Şimdi Ara

Cevap: BRIDGESTONE ER300 vs. CONTİNENTAL ECO CONTACT 5 ve GOODYEAR EFFİCİENTGRİP LASTİK SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simetrik

    Daha önce araçta continantal premium vardı çok memnundum ama eskiyince 4 tekere micheline i çok övdükleri için paraya kıydım en iyisi olsun dedim energy saver taktırdım.
    Kısa sürede ön tekerin biri patladı ve yaptırdım ama bir iki sene sonra baktımki 15 günde gene 10 bar iniyor havası. Tekrar yaptırdım bir süre idare etti ama gene olmadı.
    Zaten lastikler 25bin km de pati çektirmeye başlamıştı 25binden sonra yol tutuşta güvensizlik hissettirmeye başladı. Günlerden bir gün hızlı gitmediğim halde virajı alamadım ve çarptım.
    Neyseki araç kaskoluydu yaptırdık ama daha sonra anladımki havası inen o lastik yüzünden oldu bu olay. Bende cotinantele geri döndüm.
    Eco contact 5 taktırdım ve oh dedim ya yol tutuş budur. micheline lastiklerde hiç bu güveni hissetmedim. lastikçi lastiklerin yanaklarını görünce abi bu lastiklerin işi bitmiş dedi Daha 30bin kmde! Bir daha continantelden başka lastik takmam herhalde.

    bu gün eco contact 5 taktırdım fakat yanakları çok ince ve çok yumuşak bir lastik izlenimi verdi. sizin gibi daha önceden kullananların görüşleri nedir acaba







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.