kıyafetten tutun ışıklara, yapılara, silahlara ve daha bir çok şeye varana kadar ayrıntılı bir tasarım söz konusu. RDR2 karakterlere yoğunlaşmış olduğu için NPC konusunda iyi görünebilir ancak genel anlamda Cyberpunk farklı bir seviyede. Hele ki Phantom Liberty oynarsanız olağanüstü bir görsel şölen göreceksiniz. Hele ki DLSS ışın izleme varsa.

  • MertTUTER M kullanıcısına yanıt
    Alan wake 2 daha iyi gorunuyor bence cpden (rt acikken)

  • Huan8 H kullanıcısına yanıt
    Oyun su an cok iyi ama ciktigi yil bildigin dolandirdilar eger su anki haliyle cikis yapsaydi yilin oyunu bile olabilirdi belki

  • Oyunlarda DLSS kullanıyorum ve Cyberpunk'ta da kullandım. Hatta 2K'da maks. ayarlarda oynadım. Ama inan ki oturup o oyunu geri oynamayacağım. Hikayesinin sonu nasıl bitiyor diye değil, bitirmeden bırakmayayım, yarım bırakmak huyum değildirden bitirdim. Yoksa yan görevlerine bile öyle odaklanıp oynamadım. Oyun içine çekmedi desem yeridir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.