Şimdi Ara

Cevap: BLACKBERRY Z10 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, dün öğle saatlerinde ben de z10 sahibi oldum yaklaşık 4-5 senedir android kullanıcısı olarak biraz ön yargılı olduğumu kabul etmeyelim, güncellemelerini falan hallettim fakat bir kaç sorum olacak aydınlanmak açısından

    facebook, twitter, whatsapp ve foursquare kullanıyorum bunları indirdim telefona son sürümlerini fakat bu uygulamaların tasarımları eski tasarımlar yani 2012-2013'de android de kullanılan tasarımlar, bu tasarım bb'ye mi özel yoksa güncelleme konusunda bir sıkıntı mı var?

    bir de hub bölümü canımı sıkıyor, bazen facebook bildirimlerini alamıyorum bilgisayar açık facebook başındayken bildirim geliyor ama bakıyorum telefona bildirim gelmemiş durumda, bir de bu bildirimler mesajlar vs vs hep hub bölümünde birikiyorlar bunlar telefonda bir alan kaplıyorlar mı birikiyorlar mı yani? çünkü gelen mesajları silmeyi denedim bu sefer bilgisayara geçip baktığımda tüm mesajları arşive aldığını gördüm bu da pek hoş değil açıkçası... şimdilik aklıma takılan sorunlar bunlar aslında sorun da sayılmazlar fazla merak biraz bunun dışında şimdilik çok memnunum telefondan







  • Blackberry World'ten bakabilirsin hocam güncelleme var mı diye. Hub'da belli bir günden öncesini veya hepsini silebilirsin, yer kaplar zaten. Bilgisayarda Facebook online durumdaysa telefona anında düşmüyor ama sonradan ekleniyor Hub'a.
  • oradan bakıp en güncel haline getirdim zaten ama dediğim gibi 2012-2013 androidinde kullanılan facebook twitter whatsapp tasarımları var yani bu bir bana özgü mü merak ediyorum, can sıkıcı bişey çünkü yorumlarda fotoğraflar falan gözükmüyor mesela. hub olayı da ilginç hepsini silebilirsin demişsinde mesela facebooktan gelen mesajları silince mesajlarımı arşive atıyor bunu istemiyorum doğal olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.