Şimdi Ara

CEMİYET MÜHÜRLÜ APP PLAKA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 ADET FİYATIDIR (110TL)
    ORJİNAL CEMİYET SAÇI VE CEMİYET MÜHÜRÜ
    GİZLİ HOLOGRAMLI TR LOGOLARI HERŞEYİ MEVCUTTUR.
    DİLEDİĞİNİZ BASKIDA YAPTIRABİLİRSİNİZ.
    ORTALAMA 4-5GÜN İÇİNDE TESLİMAT.

    TELEFONLA ULAŞABİLİRSİNİZ. (5376622780)
    VERNİKLİ SEÇENEĞİDE VARDIR.(130TL)
    İLANDAKİ RESİMLER ARAÇLARIMA AİTTİR.

    http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-arac-dizayn-hizmeti-cemiyet-muhurlu-app-plaka-117727717/detay/

    Kenar Seçenekleri:
    1-Kenarsız;çerçevesiz düz olacak şekilde orjinal plaka boyutunda.(En çok satılan ve tercih edilen modeldir.)
    2-Beyaz Çerçeveli;Kenarlarını yine orjinal plaka gibi kabartmalı çıkıntılı yaparız fakat boyamayız.Güzel bir görüntü verir.(Farklı olmak isteyenlere)
    3-Siyah Çerçeveli;Orjinal plakam gibi grünsün sadece yazıları farklı olsun derseniz kenarlarını siyah yaparız.Özellikle siyah renkli araçlara tavsiyemizdir.(Orjinali bozmak istemeyen Klasik sevenlere)
    Yazı Seçenekleri:
    1-Kesikli:0,6 ve 9 karakterlerinde örnek fotoğraflarda gördüğünüz gibi kesik olan Alman plaka modelidir.Aynı zamanda 1,2,3,4,5 ve 7 karakterleri de kalın Alman fontundan yapılmaktadır ve farklı güzel hoş durur.
    2-Fransız:Kesikli modelle tek farkı 0,6 ve 9 `larda kesik olmamasıdır.Fakat 1,2,3,4,5,6,7 ve 9 karakterleri diğer kalın plaka modeline göre farklıdır.En çok tercih edilen Modeldir.
    3-Kalın:Bu modelimizde karakterler,sahip olduğunuz plakadaki yazı karakterlerinden daha kalın ve çarpıcı durur.Aracınıza modern bir görüntü katar.Sadelikten hoşlanan arkadaşlara önerimiz bu modeldir.
    4-İnce:Genellikle İstanbul plakaları için verdiğimiz ince model İstanbuldaki piyasada gördüğünüz app plakaların aynı fontundan yapılmaktadır.34 grubunda birçok plakanın 8 karakterli olmasından dolayı biz de kalın modelimizde kullandığımız kalıpların 2 mm daha incesini 34 grubu için tasarladık.Bu model sadece 34 değil aynı zamanda 41,42,59 ve 61 modelleri için de bu ince karakteri tavsiye ederiz.

    5-Standart:Ankara Şoförler cemiyetinde basılan standart kalıbın aynısıdır.en ince modeldir,eğer plakanızın teki düştü yolda kayboldu vs. ise bu modeli öneririz.Onun dışında orjinal plakanızın fontu ile %90 aynıdır.
    6-Standart Kare Plaka:Kare plaka modellerimiz standart kare ebadındadır.Fakat kenarları yoktur yani çerçevesizdir.Aracınızın ön ya da arka kısmında farklılık ve yeni bir görünüm yaratmak isteyenlere.Tamponlarını kare plakaya göre tasarlayan arkadaşlarımıza önerimizdir.
    7-Kalın karakterli Kare App Plaka: Standart kare plaka boyutunda olur fakat yazı karakterleri daha kalın daha göz alıcıdır.Kenarlarını da yine zevkinize göre çerçeveli ya da çerçevesiz yapabiliriz.
    8-İsim App Plaka : İstediğiniz yazıyı elimizde bulunan 5 çeşit renkli malzeme üzerine veya standart beyaz plaka
    TEŞEKKÜRLER.







  • ++++güncel
  • güncell!
  • günceldir..
  • GÜNCEL !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.