Şimdi Ara

Cevap: Aksiyon Kamerası Xiaomi incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Gearbest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar iyi akşamlar. Bende gaearbestten sipariş etmeyi düşünüyorum yalnız gumruk sınırı 75 euro yaklaşık 81 dolar ediyor. Zaten kamera ve su altı kabının yanında 2 pil ve sark aleti alınca 85 dolar ediyor. Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz. Yaklaşık 90 dolarlık sipariş vereceğim. Hepsini tek seferde sipariş etsem sıkınıtı olur mu acaba. Yoksa 2 kerede mi sipariş vereyim ?
    Gearbest kargonun üzerinde fiyatı tam gosteren bir ibare koymadığından sıkıntı olmayacağı soylenmiş fakat bikaç arkadasş sipariş edilirse sıkıntı olur demiş.
    Sipariş veren arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.



  • arkadaşım biraz geç olacak ama sorunu ben cevaplayayım.
    ben banggood'dan aldım ama birşey farketmez aynı hesap.
    sorunun cevabı çok basit.

    farklı farklı sepetler oluşturup kameranı ve aksesuarlarını alıyorsun.

    önce girip kameranın siparişini ver. tahminen şu an 60 küsür dolar civarı xiaomi yi kamera.istersen 80 dolar sınırı aşmamak kaydıyla yanına bir de 10 küsür dolar civarı herhangi bir aksesuarı ekle; örneğin lensin çizilmesini engelleyen uv filtre veya direk lens kapağı. bunlar 3-4 dolar maks.

    bu siparişi ödemeni yapıp bitirdikten sonra ikinci sepetini oluşturmaya başla; örneğin benim gibi 20 küsür dolara hem orjinal xiaomi yi su altı 40 metre dalış housing kılıf + yedek batarya ve yedek batarya şarj edici ekleyebilirsin sepete, sonra 10 küsür dolara telesin orta boy aksiyon kamera çantası (xiaomi yi için özel üretim), 20 küsür dolara monopod+kumanda seti var orjinal, bunuda ekledin mi yaklaşık 60 dolara ulaştın, geri kalan 20 dolar civarı yine ekstra küçük şeyler ekleyip ikinci sepeti tamamla ödemeni yap çık :)

    yaklaşık 14-15 gün sonra iki paketin en fazla 1'er gün arayla ptt ile kapına teslim :)

    benim aldığım linkleri vs istersen özelden yazarsın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.