Şimdi Ara

Cem Yılmaz İmzalı İpad Yakala(.co)yanlar Club (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
0
Favori
22.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @alpertunga35

    Sevgili dostum, tüm dediklerine aynen harfiyen 1e1 katılıyorum, piyasada hortlamış olan "grup indirim fırsatı" furyasından kendince pay kapmak adına sermaye sahibi bir firma olarak işe girişen yakala.co çok güzel bir fırsatı alıp eline yüzüne bulaştırmıştır.

    O kadar parayı ipadlere veren firmanın işi baştan sağlam tutup adam akıllı bir sistem kurarak bu işi götürmesi gerekirdi, evet çok uygun fiyatla hiç aklımızda yokken ipad sahibi olduk ama resmen o indirimin acısını çıkarttılar, ucuz etin yahnisi pek olur derler, o hesap oldu bizim iş.

    Ben kendim bizzat gidip mecidiyeköy trafik kuryeden aldım ürünümü ve öyle bir ofise girmiş olan ipadim için endişelendim açıkçası, nasıl bağlantılar var bilemiyorum ama mecidiyeköyde envai çeşit kurye firması varken malların trafik kurye gibi ne idüğü belirsiz bir firmaya teslim edilmiş olması, sonra bu trafik kurye denen firmanın alıp o malların bir kısmını aras kargo ile göndermeleri falan bunlar artık bu işin rezilliğinn son perdesidir gerçekten.

    Yakala.co iyi bir reklam yapmak ümidiyle çıktığı yolda elindeki onca güzelim imkanı resmen çar çur etmiştir, baştan sona bu işin hiç bir yerinde doğru bir harekette bulunamamıştır.

    Bundan sonra o siteden çöp bile almam buna eminim ve alacak olanlara da mani olurum elimden geldiğince, vaziyete baksanıza o kadar harika bir fırsatla ipad sahibi olmamıza rağmen adamlara bir teşekkür edecek şevk bile bırakmadılar içimizde.

    Kimse benimle aynı fikre sahip olmak zorunda değil burada, polemik yaratmak amacıyla yazmadım bunları ama en azından benim açımdan olaylar böyle gözüküyor, eğri oturup doğru konuşmak gerek.

    Saygılar




  • @traumaniac

    Yaşadıklarından dolayı böyle düşünüyor olmana kesinlikle hak veriyorum. Bir acemelik söz konusu oldu, müşteri destek hattı berbat olduğu kesin. Satış sonrası hizmet de kötüydü.

    Ama 75 adet diyip hataları dolayısyla 221 adet satış gerçekleşince hatalarını kabul edip arkasında durmaları da büyük bir değer. 2. parti alanlar geç aldı ama bu firmanın acemlik dönemine denk geldi.

    Benim gözümde yakala.co şu an kaliteli bir firma olmasa da bazı şeyleri doğru yapmaya çalışan bir firma izlenimi bıraktı. Grup satış sitelerinden şimdiye kadar IPAD dışı alış yapmadım. Bundan sonra yapacak olursa yakala'da da yapabilirim ama diğerleriyle aynı seviyede temkinli olurum tabiki.
  • :::IPAD Fırsatını Yakala(.co)yanlar:::
    [006/250] traumaniac (kardeşinin)
    [026/250] cemkalici
    [027/250] DeadZon
    [041/250] bayguru
    [078/250] manitu1
    [084/250] Yasin24
    [094/250] FethiyeTV
    [101/250] PhantomX (Kulübümüzün ilk teslim alanı)
    [131/250] Serkan&Merve
    [136/250] gbriel (2. parti buradan itibaren başlar)
    [155/250] abidin0
    [156/250] traumaniac
    [222/250] M__R__T
    leventen
    eyyübi
    domandro
  • @fethiyetv'nin söylediklerine katılıyorum. Ayrıca site ortaklarından Mehmet Bey'in sorun yaşayan müşterileriyle bire bir ilgilenmesi ve hataları düzeltmeye çalışmaları. İyi niyetleri ve doğru yapmaya çalışıkları işleriyle bence sorunsuz bir firma. Uğraştım biraz ama kötü niyetli olmadıkları aşikar bu uğraşlarda da hep yanımdalardı, yeni bir firma ve atılımcı girişimci bir ruhları var. Kim ne derse desin bomba bir kampanyaydı ve şuan yine aynı kampanya olsa daha çok talep geleceğine eminim. Ben sonuna kadar güveniyorum, yine olsa yine alırım. Bunun yanında sayısız olumsuz yorum ve rencide edici sıkıntı verici mesajlar aldılar, çoğu kurnaz üzerine gitti uğraştı siteyle ama bu kadar olumsuz yorum ve mesaja tek kelime edip cevap vermediler. Fakat iPad'lerin tümünü dağıtmakla doğru ve düzgün bir cevap verdiklerini düşünüyorum..
  • @M_R_T

