Şimdi Ara

Cep telefonlarına yeni zam: TRT bandrolü artıyor! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
2
Favori
15.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10 az 50 60 olmasi lazimdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni telefon alacaktım ama bu gidişle alamayacağım galiba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haha gidicem lan bu ülkeden Hahah kesin karar aldım hava harp okulu okumak istiyodum ama vazgeçtim cehenneme kadar yolu var direk kaçış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katma değer üretmediğimiz için vergiden başka geliri yok ülkenin. Bugün %10 oldu, yarın %15 olacak. Şaşılacak bir durum yok. Rahatsız oluyorsanız sandıkta tepkinizi gösterecektiniz. Artık tren kaçtı, bir sonraki seçime kadar artık kulak arkası, parmak arası, göbek deliği ne varsa elden geçirecekler. Herkese geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nanoona



    Ayda $100 veriyorsun, hersey sinirsiz, nette adil kullanim kotasida yok, 4g Lte full sinirsiz. Ustune her ekim ayinda yeni iphone evine geliyor.

    Burasi Amerika.

    Herkese saygilar.

    Ama Türk lirasına çevirirsen nerdeyse 400 liraya geliyor birde böyle düşün.(!)
  • Normal işsizden bile 53 tl alınırken ayda(hatta şimdi 18 yaş altı 3-5 yaşındaki bebelerden bile zorunlu bes alınıcak) kimsenin şikayet ettiği yoktu seçimlerden anlaşılan bu,böyle devam ederler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANTİ BUG


    quote:

    Orijinalden alıntı: nanoona



    Ayda $100 veriyorsun, hersey sinirsiz, nette adil kullanim kotasida yok, 4g Lte full sinirsiz. Ustune her ekim ayinda yeni iphone evine geliyor.

    Burasi Amerika.

    Herkese saygilar.

    Ama Türk lirasına çevirirsen nerdeyse 400 liraya geliyor birde böyle düşün.(!)
    Ben de Polonyada yasiyorum. 250mbps gercek sinirsiz internet icin aylik 65tl, 6gb internetli sinirsiz sms ve konusma olan telefon hatti icin 23tl ve arabada takili icinde bir yillik 35gb internet olan simkart icin yillik 55tl oduyorum.
  • amerikadan aldığım telefonu kayıt dışıdır mesajı gelene kadar kullandım. kayıtsız halde satıyorum şu an. gerekirse 200tl 300tl zarar ederim ama telefonun kayıt parası adı altında 140 lirami asla devlete vermem! şu an g flex 2 kullanıyorum imei atılmış sanırım ama 450tl ye aldım, kayıttan düşürürlerse yine gider imei atarım. vergi ödemediğim için çok mutluyum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morphinz kullanıcısına yanıt
    Bu yılki artış haricinde diğerleri yamaha nın kendi zamı. Ayrıca sıfır almanıza gerek yok. Ben de motosiklet almak istiyorum ve yazdığınıza şunları da eklemeniz gerekiyordu.

    60 bin liraya istediğim motoru alsam dahi ülkedeki öküzler dolayısıyla trafikte hiç can güvenliğim yok. Motora ve motorcuya saygı yok. Motosiklet hırsızlarını yakalayanlar yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberi görünce sinirden karnıma ağrı girdi. Trt vergisi kalkıyor diye haber yapılmıştı 1-2 ay önce, ben demiştim ki daha kötüsü gelicek. Cunku amazon vergi sınırı yukseltılecek diye haber yapılmıştı, sonra amazon vergısı dusuruldu. Aynı mantıkla ben zam gelır demıstım ve gordugunuz gıbı bu hukumet benı hıc yanıltmadı. Emegı gecenlerın allah belasını versın, zerre hakkım varsa helal etmıyorum ahirette yakanıza yapışıcam kımın emegı varsa.
  • Git gide alım gücü düşüyor. İleride vergi nasıl toplayacaklar? Bilimsel olarak soruyorum arkadaşlar.

