Şimdi Ara

Cevap: Asus N551VW-CN007T Kullanıcıları Kulübü || 6700HQ ve GTX960M **CS:GO Gameplay Eklendi**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cevap için teşekkürler, anlamadığım kısım eğer öyleyse neden Asus destek sisteminde bunu belirtmemiş veya sadece yönetim olanı değiştirin yazmış.

    Bir diğer konu da Intel Update Utility'i indirdim ve günceller versiyonları buldu. Not olarak ise pc üreticinizin en uygun sürümü yayınladığını yazmış. Şimdi güncellesem mi bilemedim. Mesela Nvidia'yı yaptım ve sıkıntı olmadı.

    Birde ekran için Asus'u aradım ilk bağlandığımda bir bayan çıktı ve seri no sorgulamasına göre ips değil dedi. Ancak daha ssonra hat düştü, yeniden aradığımda bir bey çıktı ve seri no ile yapmadı belki de bilmiyordu ki adama ips ekran dedim A plus mı , o ney gibi bişey sorunca açıkcası bilgileri yeterli mi düşünüyor insan. Asus sitesinde ise full hd için ips yazmışlar.

    Kısa sürelik bazı deneyimlerim oldu onları da paylaşayım,

    + Kasa malzemesi gayet hoş, tuş basma hissi de öyle.

    + Mausepad geniş ve hissi de fena gelmedi bana.
    + Ekran kalitesinde de sıkıntı göremedim, ölü piksel veya ışık sızması gibi.
    + Normal kullanımda ve oyunda fan sesi aşırı rahatsız etmedi, gece sessizliğinde dahi.
    + Kulaklık çıkışı 3.5mm ve mikrofon girişi de bu jack içinde. Ses kalitesi ve gücü ise gayet yeterli. Sony Mdr-xb450 ile oyunlara kendinizi kaptırmak son derece mümkün. Ancak ses yalıtımı oldukça iyi olan bu kulaklık ile dış etkenleri duymak zor.
    + Adaptör, 19v ve 6,32A yani 120w gücünde. Malzeme kalitesi gayet iyi, 220v bölümünde kablo da yumuşak ve katlaması kolay. Fakat çıkış yani 19v kablosu biraz kısa bunu belirteyim.

    - Pc açma/kapama tuşu klavyeyede. Yani ayrı bir tuş ancak hissi ve görünümü ilk başta değişik geliyor, ayrı da olabilirdi. Çok sorun değil yinede.
    - Ses sistemi, Bang&Olufsen High End ses sistemi üreticisidir ve ürünleri gerçekten kalitelidir.

    Gelgelelim bu pc'de sadece alüminyum tasarımdaki yuvarlak noktalı detayları güzel onun haricinde ses olarak diğer Casper ve Lenovo standart pcmizden dahi az ve extrası yok. Yanında gelen subwoofer ise şöyle, olması güzel yoksa aramam kendi adıma. Evet bir derinlik verdiği doğrudur fakat sadece alt frekanslar değil ortalar yani konuşma sesleri de geliyor. Toplam ses kalitesinde subwoofer sesini Realtek'ten %50, oyunlarda %30 seviyelerine getiriyorum daha iyi geliyor kulağıma. Neden eksi vedin derseniz, ses yüksekliği gerçeten normal yani ismine yakışır bulmadım. Daha da kötüsü subwoofer'ı jack girişine takınca pc üzerindeki hoparlörlerin tiz miktarını ve ses çıkış gücünü kısıyor. Yani sanki içerde tek amfiye bağlıymış da güçleri bölünüyormuş gibi. Zaten nette görüğüm fotoğraflara baktığımda ve jack'ta da gördüğüm üzere öyle sanıyorum ki subwoofer çift bobinli ve pcnin ana amfisine bağlanıyor. Yinede emin değilim, bilen varsa belirtirse sevinirim.

    - Isınma durumu, bu konu için yaz ayındayız ve İstanbul'da odam 27-27,5'C. Bu haliyle Gpu ve Cpu'da rahatlıkla 89'C yi görülüyor Msi Afterburner ile. Pc'nin sol üstü alüminyumun da etkisiyle gerçekten ısınıyor ve 10sn orada serçe parmağınızı tutmak sıkıntılı oluyor. Tabiki tek fan ve altı nerdeyse komple kapalı bir pc'den Msi vb. soğutma performasnı beklemiyordum o yüzden kendi adıma çok da dert etmiyorum, sadece durumu belirtmek istedim.

    - Meşhur hoparlör sesi, gece sessizliğinde gayet net olarak duyuluyor ve bence rahatsız edici. Sürekli olarak ses sisteminin açılıp kapanmasından dolayı bu sanırım. Çözümü varmış sanırım da denemedim herhangi birşey henüz.

    -Subwoofer jack'ı 2.5mm yani ince, sebebi ise oraya kulaklık vs. takılmasını önlemek için diye düşünüyorum. Aynı zamanda pc üzerindeki jack da ilk zamanlar için oldukça sıkı. Bu yüzden tavsiyem jackı takarken döndürerek ittirmeniniz ve aynı şekilde çıkartmanız yönünde. Bu şekilde aşırı zorlanmadığı taktirde sıkıntı olacağını sanmıyorum .

    -Bluray kısmında subwoofer çıkış jackına yakın kısmında 1mm gibi ve elle kolaylıkla hissedilen bir bana kalırsa montaj veya üretim hatası var. Belki de şansıma böyledir de kasanın diğer kısımlarındaki işçilikten sonra göze batabilir. Benim açımdan çok dert değil yine.

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar, değişen ve ek olursa güncellerim kısmetse.

    Oyun için de şöyle, CsGo ilk açtığımda varsayılan olarak gayet yüksek açarken Fps minimum 110'A düşmekte ve bir kısmı da pingden ötürü tabi.

    Yalnız Msi Afterburner ile Ekran kartı çekirdek hızı 540Mhz'i geçmiyordu, Nvidia 3d ayarlarında kalite konumunda iken. Yine buradan performans kısmına alınca çekirdek hızı 1100Mhz civarlarına çıkıyor ve Vram kullanımı da 900mb civarı. Ekran kartı kullanımı %99. Daha detay isteyen olursa ss alıp eklerim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.