Şimdi Ara

Cep Telefonu Almak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorsunuz ki yaşadığımız zaman diliminde cep telefonları sadece birer cep telefonu değil aynı zamanda kişisel cep bilgisayarları, yanımızdan hiç ayırmadığımız iş, iletişim ve eğlence araçlarımız haline geldi. Yani İsveç çakılarından beter hale geldiler kısacası :D

    Benim bu konuyu açmamın sebebi şudur ki bir 5800 kullanıcı olarak artık elimdeki cihazın yaşını doldurduğunu düşünerek telefon piyasasına şöyle bir baktım ve gördüğüm şeyleri paylaşmak istedim.

    1-Nokia'nın Microsoft'a satılıcağı haberleri
    2-Çift çekirdekli işlemci modasının yavaş yavaş telefonlara da sıçraması
    3-Android'in günden güne pazardaki alanını büyütürken symbian'ın hızla güç kaybetmesi.
    4- İphone'un başlattığı akıma sonunda Samsung'un da karşılık verebilmesi (Htc, Lg, Sony Ericsson gibi markaları da unutmamak gerek) ve Nokia'nın da anlayamadığım bi şekilde symbian'da ısrar etmesi, donanım olarak yavaşlarken yazılım olarak nerdeyse durması.

    Bunlar şu anda benim takip edebildiğim kısımlar. Ve şahsen şu an neyin ne olacağını kestiremiyorum. Çünkü piyasada çok tuhaf şeyler oluyor bütün markalar adeta birbirleriyle it dalaşı yapıyorlar ve teknolojileriyle birbirlerine üstünlük kurmaya çalışıyorlar. Tabiki bu biz son kullanıcıların işine geldiği gibi aynı zamanda da yine bizler için kötü sonuçlar doğurabilir. Örneğin şu an aldığımız 1.500 ve üzeri etiketli bir x cihazı ilerleyen zamanlarda yazılımsal olarak ve uygulama ağı bakımından desteksiz kalarak bir hiçe dönüşebilir.

    Bu konuyu bilgileriyle zenginleştirip ben ve benim gibi tam manasıyla dedektif tipi tüketiciler için bir bilgi kaynağı olmasını sağlayacak herkese şimdiden çok teşekkürler.







  • Sen ben misin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Krst_

    Sen ben misin



    aynı şeyi bugün bende düşündüm , konuyu mobilden girince görmüştüm ama bişey yazmamıştım
  • Pişti olmuşuz

    Ama bu arada konu hakkında bize yardımcı olan pekl arkdaşımız da yok malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krst_krst -- 19 Mayıs 2011; 14:47:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.