    75 diyip 221 satılınca hepsini vermeleri bence cevap değil, kendi hatalarından oluşan bir durumdu o ve bunu başka türlü temizleyemezlerdi, ya o kadar reklamını yaptıkları yakala.co olayını sona erdirmek pahasına 75 kazanan şunlardır diyip 75 kişiye vereceklerdi ki, o zaman seyreyleyin gümbürtüyü ne facebooku kalırdı ne forumları, site daha açıldığı gün biterdi bence böyle bir güvensizlik ve şaibeli satıştan dolayı.
    Profesyonel olmaktan uzak bir portreleri var benim gözümde, benim iş ve işleyiş anlayışıma uymuyorlar, telefonu cevap vermeyen iş yeri olmaz, mail atılınca cevap vermeyen iş yeri olmaz, online yardım linki çalışmayan site olmaz, her sözü muallak bir işyeri olmaz, profesyonel iş yapılmadığı zaman ürünü ne zaman tedarik edeceğini ileri dönük tahmin edemezsen böyle 10 gün 15 gün 15 işgünü falan diye kıvırırsın, hesap kitap yapıpta gönül rahatlığıyla açık yüreklilikle bir mail döşenip şu şu şu sebeplerden böle oldu, en geç şu tarihte ipadler elinizde olacak diyip erkesi susturmak çok kolaydı ama bunu yapmadılar, ortalıkta devamlı bir şaibe bıraktılar ki bu bence bir firma itibarı açısından vahim bir durumdur, beni 15 gün dokuz doğurttuktan sonra bana 1 yerine 2 ipad yollasa ne farkeder ki, ben 45 gün de beklerim sadece güven versinler bana yeter, herkese de gereken buydu bence.

    saygılar

    P.S. artık geçti gitti elbette ama konusu açıldı madem diye yazıyorum bunları illaki Mehmet bey olsun Merve hn. olsun ellerinden geleni yaptılar ona şüphe yok fakat işte insanları mutlu etmek zordur :)




  • @traumaniac

    iPad'lerin tümü derken; 75 yerine 221 vermelerini kastetmiyorum, hepsini sahibine iletmeleri diyorum. Site bu kampanyayı yaptı yapalı 1001 çeşit laf atıldı şudur budur diye fakat adamlar söyledikleri gibi dağıttılar hepsini onu belirtmek istedim ki bu bence vızır vızır konuşan ve muhalefet eden bir çok kişiye iyi bir cevap oldu.. Online Destek butonunun çalışmaması ilginç burada size katılıyorum ama yapım aşamasının eksikleri olarak hoş da görüyorum. Telefon konusuna katılmıyorum size; Mesai saatleri içinde arayıpta ulaşamadığım olmadı hiç. Zaten ilk 150 hemen dağıtıldı ona bile 100'lerce muhalefet vardı. Sonra 2. parti için ilk açıklama 18 Ekimde şöyleydi; 15 iş günü sonra iPad'ler teslim edilecek. Açıkalma olan 18'ini saymazsak ve 15 iş günü sayarsak 8 Kasım'a denk gelir. Elden almak isteyen arkadaşlar ayın 6'sına, benim gibi kargo bekleyenler ise dün yani ayın 8'inde iPad'lerini teslim aldı. Problem nedir şirkette değil bence alım yapan arkadaşlarda..




