Şimdi Ara

cepten ebook okumak için en iyisi hangisi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,cep telefonu için sizlerden yardım isteyecektim,belki birçoğuna garip gelebilir ama aradığım en önemli özellik cep telefonunun pdf formatlı ebookları rahatlıkla açması.yani hızlı,ekranı büyük bir cep telefonu arıyorum,ayrıca,ebook lar yaklaşık 50 mb boyutlarında ve resimli,yani iyi bir dokunmatik ekran şart gibi(iphonedaki kolay sayfa ve boyut değiştirme özellikleri olan) .ayrıca kaliteli müzik yada fm dinleme imkanı da olursa ii olur.
    bu söylediğim özellikler için iphone -samsung i9000... tarzı fiyatı yüksek cihazlar şartmıdır?en iyisi sizce hangisi?
    önerilerinizi bekliyorum teşekkürler



  • ekran boyutu en önemli unsur bence bu konuda. oyuzden 3.7- 4 inç şart özellikle internet ve ebook gibi işlerde. iyi dokunmatik işi artık geride kaldı kapasitif ekranlarin hepsi aynı şeyi yapiyor.o eskiden kötü olan ekranlar kapasitif degil resesif di. artık kalmadı o ekranlar. multitouch da varsa(ki x10 gibi istisnalar hariç hemen her üst modelde var) bu konuda sorununuz olmiycaktir. ayrıca kolay kullanımda önemli oldugu için iphone yide elemek lazım(itunes saçmalıgı) kücük ekran + saçma fiyatı yüzünden, geriye desire, galaxy s hd2 gibi telefonlar kalıyor. eger telefon olarak bakıyorsanız elde bunlar var. ancak ebaydan fln bazi arkadaşlar ucuza tablet alip getirtmişlerdi. 100 dolar civari. onlar ne derece yardımcı olur bilmiyorum. ancak illa telefonsa dedigim gibi en rahat şekil bence yukardaki telefonlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 12 Eylül 2010; 3:29:10 >
  • PDF okumak için büyük ekranlı bişey almalısınız. Aksi taktirde okuması çok zor olur. Telefon olarak HTC Desire veya Nexus One öneririm bu iş için. Telefon olması şart değil diyorsanız ebay vb sitelerden ucuz çinli tabletlerden getirtebilirsiniz.
  • teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için peki samsung galaxy i9000 hakkındaki fikriniz nedir?
  • arkadaşlar bi sorum daha olcaktı,samsung wave i gördüm de özellik olarak ii benziyo ama sizin fikriniz nedir,ebook okumak için iyimi sizce?ekranı daha küçük 3.3 inç. ama diğer galaxy s, htc hd2 gibi telefonlara kıyasla fiyat olarak daha uygun,onları almak için galiba 6 ay beklemem gerekir fiyat açısından.
    ne dersiniz wave işimi görür mü sizce?
  • arkadaşlar cevap verecek yok mu???
  • .
  • Galaxy S'in HTC Desire veya Nexus One'a göre tek avantajı oyun performansının daha iyi olması. Ayrıca ekranı 0.3" daha büyük. Eğer oyunlar sizin için daha geri plandaysa Galaxy S gereksiz. Benim tavsiyem PDF okumak amaçlıysa HTC Desire veya Nexus One. Bu arada Android için Adobe Reader gibi başarılı PDF okuyucular mevcut. Bir akrabamda Samsung Wave var ama pek önereceğim bir telefon değil. Birçok telefondan güzel tabiki ama Wave, Desire ve Nexus One yanında sönük kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 12 Eylül 2010; 21:45:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.