Şimdi Ara

Çelik Para Kasaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çelik kasa doksanlı yılların başalarında sadece yüksek gelir düzeyli insanların para saklama aracı olarak kullandığı bir araçtı. İlerleyen yıllar da artan hırsızlık vakalarına karşı kullanım alanı giderek yaygınlaştı. Bugün kuyumculuk sektöründen, bankacılık sektörüne, otelcilik sektöründen, derneklere kadar çok farklı amaçlarda ve ebatlarda para kasası üretilmektedir.
    Kullanım alanı bu kadar genişleyen bir sektörün ürünü olan çelik kasa nasıl olmalıdır.
    Öncelikle iyi bir çelik kasanın olmazsa olmaz üç unsuru vardır. Bunlar kalite, fonsiyonellik ve estetiktir.
    Kalite denilince ilk akla gelen malesef ağırlık oluyor. Ancak iyi bir çelik kasanın ağırlığı için kullanılan malzemelerin özellikleride önemlidir. Kıymetlerin nemden koruması için kuru olmalı ve deniz kumu olmaması ve sadecekumdan izole malzemesi kullanılmamalı, kullanılan yalıtkan dolgu malzemenin asgari:Mermertozu, kum ve cam suyu ile sulandırılmış betondan olması gerek, eğer ısıl etkiye maruz kalınacak bir işletme için ise sadece çelik sac olmamalı pik döküm ve platin plaklar kullanılmalıdır. Yangınlarda 924dereceye kadar içindeki kıymetleri muhafaza edebilmelidir.
    Hakan Çelik Para Kasaları olarak farklı çeşit ve özelliklerde sizlere hizmet sunmaktayız.
    Ayrıca donanimhaber üyelerine ekstra indirim yapılacaktı. Lütfen aradığınızda forum üzerinden bize ulaştığınızı bildirin.







  • İnternette bir başka siteye daha rastladım, oradada birçok sertifikalı kasa modelleri var. Web site adresi www.eurostrongkasa.com Bu web sitesindede birçok çelik kasa modeli var, inceliyebilirsiniz.
  • Çelik kasa alınırken nelere dikkat edilmeli sorusu geliyor akıllara bu soruyla? Ne Çeşit ve model çelik kasa alırsam daha verimli kullana bilirim ev yada ofiste mi kullanıcaksınız yoksa otele mi? Özellikleri neler olmalıdır? içine koyacağınız dosya evraklar sizin için çok mu önemli yanmaz çelik kasada ne gibi özellikler olması lazım? Parmak izi çelik kasalar ne kadar güvenilir? Çelik kasa kullanımı nasıldır? Şifremi nasıl değiştiririm? Çelik kasa aldığım firmaya nasıl güvene biliriim? Bunlar sadece akla gelen ilk sorular bu ve bunun gibi bütün sorularınızın cevapları içinhttp://kasa.gen.tr 'i ziyaret ederek merak ettiğini her sorunun cevabını bulabilirsiniz.




  • PARA KASASI

    Hayattaki amacımız çalışıp didinip ailemize kendimize iyi bakmaktan ibaret. Bu yüzden zorlu zorlu sınavlara girip kafa patlatıp güzel üniversitelere gitmek için çalışırız. Peki, bütün bunlar ne için? Tabii ki para için. Para hayatın temel ögelerinden birisidir. Para olmadan hayat gerçekten çok zordur. Peki, bu kadar önemli bir ögeyi kazanmak için harcadığımız gayreti korumak içinde harcıyor muyuz? Her gün haberlerde birilerinin parası yâda değerli eşyaları çalınıyor. İşte bu gibi durumlarla karşılaşmamak ve hayal kırıklığına uğramamak için güvenlik önlemi almalısınız.

    Güvenlik önlemleri korunaklı olduğu gibi pahalıda. Eğer fazla para vermeyip parasını korumak isteyenler varsa onlara önerimiz kasalar. Kasalar hayatımızın önemli bir noktasında bulunur ve bize güvenlik anlamında çok fayda sağlar.

    Özellikle para kasaları nice zorluklarla kazandığımız paraları korurken bizlerde rahat bir nefes alırız. Para kasaları sadece hırsızlıktan değil paranızı her türlü kötü felaketten korur. Örneğin herhangi bir yangın anında paralarınız asla zarar görmeyecektir. Para kasası fiyatları kişinin ve para kasası firmalarının ürettikleri ürüne göre değişiklik gösterebilir.

    http://www.namisafe.com Para kasası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalibar -- 27 Nisan 2016; 9:47:38 >




  • bence en iyi kasalar kale kilit'e ait. Yale belki tartışılır. Ama diğerlerini aynı kefeye koymam. Elektronik kasa olsun, para kasası olsun hepsinde bir numara.
    Unutmadan ana bayisinden uygun fiyatlı almak istiyorsanız alttaki linki inceleyin derim.
    https://www.turkkale.com/category/urunler/elektronik-para-kasasi/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.