  • iOS 4.2de su özelliği keşfettim. Ekran kilitli iken home tuşuna iki defa basarsanız müzik kontolu yapılabiliyor
  • M__R__T 222/250 numaralı ipadini güzel günlerde kullanman dilegimizle ...

    bende fethiyetv ye katılıyorum ..75 diyip 221 dagıtmaları bence nokta koyuyor ..1000 adet dagıtamazlardı tabiki..ben 221 e kadar sayac gördüm sayacın arkasında durdular ..burada bir vatanbilgisayar topigi var wii magdurları şeklinde bir taneside benim bu magdurların .30 ürün dagıtıcaz diyip 10 ürün dagıtan ve kredi kartlarından paraları çekilmiş,satış sözleşmeleri gercekleşmiş ürünleri göndermeyen , ürünlerini göndermediklerini söylemek icin bir özür telefonu bile acma zahmetine girmeyen firmaların oldugu bir ülkedeyiz dikkatinizi cekerim ..

    bu arada iOS 4.2 ipad için bu ay tam sürüm yayınlanacagı acıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam ..bence biraz beklemekte fayda var ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 9 Kasım 2010; 17:56:22 >




  • @M_R_T

    Sevgili dostum, ben açık ve net olunmasını savundum sadece videoda Mehmet bey 10 gün diyor, telefon edenlere Merve hn. 15 işgünü diyor burada açıklık ve netlik yok bana göre, gene acele ile ve iyi planlanmadan yapılmış bir iş olmuş bu. Ben eleştiriyorum ve bu eleştirilerimi kendilerine de ilettim, çünkü bence müşterilerini dinleyebilen bir firma uzun ömürlü olabilir. Benimde müşterilerim var, kendilerini değerli ve dikkate alınır hissettikleri sürece ben işimi iyi yapıyorum demektir, benim anlayışım bu şekilde, dolayısıyla "ben" karşımda bana müşterim diyenlerden bunun gibi bir muamele bekliyorum, mesela en basitinden online satış yapan bir firmanın tüm bildirimlerini şahıslara hitaben ve e-mail ile yapmasını beklerim, facebooka video yükleyip değil, telefon açanlar peşinde koşanlar öğrendiler 15 iş gününde teslim edileceğini, sen mesela kaç kere aradığını biliyorsun, şimdi buy işin şekli böyle mi olmalı ? kargolarımızı bile kovalayıp mı yakalamalıyız, ucuza aldık diye böyle bir muamele yapıldığını düşünmek bile istemiyorum, zira yukarıda alperen isimli arkadaşımızın da belirttiği gibi zaten aradaki farkın bir kısmını telefon parası, mecidiyeköye kadar benzin yol parası vs şeklinde harcamış bulunuyoruz. her neyse daha fazla uzatıp konuyu amacı dışına çıkartmayalım, benim fikirlerim bu şekilde, sen de istediğin gibi düşünmekte serbestsin elbette.

    Saygılar




  • 4.2 update yapanlara bir sorum olacak, JBden vazgeçtiniz değil mi ? 4.2 için JB olmadığını sanıyorum, doğru muyum ?

    Bir de herkes ara sıra hoşuna giden ve kullanılabilir olduğunu düşündüğü oyundur, aplikasyondur falan paylaşırsa biraz açıklama yaparak keyifli olabilir diye düşünüyorum, mesela indirmeyenlere LOG dergisinin aplikasyonunu tavsiye ederim şiddetle.

    Bunlardan ayrıca gene var ise keşfettiğiniz PDF kaynakları, özellikle türkçe dergi ve kitaplara ait kaynaklar faydalı olabilir, hatta eğer fethiyetv arkadaşımız da uygun görürse bu gibi mesajlar ilk mesaj altında toparlanarak bir rehber oluşturulabilir zaman içinde, herkes bir iki ekleme yapsa, bence kısa sürede faydalı bir eser olabilir.

    saygılar
  • M__R__T

    quote:

    problem nedir şirkette değil bence alım yapan arkadaşlarda..