  • Vergiyi artırdıkça ınsanlar vergı vermemek ıcın turlu yollara başvuruyor. Bu akılsızlar hala anlamadılar az vergı alıp sürümden kazanmayı. Ben 10 yıldır telefon almıyorum, bu sene alacaktım ama yemın ederım yurt dısından alıcam daha ucuza gelıyor. En az 1000 tl cebımde kalır.
  • TRT payı kalksa Toki payı koyarlar fazla mantık üzerine kurulu değil. Mantıklı olsa zaten elektronikten aldıkları bu kadar vergiyi yine bu alanın altyapısına kullanırlar ama işlerine gelmediğinden özel sektör yapsın rererö. Neyse yazmaya değmez zaten biri yazmış bile millete düşman olmayın vs ne anlatsan boş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler şu an internet ve teknoloji odaklı. Hükümet ikisini de kısıtlıyor. Uzun vadede kendisi zararlı çıkacak. Son anketlere göre gençler, AK Parti'ye oy vermiyor.
  • DARK_WORM kullanıcısına yanıt
    O adam Amerika'ya gider de Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bir de akıl göçü var.
    Bak adamın verdiği hesaba göre biz Türkiye'de yaşayanlar bir Amerikalıdan daha az değerliyiz.

    Bir Amerikalı bizimle aynı saat çalışarak çok daha yüksek bir alım gücüne ulaşıyor.

    Bu hesabı yapabilen herkesi dışarı yollarsanız bu hesapları yapabilecek birini bulamayacağız ileride.

    Yok savunucağınız bir şey varsa, sizin kadar TC vatandaşı olan birini kovmak yerine diyebilirsiniz ki; "bak kardeşim bizim ülkede sosyal güvenlik için ödemen gereken para karşılığında aldığın hizmet Amerikalıdan daha fazla". (Tartışılabilir bir konu)

    Birbirimize kızarak çok vakit kaybettik zaten.
  • Bu millete müstehak. Bunlar gidip altı üstü bir telefon için 2 yıl taksit öder yine de sesini çıkarmaz.



    Bence telefon vergilerine ekstra bir güncelleme daha gelmeli.

    Mesela işlemci hızı 1.6 GHZ altı olan telefonlardan %60, 1.6 - 2.0 GHZ arası olan telefonlardan %110, 2 GHZ üstü telefonlardan %160 TRT vergisi alınmalı. Symbian telefonlara da %50 vergi konulabilir.



    Beğenin en üstte kalsın belki bir ensesi kalın bu fikrimi görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çipli akıllı Hoşafla iletişim kurarsınız artık. Avrupa da konuşmada birinciymişiz ya gaza geldiler hemen gözleri ışıldadı kan emicilerin gözlerindeki dolar parıltısını görüyor gibiyim. Herşeye zam yapanlara "HERO" ünvanı veriyorlardır eminim. Emlak vergisindeki artışlara ne demeli. Kendi evine kira ödüyor vatandaş.



    Devlet kanalı değilde yandaş kanal olarak görev yapan fetöcülerin yuvalandığı TRT ye giden her kuruş haram zıkkım olsun. Allah çoluğu çocuğundan çıkarsın bin belalarını versin.



    La innake hüvelrabbilaleyihim sadak'u bin şeyh-i subanallahuazim. Yevmukivel-i veliyedin kureyn-imin salavatu teazelü bin şaafakatih kayyume biznih. Amin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada söylenmek yerine Almayacaksınız Kulanmayacaksınız Telefon Alkol Sigara Benzin vb. Bunları kullanmayacaksınız Bende dahil bunu yapmak zor biliyorum ama yapmamız gereken bu. Ve emin olun 1 ay alkol sigara ve benzine para verilmez ise indirim olacaktır. Çünkü bunlar ile ayakta duruyor ekonomi şuan. Boykot edilmeli Bunu yapmasaksak bir kulak arkamız kaldı onuda öpecekler.

    Not: Bende alıyorum bende yapıyorum birlik olmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.