Şimdi Ara

Cevap: ELEKTRONİK SİGARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ürünler set olarak satılacaktır.ürünlerin bazıları bikaçkez veya tam kullanılmıştır,ürünler malum yerden alınmıştır,klon ve orjinal ürünler açıklamalara eklenmiştir.

    1-ürün orjinal vamodur,1 yıl kullnılmıştır,vamo v5 modelidir.üzerindeki atomizer clone 30s dir,içindeki ato yenidir.iki üründe çalışır durumdadır,fiyatı 100 tl dir,kargo bana aittir,paypal ödeme ile yollanır.

    2-ürün orjinal anotoliandır,bu forumdaki kampanyadan alınmış,bi kaçkez kullanılmış ancak rba bana uygun olmadığını anladığımdan köşede yatmıştır,cihaz sıfır gibidir,tertemiz ,fiyat 150 tl ,paypal ödeme kabul,kargo bana ait.

    3-çin malı lityumion şarj aleti ve iki adet 18350 900 mah pil,piller 3-4 ay kullanılmış,kondisyonları iyi durumdadır,fiyat 30 tl,paypal ödeme kabul,kargo bana ait

    4-carevela klon ve clone orchid,carevela 18650 tipidir,uzun süre kullanılmıştır,hiçbir problemi yoktur,orchid hic kullanılmadı,2 adet coil yeri olduğundan sarım kolay olmadığından bana göre değil,fiyat 75 tl ,papal ödeme kabul,kargo bana ait değil

    5-authontantic kanger v2 orjinaldir,yedek atomizerler da orjinaldir,kullanılmıştır,hiçbir problemi yoktur,fiyatı hepsi 75 tl dir,paypal ödeme kabul,kargo bana ait

    6-x6 v2 ve vivi novadır,klondur,çok az kullanılmıştır,yedek atomizerları da resimdekiler verilecektir,yanında nbase 18 mg 100 ml,hiç açılmadı,fiyatı 40 tl dir ikisi,paypal ödeme kabul,kargo bana ait.

    7-çeşitli klon ego batarya ve atomizerları,kullanılmıştır,sarj usb kablo vardır,şarj cihazı yoktur,yedek atomizerlarıda vardır,fiyatı 20 tl,kargo bana ait.

    8-
    chi mod için kick 13 watt kadar çalışıyor,hiçbir problemi yok,kullanıldı,chi mod kick için ek boru ve kafası,fiyatı 40 tl,paypal ödeme kabul ,kargo bana ait.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.