    Ben de ne problem var anlamadım birader? Para ile mal satın aldım. Malımı alamadım.
    Ben yapılagelenden rahatsızım. Fikrim budur. Kimse de bundan dolayı beni problem olarak niteleyemez!!!
    Bir daha bu siteden bir şey almam, almak isteyeni vaz geçirmeye çalışırım.
    Sen istersen mutfak alışverişini bile ordan yap, sana da problemli demem.
    Bence herşey açık.
  • sakin olalım biraz arkadaşlar
  • @bayguru

    Teşekkür ederim arkadaşım, ne yazık ki iyi niyetle ve düzgün iş yapmaya çalışan amatör girişimci arkadaşların emek çaba ve uğraşlarını bizim Ülkemizde Facebook gibi ortamlarda baltalamak için çok hevesli insanlar var. Bu yüzden adamlar ne yaparlarsa yapsınlar yaranamayacaklardı, sizin verdiğiniz örnekteki gibi ard niyetli yüzsüz ve Müşteri Memnuniyeti ile uzaktan yakından alakası olmayan bir yığın firma var keşke biraz bunlarla karşılaştırabilsek..


    @traumaniac

    Evet dostum haklı olduğun yerler var, bunu herkes biliyor. Fikirlerine de ayrıca saygı duyuyorum. Hatta yapılan yanlışlıklarda var aşikar ama adamlar bence gayet iyi niyetli ben bunu kendi adıma düşünüyorum. Sözüm buradaki arkadaşlara değil, fakat herşey bittikten sonra bile bu işten bir bit yeniği çıkartmaya çalışan bu site ile uğraşan ardniyetli insanlar var onlara.. Ben de elime geçene kadar bir çok badire atlattım, uğraştım ama büyük paralarım gitmedi ve hep bir muhattap buldum karşımda geri kalan kısımları dediin gibi iyi planlanmamış olması ve amatör ruhlarına verip hoşgörüyorum. Eminim çok daha iyi olacak ve düzeleceklerdir.

    @alpertunga35

    Biraderim sende sorun yok, problemli değilsin.. Hakkını bence de sonuna kadar ara!!! Hatta ben yerinde olsam Münih'teki telefon faturalarını yakala.co'ya ibraz eder ve iadesini talep ederdim..




  • M__R__T

    yok aman kalsın. fatura falan talep etmem.hatta hiç bişi talep etmem. eşim kendisi gidip almış bugün aras kargodan, onlar getirmemiş. Buradan bile falso olay.

    Size başka bir sorum var şimdi benim. Eşim kutuyu açtığında sıfır ipad'in ekranı üzerindeolan o koruyucu şeffaf plastiğin olmadığını söyledi. Arka tarafı anlarım. söküp o cmylmz yazısını yapıştırdılar. ama ön tarafı neden söksünler ki?

    Sizinkiler de öyle mi geldi arkadaşlar? Yoksa ben işkillenmeye devam edeyim mi? bu arada cihaz 201/250 imiş.
  • evet benimde önünde şeffaf koruyucu yoktu

    problem olmadı benim için herşeyi kafaya takarsam psikopat olur insan yahu
  • quote:

    Arka tarafı anlarım. söküp o cmylmz yazısını yapıştırdılar. ama ön tarafı neden söksünler ki?


    OK, 1-2 tane unboxing video'su seyrettim youtube'dan. Ön-arka komple çıkıyormuş. iki ayrı parça değilmiş.İşkillenmeye gerek yok.
    Ama işte bakarmısınız bu hale geldik. Cihaz geldi ama o kadar uğraştırdılar ki hala acaba ne yanlış diye düşünüyoruz !
  • @alpertunga35

    Aldığınıza sevindim. Eve teslim etmemeleri ilginç ama Aras Kargo'nun bu gereksiz ve saçma tutumunu yakala.co'nun fasosu olarak nitelendirmek de yanlış bence.. Sanırım Aras Kargo her yerde problemli, ben İstanbul Bölgeye şikayet ettim şubeyi!! :)) Bu arada Ekran jelatini hiçbirinde yok, bunun tahmini nedeni şu iPod, iPhone da olduğu gibi iPadde de arka ve ön koruyucu jlatin birleşik yani tek parça. Bu nedenden dolayı jelatinler çıkmış durumda.

    Arkadaşlar cihazı greenpois0n ile JB yaptım. Şimdi gelsin uygulamalar.. :))
  • Dün itibari ile uğraşa uğraşa cihazı çökerttim.. En son Türkçeleştirip appsync 3.1'i yükledim, cihaz bir daha açılmadı!!
  • kapatma ve home tuşuna basılı tut açılır o aleti kolay kolay çökertmezsin
  • edit:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 10 Kasım 2010; 9:45:32 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.