Şimdi Ara

CERRAH 'YEŞİL' HABERLERİNİ YALANLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cerrah 'Yeşil' haberlerini yalanladı

    İstanbul İl Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, bazı gazetelerde yer alan "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın, oğlu Murat Yıldırım'a yönelik operasyonda son anda polisin elinden kaçtığı yönündeki haberleri yalanladı.

    Cerrah, "Operasyon Murat Yıldırım'a karşı yapılmıştır. Yeşil'e karşı yapılmış bir operasyon yoktur. Öyle birşey yapılsa on beş dakika önceden elden kaçırılır mı?" diye konuştu.

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine sabah saatlerinde gelişi sırasında basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını
    cevaplayan Celalettin Cerrah, Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nün dün gerçekleştirdiği operasyonun Mahmut Yıldırım'la hiçbir ilgisinin bulunmadığını söyledi. "Yeşilin ne yarım saat öncesi ne yarım saat sonrası diye birşey yok, Yeşil diye birşey yok." diyen Cerrah Yeşil'in olaydan kısa süre önce kaçtığı yönündeki haberlerin yanlış olduğunu belirtti. Yeşil'e yönelik bir operasyon yapılmış olsaydı yakalayacaklarını belirten Cerrah, "Eğer böyle bir operasyon yapılıyorsa o adam orada olsa kaçar mı? Sen adamı bırak on dakika önce kaçsın olur mu öyle birşey?" dedi.

    Murat Yıldırım'a karşı yapılan operasyonun İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Savcılığı işbirliğiyle yürütüldüğü bilgisini aktaran Cerrah, gözaltına alınan zanlıların İstanbul Emniyeti'ndeki sorgularının hala devam ettiğini dile getirdi.





    ya birileri yalan söylüyor ama kim acaba dün bir haber kanalında yeşilin bir kacacakcıyla konustugu telefon kaydını yayınladılar....kimin eli kimin kıçında belli degil... benim kollu kuvvetlerine güvenim hiçbir zaman olmadı .kendi meselemi kendim hallediyorum...

    örnek vermek gerekirse

    komsunun bir davası vardı yaralamayla ilgili bir yere polisle baskın yapıp bir kişiyi alacaklardı polis memuru ne dese begenirsiniz adam benzin parası istemiş... ekip otosunu çalıstırmak için... ne günlere kaldık varya.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.