Şimdi Ara

Cep Telefon Tamirinden Anlayanlar(Ekran değişimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi forumlar... Yaklaşık 2 senedir Lg g2 kullanıyorum. 2 kez garanti sayesinde ekran değişimi sağlandı. Geçen ayda betona düşürdüm ve garantiye yollamadan telefoncuya yaptırttım. Sövgüyle anıyorum buradan telefoncu arkadaşı, orjinal ayağına saçma sağan bir ekran taktı. Geçen yaklaşık 15-20 cm yükseklikten düştü ve dokunmatik camı çatladı. Şuan görüntü var ama dokunmatik çalışmıyor.
    Yani olayın özeti toplamda bu 4. ekranım olacak ama son olmayacak Olayın maddi boyutundan ziyade telefonu başka birine teslim etmekten hiç haz etmeyen birisiyim. Bunun yanı sıra tamir işlerinden de acayip keyif alan birisiyim. Bu nedenden dolayı da telefonu kendim yapmaya karar verdim.
    Bu gün telefonculara gidip dokunmatik değişimini sordum. Hepsi de dokunmatik değişimi yok, komple değişmemiz gerekli dedi. Fakat dokunmatik ekran satan yerler var nette. Dokunmatik değişmese neden satsınlar değil mi ?
    Ayrıca youtubeden dokunmatik değişimi yapan bir amca buldum. videosu aşağıda.
    https://www.youtube.com/watch?v=eTKV0RRv2IU
    Şimdi merak ettiğim konuya gelecek olursa; öncelikle sıcak hava makinası olmazsa olmaz mı? Bunun yerine fön makinesi veya ütü kullanabilir miyiz?
    Ekran (UV) jelini kullanmak şart mı?
    Ayrıca daha öncesinde benzer tamir deneyimi olan arkadaşlar deneyimlerini aktarırsa çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.