Şimdi Ara

Cevap: BEBEK İÇİN OTO KOLTUОU ÖNERİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli Kiddy kullanıcıları ve çocuk oto güvenlik koltuğu, bebek arabası arayışında olan sevgili anne ve babalar;

    Öncelikle markamızı tavsiye eden anne ve babalara teşekkürlerimizi sunar; markamızla ilgili her türlü geri bildirimin bizler için çok önemli olduğunu bildirmek isteriz.

    Kiddy, Almanya'da 40 yılın üzerinde bir süredir faaliyet gösteren özellikle çocuk oto güvenlik koltukları konusunda uzmanlaşmış bir firmadır.

    Kiddy oto güvenlik koltuklarına ait başarılı test sonuçlarını ADAC, TCS, ÖAMTC ve StiftungWarentest gibi bağımsız test kuruluşlarının resmi sayfalarından inceleyebilirsiniz. Bu testler sadece güvenlik olarak değil oto koltuklarını kullanım kolaylığı ve konfor kategorilerinde de değerlendirmektedirler.

    Kiddy Almanya'da çocuk ve bebek oto güvenlik koltukları konusunda ilk 3 firmadan biridir ve başarılı test sonuçları ile özellikle doğu Avrupada büyümesine hızla devam etmektedir.

    Türkiye'deki operasyonu sektördeki pek çok muadil firmaya göre oldukça yenidir. Kiddy, Türkiye pazarında müşteri beklentilerini analiz etmek, ürünlerle ilgili geri bildirimleri ilk ağızdan duyabilmek, ve kaliteli ürünleri en iyi fiyata sunabilmek adına daha çok direkt satışı benimsemiş bulunmaktadır.

    Prima (Procter and Gamble) ile 2015 yılı başından bu yana gerçekleşen indirim ve hediye kampanyası ile prima.com.tr sitesine üye olan ya da üyeliğini güncelleyen herkes; tüm kiddy ürünlerinde geçerli ekstra %30 indirim ve her ay 5 anne adayı 1 yıllık bebek bezi; 3 anne adayı kiddy oto güvenlik koltuğu veya kiddy travel sistem bebek arabası hediye(*) kazanma şansı yakalamaktadır.

    (*)HEDİYE KAMPANYASI Procter & Gamble Tüketim Mallari Sanayi A.S (prima) tarafından Milli Piyango İdaresi izni ile Hedef Tanıtım hizmetleri tarafından halka açık olarak düzenlenmektedir.

    Kiddy ürünleri ve kampanyaları ile ilgili detaylı bilgiyewww.kiddy-shop.com.tr adresinden ulaşabilir ve aşağıdaki kanallardan bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

    Markamıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

    Sevgi ve saygılarımızla

    Kiddy Türkiye

    www.facebok.com/KiddyTR
    www.instagram.com/KiddyTR
    www.twitter.com/KiddyTurkiye
    www.kiddy-shop.com.tr
    0 850 203 17 15
    musterihizmetleri@kiddy.de



     Cevap:  BEBEK İÇİN OTO KOLTUОU ÖNERİNİZ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.