Şimdi Ara

Cescesor Dolum Seti Şikayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar cumartesi akşamıhttp://www.cescesor.com adresinden hp 300 için kartuş dolum seti siparişi verdim. Vermez olaydım. Parayı kredi kartıyla ödedim. Aldıktan sonra bugüne kadar kimseye ulaşamadım. Sitenin solunda online destek kısmı var. Online olmasına rağmen kimseyle göreşemedim. Siparişi verdiğim tarihi 3 Ocak 2006 olarak gösteriyor. Sitenin destek sistemine ticket da bıraktım ilgilenen yok. Merak ettiğim şu aynı sorun başkasının da başına geldi mi? Kartuşum bitti gelecek diye almıyorum da geleceği yok gibi.



  • Aradınızmı daha önceden bu firmadan alışveriş yaptım gayet ilgililerdi.
  • Sadece arama yolunu kullanmadım. O zaman yarın sabah bir de aramayı deneyeyim.
  • büyük ihtimalle bir sorun vardır.bende kendilerinden bir kaç kez alışveriş yaptım.her defasında bir sonraki iş günü ürün kargo çıkışı yapıldı.gelgelelim çalıştıkları kargo firmasının benim bulunduğum bölge şubesi biraz sorunlu.250 km yolu ertesi gün şubeye geldiği halde 2 km lik şube den 1 haftada getiriyorlar.bu durumu kendilerine ve kargo firmasınada bildirmiştim.telefon açıp durumu sorun bencede.ürün çıkışı yapıldıysa kargo problemi olabilir.
  • En sonunda arkadaşlara ulaşabildim. Haftasonu sitenin hatalı olduğunu söylediler. Tarihin 2006 göstermesinin de bu hatadan olduğunu söylediler. Canlı desteğin sorun vermesi de bununla ilgiliymiş. Tarih 2006 diye kargoyu yollayanlar anlamamış yeni sipariş verdiğimi. Sonuç olarak siparişimin bugün kargoya verileceği söylendi. Umarım en kısa zamanda ulaşır. :)
  • Anlayışınız için teşekkürler. Sadece turchas adlı kullanıcı ile sınırlı kalmayan genel bir problem yaşadık maalesef. Yerel hosting firmaları ile yaşadığımız problemler bizi gerçekten üzdü, yıprattı. Basit bir hosting hizmetini yurt içindeki 2 farklı firmadan alabilmeyi denememize rağmen mağdur olunca amerikalı bir şirketin sunucularına taşındık. Şu an itibariyle websitemizin yayınlandığı sunuculardaki kesinti problemleri giderilmiştir. Dolayısıyla tarih ile alakalı veritabanı problemleri de kalkmıştır. Yalnız şunu belirtmek isterim ki; önceden yaşanan kesintiler bir güvenlik açığından kaynaklanmayıp hizmet aldığımız hosting firmalarınının sunucu donanımları ve yönetimleri ile alakalı idi.
  • Size bi sorum olacak. Ben de cescesor marka kolay dolum seti aldım. Mürekkepten gayet memnundum, yazıcı kafasında hiç bi donma sorunu veya uyumsuzluk ile karşılaşmadım. Ancak daha sonra yazıcıdan çıktıktan sonra fosforlu kalem ile yazıların üstünü işaretlemeye başladığımda mürekkebin dağıldığını fark ettim. Belki erken kurumuyordur diye birkaç saat sonra tekrar denememe rağmen aynıs sorunla tekrar karşılaştım. Durumu ilgili siteye (ben başka bi siteden almıştım) bildirdim ancak bi cevap gelmedi. Acaba bu sorun tüm cescesor mürekkeplerinde var mı yoksa bana mı denk geldi veya bi çözümü varsa nedir?

    Not: yazıcım, epson stylus sx218
    mürekkep, epson T0711-T0714 uyumlu kartuş dolum seti.

    yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.