Şimdi Ara

Cevap: <<< Citroën Yeni C4 ve DS4 Kulübü! >>>

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slmlar.
    Bende 92hp confort plus modelini aldım.
    1.Cyclone navigasyon serviste takıldı. Navigasyon igo kurdurdum ancak sıkıntım şu. Follow Me home ve hoşgeldin ışıkları yani kumandayla aracın yerini tespit ayarı ekranında aracı tanı diye bir yer var basıyorsun. Ayarları yapıyorum kafama göre geri vitese taktığında arka camı sil vs vs vs benzeri araç özellikleri ama ayarlar sürekli sıfırlanıyor. Çözemedim bir türlü. bi kere 118 km/h hız limit ayarı koymuşum o ayarlanmış. Nasıl ayarladım bilemiyorum da. Ankarada çözemediler. İStanbulla görüşücem.

    2. Aracımı yeni aldım otoyolda 140-160 civarı çok güzel gidiyor yormuyor rahatsız etmiyor. 190 gördüm daha fazla görürmü bilmiyorum. Bi muhabbettir yıllardır 10000 km gitsin bir motor otursun zorlama vs. Sürat yapmak istediğimden değil merak ettiğimden. Önceden bende 1.4 16v fransız clio vardı 225 görmüştüm onda (yine deneme amaçlıydı). En azından bu araba sabit hızda uzun süre rampa düz yol dinlemeksizin gidebiliyor. Bu nedenle yormadığını düşünüyorum.

    3. Aklıma gelen başka soru sağ ayna yada sol ayna geri vitese takıldığında otomatik aşağı inmez mi? servistekiler exclusivedeki özellik olabilir o nedenle confor plusta olmayabilir ama deneriz dediler. Elle ayarlamaktansa kendi yapsa. Kitapçıkta yazıyor hangi ayna ayarlama tarafındaysa o ayna aşağı iner filan.

    4. Ön park sensörü taktıracam serviste. Önceki arabam küçüktü alışamadım henüz park yaparken. Ve video sisteminin özelliği ön park sensörünü de destekliyor. Fransada getirtecez dediler daha karar vermedim. Ama taktırmak istiyorum. 600 tl istediler.

    5. Perde hava yastıkları confort plusta sadece ön direklerde var diye düşünüyorum. yani koltuk şöför ve yolcu artı direkler 6 hava yastığı. Doğru mudur?

    6. Serviste aksesuar olarak nikelaj filan var. Ön sis farlarına takdırmak istiyorum. Hepsiburada'da war serviste satıyor. Hangisi daha orjinal durur?

    7. Yine meraktan beygiri yükseltmek mümkün müdür? 92 hp benzinliden yeni geçme olduğum için bana psikolojik olarak az

    Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.